![]() |
The Incredibles(nice) - 7/10
Meangilrs - nu cine shtie ce Mulan 2 -(fucked up.in afara de dragon) 5/10 New Yark Minute(pussy) - 5/10 Phone Booth - 8/10 Shark Tale(klumea) - 9/10 Tears of the Sun(mi-a palcut) - 9/10 The Butterfly Effect(super frate,super) - 10/10 The Cube - 8/10 the Day after Tomorrow (ma ashteptam la mai multa apocalipsa) - 8/10 Soul Plane (mishto) - 8/10 Girl next door(numa sex) 7/10 Paid in full(klumea) - 9/10 Elf(childhood) - 6/10 Dodgeball(numa jocul ii de ei) - 7/10 Cold Mountain(beton) - 9/10 Cruel intentions 2(tot sex) - 8/10 Dorm Daze(incurcat) - 7/10 Harry Potter III (nu cine shtie ce) - 7/10 The Santa Clause(spirit of Christams) - 8/10 |
MindHunters 7/10
Hey... it kept me guessing. :) Cubul 3 Cubu Zero 3/10 Daca nu au de gand sa spuna odata cine, ce, cum si mai ales DE CE!? ii rog pe oamenii "in charge" sa nu mai faca filme cu cuburi ca deja devine enrvant desi exista o faza foarte faina. Un idiot in sfarshit ajunge sa iasa din cub faza la care este prins cu niste lanturi si i se pune intrebarea : "Crezi in Dumnezeu?" si el zice "nu"... and they burn his ass. :D |
Snooze Fest 101 a.k.a. Brown Bunny a.k.a. Film-de-cacat-facut-de-un-regizor-aburitor-in-genul-filmelor-ce-se-vor-revolutionare-sau-complexe-sau-devastatoare-dar-de-fapt-e-doar-un-film-de-cacat-si-nici-macar-muia-nu-il-salveaza-de-la-esecul-total
Acu' 5 minute am terminat de vizionat "chestia" asta. Nici nu mai tin minte mare lucru din el ca m-a luat somnul de foarte multe ori. Oh well. E groaznic, plictisitor, infernal. E o atrocitate de film, inutil, rece, pseudopretentios, se scurg fecalele din el. Groaznic. Nota? 3/10 |
alexander-6/10.daca nu era asa de lung si mai bagau o scena de lupta, ii mai dadeam un punct, sau doua. dragut, oricum mai bun ca troia. n-ar fi trebuit sa-l vopseasca blond.
|
Pieces of April 9/10...mai bun a fost Run Lola Run...nu stiu de ce m-am dus cu gandul la el
|
Gone with the Wind (1939) - chiar si la a doua vizionare ramane la fel de impresionant; filmul meu preferat, iar Vivien Leigh una dintre actritele pe care le admir foarte mult. 10/10
|
Notorius 8.5/10 Film bun. Lipseste acel suspans tipic lui Hitchcock (lucru bun sau rau dupa gusturile fiecaruia) iar scenariul mi se pare cam 'defectuos'. In rest Ingrid Bergman si Cary Grant :w00t: :love:
|
Duplex, r. Danny de Vito... sa-l notez ? Mai bine nu. :sick:
Cod 46, anost, deocamdata. |
Bridget Jones's Diares 6.5/10
Taxi 2/10 - nu stiu ce a vrut sa fie filmul asta dar e copiat in proportie de 97% dupa taxiu-ul francez |
Notorious - 8/10: God, I hate Ingird Bergman! :x Nu stiu daca am mai zis chestia asta pe altundeva, da' cand Cruise si Woo au facut MI-2 au avut grija sa copieza cat mai bine de aici (femeie folosita ca momeala si trimisa in gura lupului, o scena in balcon unde cei doi discuta despre misiunea, curse de cai etc.) :D
|
Originally Posted by MinRep:
n-ai zis tu, dar am zis eu. :hmm: in repetate randuri... |
'alphaville, une etrange aventure de lemmy caution' - 9.5/10 - imi pare rau sa-l contrazic pe leonard, dar a fost unul din ele mai bune godard-uri ever. nu l-am luat ca pe o parodie a lumii comuniste, ci ca pe o exprimare a compasiunii fata de libertatea gandului si a emotiei. orice sentimental ar trebui sa se arate ingrozit de pelicula de fata, in ciuda fabulatiei sale...
'day of wrath' - 9/10 - este al doilea film de dreyer pe care il vad. merita vazut pt frustranta tema a religiei din filmografia lui dreyer, pt personajul principal - de fapt, cel mai puternic personaj feminin pe care l-am vazut vreodata (inteleg de ce dreyer este dat ca referinta in filmografia lui lars von trier), ochii diabolic de adanci actritei principale, pt prezentarea din prolog, dar si pt superbul final, in care eroina se declara vrajitoare, pasind astfel spre moarte, pt ca a fost parasita de iubitul ei... 'dansand cu lupii' - 8.5/10 - n-am avut rabdare sa stau pana la sfarsit - era si al dracu' de tarziu, sper sa-l vad pe ansamblu cand ma intorc la bucuresti, unde il am pe cd. 'el angel exterminador' - 9/10 - imi pare rau ca n-am avut subtitrare si a trebuit sa descifrez spaniola aia incalcita. n-am inteles mare lucru... remarcabil, totusi, impresia care mi-a lasat-o - de suprarealism fascinant (mieii sacrificati de burghezii snobi ce ajung sa se poarte ca niste animale, ursul care bantuie casa burgheza) simtit in poveste, decoruri (vezi multitudinea de picturi religioase), costume, etc. |
Originally Posted by notorious:
|
House Of Flying Daggers
Nota 7 E un film destul de bun doar ca ii lipseste "acea" scanteie care a facut din Hero si din Crouching Tiger Hidden Dragon capodopere. Ii lipseste poezia si, in afara de cateva scene (mai exact scena dansului si scenele din padurea de bambus), este doar un alt film cu batai. |
Sgt. Bilko - 7/10: Funny, nu-mi placuse deloc cand l-am vazut prima oara (demuult... :?)
|
Blade Trinity...bataie la greu dar la ce sa ne fi asteptat? Macar nu am vazut iar morile de vant din Transilvania. 6.3/10
Flight of the Phoenix. Pe asta vi-l povestesc ca sa nu va pierdeti timpul cu el: niste incapabili se prabusesc cu avionul aproape rupt in doua intr-o furtuna de nisip in desert dar reusesc sa-l repare si sa decoleze tocmai cand ii urmareau arabii calare. 3/10 pentru ceva efecte dragute la furtuna aia. |
Team America - revazut - 10/10
Mindhunters - revazut - 7/10 Lost In Translation - revazut - 10/10 |
Eternal Sunshine Of Spotless Mind - 7.5/10.
|
'mafia !' - 7/10 - god, nu pot sa cred cat sunt in stare sa rad la filmul asta. de fiecare data cand il revad. simt cum imi coboara IQ-ul sub 100. :((
'paris, texas' - 9/10 - sa iei viata de la inceput. impecabil filmat (halucinante cadrele cu harry dean stanton plimbandu-se prin desert de la inceput), perfect jucat (nastasja kinski e superba), wenders il inclina usor spre melodrama. scena confesiunii din final este insuportabila... 'le charme discret de la bourgeoisie' - 10/10 - bunuel e pur & simplu genial. chapeau ! |
Paparazzi - 5/10 - film de vazut la plictiseala dar totushi bine venita violentza kre predomina in film. E cam sadic filmul ... doar e viziunea lui Mel ce naibii! :sleep:
Sgt. Bilko - 8/10 - funny dar ca toate filmele de comedie tre sa se strice la un moment dat shi sa bage umplutura... oricum mi-a placut mult. |
All times are GMT +2. The time now is 05:34. |