![]() |
AVIZ CELOR INTERESATI:IN CLUJ,PE 17 FEBRUARIE RESPECTIV 9 MARTIE,LA BIBLIOTECA UNIVERSITARA 'LUCIAN BLAGA'-CONGRESE-aproximativ-DESPRE MITURILE DIN STAPANUL INELELOR.
Doamne,ce bine ca stau in cluj. :D |
Gothmog e Balrog 100%. In plus Gothmog inseamna "Balrog" in Black Speach. Balrog e in Sindarina. Cat despre numele Nazgulilor...that's it raptor. :) You've done it again! :) Dar Melkor nu e totuna cu Balrogul. Balrogul a fost creat de Melkor, care a fost unul din cei 15 Ainur(i) care au creat fiintzele Pamantului-de-Mijloc. Dar Melkor era singurul care detzinea toate puterile lui Elbereth. Fiecare Ainu avea puterea din partea mintzii din care au fost creatzi. Daca Yavanna, de exemplu, era "datatoarea de fructe"(asta inseamana shi numele ei) - asta era pentru ca la aia s-a gandit Elbereth cand a creat-o!!! Dar Melkor le avea pe toate...de la fruncte pana la faurit Inele magice, ca doar de acolo a invatzat Sauron "meseria"!!! A devenit doar cel mai temut slujitor al lui Melkor...
|
De acest roman stiati?
http://www.editurarao.ro/editie.asp?id=1056 |
trebuie facut ceva cu paginile astea care 'nu se vad' din prima....Imi vine sa urlu de fiecare data cand se intampla asa ceva.
|
Originally Posted by emanuel:
Roverandom?Nu am citit inca... e mai mult pentru copii,dar merita...ca orice carte scrisa de Tolkien...Demona,poate incerci si tu...?stii,nu mai traduce irinutza... :D Emanuel,veni ca nu prea merge linkul...incercatzi aici: http://www.raobooks.com/editie.asp?id=1056 |
Originally Posted by raptor:
Clar ca nu mai traduce. Doar i-am facut eu autopsia zilele trecute! Hehe! ;) |
Originally Posted by Demona:
Check this out ... ceva este tare putred aicea ... io la film am observat ceva ... la sfarshitul filmului la credits apare numele de GOTHMOG ... deci sa ne ashteptam la ceva in EE ? :D |
Tot ce e posibil! Eu acum am venit de la film shi am vazut un trol cum a dat cu un Gondorian de pamant cumdau eu cu mingea lu` Missy!!! ;)
|
in viata mea nu m-am plimbat dupa un topic atat de mult...
|
Originally Posted by Undomiel:
potzi sa apeshi direct pe pagina 17 in caz k te-ai plimbat prea mult la PROPRIU ... dk nu inseamna k am intzeles io greshit shi doar ai citit ce mai e pe aicea .... |
Acum cateva minute m-am intors de la "Lord of the Rings". Shi la ieshirea din cinematograf aud 3 fete discutand aprins depre film shi una dintre ele exclama: "Dar Gollum ala era oribil!" Celalalte o aproba shi alta le aduce aminte de acel "close up" al lui Gollum mancand peshte, scena "gross"!!!
So, vine intrebarea...Care scena din LOTR vi s-a parut "really gross"?! Mie personal faza aia mi s-a parut gross, dar eu n-am treaba cu din astea... :lol: |
bleax!mie mi s-a parut gross faza cu cadavrele din Mlastinile Mortilor!
|
yuck!numai Demona putea sa deschide un asemenea subiect.oricum mi s-a parut gross faza cand erau facuti sau cum erau,Orcii in Isengard.totally gross!!!
|
urasc paianjenii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cred ca faza cea mai nasoala a fost cand Frodo se prindea in panza ei lipicioasa.cum zic fetele astea...totally gross!!!
P.S.nu o pot intelege pe Demona cand se joaca cu paianjenii si scorpionii si serpii... :o no offence demon! |
Dintre toate secventele care imi vin acum in minte,cea cu Orcii lu`Saruman mi se pare mai..."apetisanta"... :D sau daca tineti minte faza din Lotr 3 cand dusmanii arunca peste zidurile Minas Tirith-ului capetele celor cazuti in batalie...insa nu arata prea mult.
|
Originally Posted by irinna:
Lume noua ... Lume noua! :wink: faza cu capatzanile peste zid a fost super gross shi super funny : "Release the prizioners! ...Catapults! " :lol: Totushi este o fza in The Two Towers knd un goblin scoate un uruk-hai de la "producere" ... shi este acoperit de o membrana maronie pe care o taie cu cutzitul shi iese la iveala un uruk-hai cu maxilaru' stramb shi nashpa' ... that wa pretty gross! dar nu cat sa intorc capul sa zic : "EEEEEEWWW!" faza cu Gollum care a fost facuta pe calculator a fost ncredibila shi am ramas MASCA knd am vazut-o .... :o |
Rama de la inceputul ROTK.Ma intreb daca protectia animalelor a avut vreo parere?... :D
Nu,de fapt scena mancarii pestelui e nitzel scarboasa.In rest nu cred ca au fost prea multe chestii de genul asta in filme...DAR ATI VAZUT CA HANDICAPATU DE JACKSON A UITAT CEVA ESENTZIAL?Demona,Gandalf,restul....nu ati remarcat nimic...ehem...deosebit la cer,in timpul luptei de pe campiile pelennor....CEVA LIPSA ADICA!!!!!! |
ce mah ? Chiar nu-mi dau seama akuma ? Sa fie oare Eomer kre plange dupa Theoden ? k aia o gasim in EE ... deci care e zi ... |
Pe cer gaandalfe,pe cer...o lipsa maaaaaaaaaaaaaaare.....ia punetzi voi manutzle pe carti si cititi un pic care era treaba....
|
pai ce fac mah ... ma apuc sa citesc cartzile de la coada la cap ... elucideaza-ne pe noi k pana intra Demona sa ne raspunda ... mai trece ceva vreme so ... hai BAGA! |
All times are GMT +2. The time now is 17:06. |