![]() |
1 Attachment(s)
Originally Posted by rvn:
Attachment 3033 |
1 Attachment(s)
ultima poza si raspunsul, poate nu se blocheaza jocul pentru inca 100 de ani:
Attachment 3039 |
![]() LE: era Limits of Control, de Jarmusch. |
![]() ![]() ![]() |
E Solino.
|
![]() |
movilite de sare? in prima clipa am fost tentata sa cred ca-i ceva asiatic, dar dupa forma constructiei, nu pare, asa-i?
|
Abia dupa ce-am pus-o am verificat cine l-a bifat; nu-s multi.
Poate se-ndura bremen sau omu' sa treaca pe-aici. Indiciu pentru numele regizorului: frate spaniol in Italia. ![]() "How old is he?" "Seventy." "They're treated well. They can't complain. The only problem is loneliness. They feel abandoned...and if they don't get used to it, after a while, they just waste away. Is he a relative?" "No, he's..." "Your dad?" "Yes." "Well, if you have no other choice, I guess you'll have to accept it." |
I fidanzati
![]() |
Shanghai Express
![]() |
1 Attachment(s)
Bergman si Liv sint inconfundabili. persona. poza reprezentativa.
Attachment 3095 |
As recunoaste oriunde chelia lui Michel Piccoli. & Chabrol, mon amour! Sa mai spun si ca o ador pe Stéphane Audran? :P
Les noces rouges ![]() |
Lola
rvn, imi place la nebunie poza aia!, de altfel, nu-mi place sa dau greu. ma iertati ? :D ma revansez cu asta: ![]() |
C, aici chiar exista o regula peste care nu se trece, jucam corect. Nu zic ca n-o faci, poate chiar ai vazut filmele, incerc doar sa preintampin.
Hidden Figures Las pe altcineva sa puna urmatoarea poza. |
Originally Posted by Namaste:
:-/ Adica, crezi ca nu am vazut ori Shanghai, ori Lola, ori ambele ??? Sau e vorba de altceva ??? |
Nu sări! :)
Esti noua in joc si m-am gandit sa precizez, just in case. Carry on, pune poza daca ai la indemana. |
Originally Posted by Namaste:
Noua, veche, trebe' sa stiu ce ai vrut sa zici! just in case :p |
![]() Si o intrebare retorica: Ce te faci daca stii toate limbile Terrei, vechi si noi, iar toata aceasta masa de cunostinte se reduce la zero in momentul unei intalniri neasteptate ? |
Arrival (pe șapte picioare)
![]() |
un indiciu, ceva? o cat de mica urma, o scrijelitura pe scoarta de copac?
|
All times are GMT +2. The time now is 10:47. |