![]() |
Pentru victor și redmen:
http://www.prosport.ro/fotbal-intern...va-cfr-6107574 http://www.prosport.ro/fotbal-intern...uj-2-3-6108550 M-am lămurit și eu când l-am văzut pe Mureșan acordând interviu după meci. Niște nemernici! Ce să învețe - nu mai zic tinerii jucători, nu mai zic suporterii! - românii în general, de la ăștia? Că singurul drum de succes în viață e incorectitudinea? Ar merita dați afară din sport pe viață, dar cine s-o facă? Cei care ajung la putere prin blaturi electorale? Pentru cei care mai cred în sportivitate, niște imagini de ciné-vérité... Așa s-o fi vorbit și în vestiarul Științei duminică? :) http://www.nba.com/video/channels/pl..._wired_cle.nba Ce bătaie soră cu eliminarea au luat Cavaliers aseară! :| |
Originally Posted by Chambord:
Asta-i ca-n bancul ala cu insultele peste Ceahlau. Ardelenii: Sa ne pupati in cur! Moldovenii: Si noi pi voi! >:) Eu n-am o preferata pentru diseara, dar chiar ca Fulham a avut un parcurs senzational si nu este tocmai o forta, desi resurse financiare ar exista. :-? |
FC Vaslui, are cel mai bun lot la ora actuala, fata de Timisoara care s-a transformat intr-un "azil de fotbalisti". Ca stelist sunt invidios, dar in acelasi timp ii respect munca lui Lacatus si achizitiile lui Porumboiu. In concluzie, mi-as dori ca trofeul ligii 1 sa ajunga in Moldova.
|
Originally Posted by SoX:
Slabe speranțe, măi Sox! Jocurile sunt făcute... În legătură cu meciul de diseară, să nu uităm că Fulham a eliminat una dintre cele două superputeri fotbalistice ale Continentului... =)) |
|
Originally Posted by Ipu:
|
Originally Posted by moltisanti88:
|
Originally Posted by RomaniaMare:
|
Da, cunoastem, mai bine o bara frumoasa decat un gol urat. =))
|
Lucescu se lamenta după ce l-a scos Fulham din Cupa Europa că a pierdut calificarea deși în Europa numai Barcelona mai are organizarea tactică și nivelul de joc al Șahtiorului.
http://www.antena3.ro/sport/fotbal_e...ior_93238.html |
Originally Posted by Ipu:
Măi Ipúle, din astia asa ca tine fac din fotbalul romanesc un subiect de OTV. Daca nu respectam noi romanii sportul national, atunci cine? Cineva zicea pe aici ca Steaua va ajuta Craiova. Nu vreau sa cred faptul ca FC Steaua Bucuresti se va injosi ca sa ajute o echipa de la retrogradare! |
Normal ca Steaua o sa ajute pe Craiova .. ca oricum nu are nimic de pierdut .. locul 2 nu il mai prinde.Vasluiul termina pe 2.
|
Originally Posted by redmen:
Spuse un suporter...? |
Fii politicos că te ia mama Iancului (Marian)!
Mai citește o dată ce am scris. Eu spuneam că cei care fac blaturi nu respectă nu numai sportul, dar nici societatea în general! |
Spun din declaratiile patronilor care le citesc in ziare. |
Tu mai crezi in declaratiile patronilor? :|
|
|
Pai dupa cum imi zicea cineva ieri .. ar trebui sa arate in timpul meciurilor FC Becali - FC Mititelu,FC Muresan - FC Porumboiu samd.La noi joaca patronii.Jucatorii nu mai joaca demult.Porumboiu a vazut ca nu are sanse sa ia titlul,asa ca se multumeste cu locul 2 care ii duce in Liga Campionilor.De ce crezi ca a pierdut Timisoara etapa asta,si Urziceniul au facut egal?
|
E ceva obisnuit ca Urziceniul sa faca egaluri albe cu echipe mici, cat despre Timisoara, nu e prima oara cand o da cu bata-n balta.
@Judex, tie ti-ar conveni ca Steaua sa piarda cu Craiova ca apoi sa joace 2-3 tururi preliminare in Europa League? |
Sincer, da. Daca vom fi indeajuns de buni sa trecem de aceste tururi, nu ne vom face de ras cand vom ajunge in grupe. La cum arata echipa in momentul de fata, am fi ciuca batailor in Europa League.
|
|
Originally Posted by Judex:
|
Cu Bergodi incepusem binisor sezonul. Nu cred ca este un secret pentru nici un stelist motivul caderilor tuturor variantelor de echipa din istoria recenta a Stelei. X(
|
Originally Posted by Judex:
|
Las ca vine Piti, ar fi singurul care l-ar putea stapani pe Urs aka Razboinic aka M Viteazu aka Cioban aka ...
|
Originally Posted by omudindulap:
|
Piturca, daca si-ar impune autoritatea fata de conducerea Stelei inainte de a semna contractul prin anumite conditii, ar avea foarte mari sanse sa fie lasat sa-si faca treaba.
|
Igitur...
Incepe finala in cateva minute. Pronosticuri? Eu zic Fulham dupa prelungiri si 11m. :D |
Pro Atletico Matrid.
|
|
incredibila atmosfera de la hamburg!!
uluitori suporterii londonezi. |
Originally Posted by keepwalking:
|
fenomenal golul lui Forlan!
meritata victorie. |
Felicitari pentru Atletico Madrid.
|
A fost minge deviata, dar oricum, bravos.
Daca nu aveti somn, pe eurosport 2 joaca Dulgheru in turneul de tenis de la Madrid. |
Mai aveam vreo 5 minute si se-ajungea la lovituri de departajare. Pana atunci eram in grafic. :D
Oricum, felicitari Atletico! |
lasa, judge dredd, ca ne vedem in 2012 pe Lia Manoliu, cand va juca Liverpool finala la Bucale....
pana atunci: UNITED! UNITED! :)) |
Mai bine in 2012 la Bucuresti cand vor juca in finala Steaua si Rapid! =))
|
Numai faptul că a câștigat o cupă europeană nu înseamnă că echipa asta frumoasă a ajuns la nivelul regalei ei concitadine. Dacă nu ne-ar fi fost antipatic patronul învinsei lui Atletico, ne-ar fi părut rău și de băieții ăștia cărora cică le-a trimis scrisoare de încurajare și Nea Luce. Am mai explicat aici pe forum de ce trebuie să ținem cu cei pe care i-am bătut și nu cu cei care ne-au bătut, dar Luce nu prea știe ce e ăla respect de sine. Păcat!
Și o precizare pentru comentatorii meciului: numele longevivului manager britanic în prezent la Fulham se pronunță cu „giî”, nu cu „gî”. |
n-ai sa mai vezi asa ceva..... aia a fost o minune!!!!!!!!!!
in anul respectiv de gratie, am plecat fericit de la Hamburg.... prietenii stiu de ce! :)) restul e film de groaza. detaliez daca este nevoie.... |
Normal ca stiu de ce.
Dar zicand de horror te referi la ceva intamplari pe-acolo sau pe drum sau la dubla istorica? :D |
trebuie sa tinem cu cei pe care i-am batut si nu cu cei care ne-au batut...? :-/ de ce trebuie? si ce legatura are cu respectul de sine? :-O
mi-a parut rau pt Fulham. nu se stie cand vor mai prinde o asa ocazie sa aduca in vitrina clubului lor vechi de 130 si ceva de ani un trofeu ca asta....si totusi Atletico a fost mai buna. |
Quote:
|
Bravo Atletico ! Ce jucator acest Forlan - si tehnica si viteza si droblinguri in fata portii ! Definitely one to watch la Mondiale. :-bd
Fulham, tot respectul, o echipa muncitoare, dar aseara au fost in corzi de la un moment incolo. |
Forlan m-a fascinat prin forta sutului ,.... are cateva gherle superbe la activ ..
|
Originally Posted by Floydman:
Era o glumă. Era vorba de principiul conform căruia atunci când o echipă pe care am bătut-o (de exemplu Argentina, sau Anglia, sau Barcelona etc.) bate la rându-i pe altcineva, e ca și cum noi înșine am bate acea terță echipă. Firește, e și o ironie vizavi de neputința noastră din ultima vreme de a bate altfel decât „prin intermediari” vreo echipă cu nume. Legat de gestul lui Luce, pe care eu îl apreciez „pe partea sportivă” dar și sub aspect uman și managerial (mi-amintesc de pildă și acum când trăgea și el de prelată ca să-i ajute pe îngrijitorii de pe Giulești să acopere terenul pentru a-l proteja de intemperii), m-a mâhnit faptul că un om la care noi ne uităm ca la un zeu și care a antrenat Naționala României, Internaționala lui Moratti și alte echipe mari și a câștigat atâtea cupe europene, se umilește fără rost în fața gitanului și a clubului lui fără tradiție și fără palmares. Și-l poate imagina cineva pe Hodgson (care a antrenat și el și „naționale”, și pe Inter, și alte atâtea echipe) trimițând scrisori de încurajare la Donețk? Dar lăsând la o parte CV-ul lui Mircea Lucescu, găsesc că e rușinos pentru noi ca români faptul că tatăl selecționerului în funcție să se ploconească precum un calic în fața adunăturii de jucători trecuți și de duzină a lui Al-Fayed.
Originally Posted by RomaniaMare:
Atletico, un club care mi-e simpatic altfel, poate să câștige și Cupa Regelui Spaniei, poate s-o bată și pe Real cu 3-0 pe Bernabeu și pe Calderon și tot nu poate să spună că e la nivelul concitadinei. |
Ipu, tu ai auzit de FairPlay ? ;)
|
De ce mă întrebi? Ce treabă are ferpleiul aici?
|
Cand o sa cresti mai mare, o sa intelegi mai bine. ;)
|
Nu mai tot vorbi aiurea. Gestul lui Lucescu n-are nicio treabă cu ferpleiul. E o mișcare ridicolă, a unui om care e tot mai ridicol în ultima vreme, din păcate...
Nea Mircea era deținătorul cupei UEFA și al titlului în Ucraina, unul dintre primele 20 de campionate ale lumii. E un gest deplasat să se agite ca ultimul suporter disperat de pe Craven Cottage. Puțin bun-simț! |
All times are GMT +2. The time now is 14:08. |