![]() |
subiectul asta moare .... incet dar moare.
Va agitatzi degeaba ... |
Las` ca anu` asta face PeeJay "Zee Hobbit" shi atunci mai avem ce scrie. Facem alta topica... Relax, start breathin`, (ussaaaah!) ca nu e mare bai. :) Just a topic... LOTR Lives forever in our hearts... :w00t: :love:
|
numai k topicul acesta trece printr-o perioada gen "Paths Of the Dead" ... shi pacat ...
eaaah! whatever ... |
Originally Posted by Gaandalf:
Orice topic trece... Asta e! Be cool! :hmm: |
so cool ...
|
ma gandalfe...ai mai scris parodia aia la lotr?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
too bad man....eh, oricum sper ca o sa o vedem destul de repede aici pe cinemagia.....good luck and god speed :D
|
merci mult ... shi vezi k se scrie GOD SPEED! noroc! |
LOTR nu moare inca sau "The Lord of the Rings: Ultimate Edition Box Set"
check this: http://movieweb.com/dvd/news/news.php?id=6486 |
Originally Posted by Cinemania:
|
ca mi-am adus aminte....cand am fost la iashi,am vazut LoTR TTT Collector's Gift....prima data...ce nu ashi fi dat sa fi putut cumpara;statuie cu smeagol adn everything....da de unde bani :(
nu era tare mult (daca o luam pe departe),dar pt un elev inca ii ...5 buli |
Originally Posted by WraIth:
al meu nu are peshtele in mana ... :P |
nu are peshtele in mana.... :lol: da ce are?? :lol:
ala nush daca scoatea vreun sunet.nu l-am zdruncinat destul de tare,ma mai punea sa-l shi platesc. :D |
si cat a costat?? |
unde se poate gasi ROTK extended edition, daca nu vi-i cu suparare?
|
Originally Posted by tailgunner:
|
thx
|
Originally Posted by tailgunner:
dar tu vrei sa il iei de la magazin!? :? (ai banutzi) |
|
o fi...nici nu prea am inteles ce ai vrut sa spui....eu ma refeream ca nu tre' neaparat sa-l ia din magazin....eu nu l-am luat de acolo hsi imag,totul ii poifect
|
Din pacate pentru mine, am vazut nici macar jumatate din LOTR EE. Dar noroc ca exista Neobbitu` TLD care s-a indurat de sufletu` meu (ne)muritor ;) shi mi-a facut cadou` de Craciun EE-ul. Well... Ce pot sa spun? Numa` ca Gimli freakin` rullzzz! Sa ajunga la legiunile blestemate shi damn! Mutra care o are cand incepe sa calce pe cranile astora. He's freakin` cute. Long live the Dwarfs! :lol: Acuma pandesc ziua cand vad shi restu` filmului. Shi dupa aia o luam de la capat. Se face maraton cu toate extendurile. Da` faza nasoala a fost cu moartea lui Saruman in turn. Tot nu a respecta cartea... :((
|
Shi ru vroiam sa-l vad cum moare Saruman in Shire,dar macar l-a omorat tot Grimma.
mai face gimli o faza super...rau de tot,dar nu mai tin minte unde shi cum.oricum cred ca era cand se lua la intrecere cu legolas aaaa.da.cand apar shi haradrim cu oliphaunts....omoara legolas unu,la care gimli:"u know that counts as one" :lol: :lol: belea de tot faza... |
okey, de unde il pot lua fara banuts? (furnizorii mei de cd-uri for free nu-l au)
desi as prefera DVD-ul original |
faza e ca noi il avem pe cd si deci avem doar filmul.....dar ceilalti il au pe dvd..iar acolo pe langa film, ai un meniu, interviuri si alte kkturi. si e MULT mai fain sa ai dvd-ul...dar il lipsa banilor si a unui dvd-rom merg si cdurile.. :) |
true....
|
now 4 Gimli ... la faza cu piratzii din ROTK EE ... el ii stramba arcul lui legolas shi din gresheala il omoara pe unul din piratzi ... in versiunea extinsa ... acel pirat este PETER JACKSON ... kre apare ptr a2a oara dupa Fellowship in kre este pe o strada in Bree ... beat cu un morcov mare in mana... sa va uitatzi ... :lol: |
am vazut faza....belea
prima data cand m-am uitat nu mi-am data seama :) |
unii oameni sunt chiar proshti... ;) |
Stie cineva de unde pot lua din Rmania LOTR: the fellowship of the ring versiune extinsa DVD ?
Pe provideo am incercat dar nu il au......... |
yep ... cam asta cautam cu totzii ...
|
bag picioru' :lol: |
Peter Jackson apare in toate 3 filmele.
1. In Bree cand manaca un morcov 2. In Helm`s Deep cand arunca o sulita [cand Uruk-haii ataca poarta] 3. Pe corabia piratilor |
Originally Posted by Redy:
|
pana si copiii ii apar in film :D
|
in ce faze? |
in The Two Towers, apar la un moment dat ca refugiati ai Rohanului
in Return of the King, apar la nunta lui Sam...si i-am mai vazut undeva dar nu-mi mai aduc aminte unde :D |
bun mersi....si acum imi poti spune cum arata? :D |
copii lui jackson?!
care-s aia..nu ii shtiu |
chiar si in primul LOTR, la inceput, cand Bilbo spune povestea aia hobitilor, la un moment dat e un close-up pe un baietel si o fetita (ambii cam de 4-5 ani) stand chiar in fata hobitilor ce ascultau...aia is copiii lui Peter...ei sunt, de fapt, si mentionati la credits ca si "Cute Hobbit Children" :D
|
mai rasfoieste un pic inceputul la LOTR sa-i vezi cum arata ;)
|
aaa da..ii stiu acuma...ms :)
|
cp...nice hobitses :D
|
frate...asta ishi baga shi copii in filme
interesant aspectul asta ca shi el sa apara in filmele lui.... |
nu e singurul...multi fac asta
|
apropo de Cute Hobitses Children ... aia mi s-au parut cei mai frumoshi copii pe care i-am vazut in viatza mea... & i hate children ... those ones were cute as hell ... am vazut ROTK EE "again" :D shi am realizat cat de naturala shi de bine realizata este scena in care Eomer o gaseshte pe Eowyn shi urla shi nu shtie ce sa faca ... sa planga, sa urle ... este prea cutremuratoare ... urmata de muzica kre poate fi auzita in Houses Of Healing ... De asta imi place filmul asta ... reusheshte sa scoata din mine cele mai frumoase reactzii shi senzatzii ... :love: |
multzi...nu shitma faza asta..
true... mie mi-a plcaut f mult at cand faramir se duce la ordinele lui tat'su sa incerce sa goneasca orcii. totul pe melodia lui pipin...ce mi-a palcut faza aia.shi la sfrashit cand denethor mushca din nush ce ii curge ceva roshu din fructul ala fiana de tot |
u're right! they'r so cuute! :happy: :P :P |
Nu numai copiii lui PJ apar in film ci si fiul cel mare al lui Viggo/Aragorn-mai intai ca Haleth, son of Hama la Helm's Deep, apoi un orc si in final un soldat al Gondorului [cam panicat de advancing orcs] la Poarta Neagra.
A propos in legatura cu The Hobbit nimik sigur inca..as far as I know..correct me if I am wrong dar PJ are deja planuri post-King Kong :? Appendices la ROTK EE sunt super-lamuresc o gramada de lucruri, arata o data in plus munca titanica si geniul investit in acest film si uneori sunt pur si simplu emotionante. A must see for true fans. |
Originally Posted by Faenor:
apendicele le vroiam shi eu ... :(( |
All times are GMT +2. The time now is 02:22. |