Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Gaandalf 12 Jan 2005 10:48

subiectul asta moare .... incet dar moare.
Va agitatzi degeaba ...

Demona 12 Jan 2005 18:49

Las` ca anu` asta face PeeJay "Zee Hobbit" shi atunci mai avem ce scrie. Facem alta topica... Relax, start breathin`, (ussaaaah!) ca nu e mare bai. :) Just a topic... LOTR Lives forever in our hearts... :w00t: :love:

Gaandalf 12 Jan 2005 23:44

numai k topicul acesta trece printr-o perioada gen "Paths Of the Dead" ... shi pacat ...
eaaah! whatever ...

Demona 14 Jan 2005 18:01

Originally Posted by Gaandalf:

numai k topicul acesta trece printr-o perioada gen "Paths Of the Dead" ... shi pacat ...
eaaah! whatever ...

Orice topic trece... Asta e! Be cool! :hmm:

Gaandalf 14 Jan 2005 18:03

so cool ...

Sm�agol-Gollum 14 Jan 2005 21:28

ma gandalfe...ai mai scris parodia aia la lotr?

Gaandalf 14 Jan 2005 21:30

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

ma gandalfe...ai mai scris parodia aia la lotr?

nope :( ... vad ROTK EE de cate ori apuc... shi in rest vad filme shi invatz ptr licentza ... :sick:

Sm�agol-Gollum 14 Jan 2005 21:40

too bad man....eh, oricum sper ca o sa o vedem destul de repede aici pe cinemagia.....good luck and god speed :D

Gaandalf 14 Jan 2005 21:42

too bad man....eh, oricum sper ca o sa o vedem destul de repede aici pe cinemagia.....good luck and god's speed :D

la anul ma bag pe treaba ... am mai multe planuri ...
merci mult ... shi vezi k se scrie GOD SPEED!
noroc!

Cinemania 15 Jan 2005 23:43

LOTR nu moare inca sau "The Lord of the Rings: Ultimate Edition Box Set"

check this: http://movieweb.com/dvd/news/news.php?id=6486

Gaandalf 16 Jan 2005 13:56

Originally Posted by Cinemania:

LOTR nu moare inca sau "The Lord of the Rings: Ultimate Edition Box Set"

check this: http://movieweb.com/dvd/news/news.php?id=6486

moare topicul ... de box set shi ceea ce cuprinde .. shtiu de acum 11 luni de zile knd inca visam la versiunea extinsa...

WraIth 16 Jan 2005 14:41

ca mi-am adus aminte....cand am fost la iashi,am vazut LoTR TTT Collector's Gift....prima data...ce nu ashi fi dat sa fi putut cumpara;statuie cu smeagol adn everything....da de unde bani :(

nu era tare mult (daca o luam pe departe),dar pt un elev inca ii ...5 buli

Gaandalf 16 Jan 2005 14:52

Originally Posted by WraIth:

ca mi-am adus aminte....cand am fost la iashi,am vazut LoTR TTT Collector's Gift....prima data...ce nu ashi fi dat sa fi putut cumpara;statuie cu smeagol adn everything....da de unde bani :(

eu il am aks pe Gollum mult mai mic decat gigantul ala din box set shi mai scoate shi sunetul cu "My Preciouss" exact k in film ... sunt curios dk ala scoate vreun sunet ...
al meu nu are peshtele in mana ... :P

WraIth 16 Jan 2005 15:38

nu are peshtele in mana.... :lol: da ce are?? :lol:

ala nush daca scoatea vreun sunet.nu l-am zdruncinat destul de tare,ma mai punea sa-l shi platesc. :D

Sm�agol-Gollum 16 Jan 2005 21:11

eu il am aks pe Gollum mult mai mic decat gigantul ala din box set shi mai scoate shi sunetul cu "My Preciouss" exact k in film ... sunt curios dk ala scoate vreun sunet ...
al meu nu are peshtele in mana ... :P

si cat a costat??

tailgunner 17 Jan 2005 08:16

unde se poate gasi ROTK extended edition, daca nu vi-i cu suparare?

Gaandalf 17 Jan 2005 14:53

si cat a costat??

cadou primit de ziua mea... la fel shi Gandalf the White cu Shadowfax .... :lol:
Originally Posted by tailgunner:

la toate magazinele diverta ... dk eshti din Buc.. gaseshti la Sala Dales shi la Carrefour mai mult k sigur...

tailgunner 17 Jan 2005 14:59

thx

WraIth 17 Jan 2005 15:07

dar tu vrei sa il iei de la magazin!? :? (ai banutzi)

Gaandalf 17 Jan 2005 15:17

dar tu vrei sa il iei de la magazin!? :? (ai banutzi)

Excuse me .. dar cum sa-tzi zic ... tu ai vazut ce meniu au primele 2 partzi la versiunea extinsa? Feeling-ul este unic shi la acelashi nivel cu toate 3 filmele extinse... flawless!

WraIth 17 Jan 2005 18:39

o fi...nici nu prea am inteles ce ai vrut sa spui....eu ma refeream ca nu tre' neaparat sa-l ia din magazin....eu nu l-am luat de acolo hsi imag,totul ii poifect

Demona 17 Jan 2005 19:32

Din pacate pentru mine, am vazut nici macar jumatate din LOTR EE. Dar noroc ca exista Neobbitu` TLD care s-a indurat de sufletu` meu (ne)muritor ;) shi mi-a facut cadou` de Craciun EE-ul. Well... Ce pot sa spun? Numa` ca Gimli freakin` rullzzz! Sa ajunga la legiunile blestemate shi damn! Mutra care o are cand incepe sa calce pe cranile astora. He's freakin` cute. Long live the Dwarfs! :lol: Acuma pandesc ziua cand vad shi restu` filmului. Shi dupa aia o luam de la capat. Se face maraton cu toate extendurile. Da` faza nasoala a fost cu moartea lui Saruman in turn. Tot nu a respecta cartea... :((

WraIth 17 Jan 2005 19:58

Shi ru vroiam sa-l vad cum moare Saruman in Shire,dar macar l-a omorat tot Grimma.

mai face gimli o faza super...rau de tot,dar nu mai tin minte unde shi cum.oricum cred ca era cand se lua la intrecere cu legolas
aaaa.da.cand apar shi haradrim cu oliphaunts....omoara legolas unu,la care gimli:"u know that counts as one" :lol: :lol:
belea de tot faza...

tailgunner 17 Jan 2005 20:21

okey, de unde il pot lua fara banuts? (furnizorii mei de cd-uri for free nu-l au)
desi as prefera DVD-ul original

Sm�agol-Gollum 17 Jan 2005 21:16

o fi...nici nu prea am inteles ce ai vrut sa spui....eu ma refeream ca nu tre' neaparat sa-l ia din magazin....eu nu l-am luat de acolo hsi imag,totul ii poifect

faza e ca noi il avem pe cd si deci avem doar filmul.....dar ceilalti il au pe dvd..iar acolo pe langa film, ai un meniu, interviuri si alte kkturi. si e MULT mai fain sa ai dvd-ul...dar il lipsa banilor si a unui dvd-rom merg si cdurile.. :)

WraIth 17 Jan 2005 21:26

true....

Gaandalf 18 Jan 2005 00:34

gimli:"u know that counts as one" :lol: :lol:
belea de tot faza...

THAT STILL COUNTS AS ONE!

now 4 Gimli ...

la faza cu piratzii din ROTK EE ... el ii stramba arcul lui legolas shi din gresheala il omoara pe unul din piratzi ... in versiunea extinsa ... acel pirat este PETER JACKSON ... kre apare ptr a2a oara dupa Fellowship in kre este pe o strada in Bree ... beat cu un morcov mare in mana...

sa va uitatzi ... :lol:

WraIth 18 Jan 2005 15:32

am vazut faza....belea

prima data cand m-am uitat nu mi-am data seama :)

Gaandalf 23 Jan 2005 12:31

faza e ca noi il avem pe cd si deci avem doar filmul.....dar ceilalti il au pe dvd..iar acolo pe langa film, ai un meniu, interviuri si alte kkturi. si e MULT mai fain sa ai dvd-ul...dar il lipsa banilor si a unui dvd-rom merg si cdurile.. :)

a luat "de pe net" un prieten de-al meu ... dvd-urile extinse ... dar boul a uitat sa ia shi apendicele ... adica dvd 3 shi 4. shi are doar filmul.
unii oameni sunt chiar proshti... ;)

Redy 23 Jan 2005 18:34

Stie cineva de unde pot lua din Rmania LOTR: the fellowship of the ring versiune extinsa DVD ?

Pe provideo am incercat dar nu il au.........

Gaandalf 23 Jan 2005 20:40

yep ... cam asta cautam cu totzii ...

WraIth 23 Jan 2005 21:16

a luat "de pe net" un prieten de-al meu ... dvd-urile extinse ... dar boul a uitat sa ia shi apendicele ... adica dvd 3 shi 4. shi are doar filmul.

bag picioru' :lol:

Redy 23 Jan 2005 21:39

Peter Jackson apare in toate 3 filmele.

1. In Bree cand manaca un morcov
2. In Helm`s Deep cand arunca o sulita [cand Uruk-haii ataca poarta]
3. Pe corabia piratilor

Gaandalf 23 Jan 2005 23:38

Originally Posted by Redy:

Peter Jackson apare in toate 3 filmele.
2. In Helm`s Deep cand arunca o sulita [cand Uruk-haii ataca poarta

asta nu o shtiam ...

Cinemania 23 Jan 2005 23:42

pana si copiii ii apar in film :D

Sm�agol-Gollum 24 Jan 2005 21:00

pana si copiii ii apar in film :D

in ce faze?

Cinemania 24 Jan 2005 21:14

in The Two Towers, apar la un moment dat ca refugiati ai Rohanului

in Return of the King, apar la nunta lui Sam...si i-am mai vazut undeva dar nu-mi mai aduc aminte unde :D

Sm�agol-Gollum 24 Jan 2005 21:23

in The Two Towers, apar la un moment dat ca refugiati ai Rohanului

in Return of the King, apar la nunta lui Sam...si i-am mai vazut undeva dar nu-mi mai aduc aminte unde :D

bun mersi....si acum imi poti spune cum arata? :D

WraIth 24 Jan 2005 21:27

copii lui jackson?!
care-s aia..nu ii shtiu

Cinemania 24 Jan 2005 21:33

chiar si in primul LOTR, la inceput, cand Bilbo spune povestea aia hobitilor, la un moment dat e un close-up pe un baietel si o fetita (ambii cam de 4-5 ani) stand chiar in fata hobitilor ce ascultau...aia is copiii lui Peter...ei sunt, de fapt, si mentionati la credits ca si "Cute Hobbit Children" :D

Cinemania 24 Jan 2005 21:35

mai rasfoieste un pic inceputul la LOTR sa-i vezi cum arata ;)

Sm�agol-Gollum 24 Jan 2005 21:56

aaa da..ii stiu acuma...ms :)

Cinemania 24 Jan 2005 22:12

cp...nice hobitses :D

WraIth 25 Jan 2005 13:51

frate...asta ishi baga shi copii in filme

interesant aspectul asta ca shi el sa apara in filmele lui....

Cinemania 25 Jan 2005 16:09

nu e singurul...multi fac asta

Gaandalf 25 Jan 2005 16:20

nu e singurul...multi fac asta

exact ... multzi fac asta ...

apropo de Cute Hobitses Children ... aia mi s-au parut cei mai frumoshi copii pe care i-am vazut in viatza mea... & i hate children ... those ones were cute as hell ...

am vazut ROTK EE "again" :D shi am realizat cat de naturala shi de bine realizata este scena in care Eomer o gaseshte pe Eowyn shi urla shi nu shtie ce sa faca ... sa planga, sa urle ... este prea cutremuratoare ... urmata de muzica kre poate fi auzita in Houses Of Healing ...

De asta imi place filmul asta ... reusheshte sa scoata din mine cele mai frumoase reactzii shi senzatzii ... :love:

WraIth 25 Jan 2005 20:13

multzi...nu shitma faza asta..

true...
mie mi-a plcaut f mult at cand faramir se duce la ordinele lui tat'su sa incerce sa goneasca orcii. totul pe melodia lui pipin...ce mi-a palcut faza aia.shi la sfrashit cand denethor mushca din nush ce ii curge ceva roshu din fructul ala
fiana de tot

Sm�agol-Gollum 25 Jan 2005 21:14

apropo de Cute Hobitses Children ... aia mi s-au parut cei mai frumoshi copii pe care i-am vazut in viatza mea... & i hate children ... those ones were cute as hell ...

u're right! they'r so cuute! :happy: :P :P

Faenor 26 Jan 2005 14:55

Nu numai copiii lui PJ apar in film ci si fiul cel mare al lui Viggo/Aragorn-mai intai ca Haleth, son of Hama la Helm's Deep, apoi un orc si in final un soldat al Gondorului [cam panicat de advancing orcs] la Poarta Neagra.
A propos in legatura cu The Hobbit nimik sigur inca..as far as I know..correct me if I am wrong dar PJ are deja planuri post-King Kong :?
Appendices la ROTK EE sunt super-lamuresc o gramada de lucruri, arata o data in plus munca titanica si geniul investit in acest film si uneori sunt pur si simplu emotionante. A must see for true fans.

Gaandalf 26 Jan 2005 18:47

Originally Posted by Faenor:

Nu numai copiii lui PJ apar in film ci si fiul cel mare al lui Viggo/Aragorn-mai intai ca Haleth, son of Hama la Helm's Deep, apoi un orc si in final un soldat al Gondorului [cam panicat de advancing orcs] la Poarta Neagra.
A propos in legatura cu The Hobbit nimik sigur inca..as far as I know..correct me if I am wrong dar PJ are deja planuri post-King Kong :?
Appendices la ROTK EE sunt super-lamuresc o gramada de lucruri, arata o data in plus munca titanica si geniul investit in acest film si uneori sunt pur si simplu emotionante. A must see for true fans.

asta cu Haleth ... son of Hama ... o shtiam ...
apendicele le vroiam shi eu ... :((

All times are GMT +2. The time now is 02:22.