![]() |
|
Fiecare punct turistic cu groapa lui de bani
![]() |
![]() |
Lumea e rotunda
|
Am pentru voi o poza traznet :)
![]() |
Supercalifragilistic! :-bd
|
Demna de un film horror.>:)
|
Mersi Pepper, Kriss, nu stiu daca asta e un compliment :)) Oricum, natura e cel mai desavirsit artist.
Eu n-am de gind sa-mi decorez casa de Halloween, cum se intimpla pe-aici, dar tot natura nu ma lasa descoperita :)) ![]() ![]() |
Clar e compliment si mai exact la atmosfera ma refeream.:D
|
Mersi :)
|
Aseara demonii incercau sa intre in Bucuresti pe la capatul lui 21. >:) X(
![]() ![]() |
Nu dati, sunt incepator. :P
![]() |
hmm, interesant!
si mie mi se intampla des sa mai las o gura sau doua de cafea in ceasca de dimineata...dar...pe masa din bucatarie... |
Pentru un padurar,copacul ala taiat e masa din bucatarie unde isi lasa cana de cafea.:))
|
4 Attachment(s)
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Attachment 2164 Attachment 2165 Attachment 2166 Attachment 2167 patru dintr-o lovitura! ca sa va fac knockout! |
ar fi incitant si interesant daca fiecare si-ar denumi poza.
|
Originally Posted by rvn:
Nu vad nici un tufis in poza dar daca ne referim strict la frunzele uscate,pamantul si pietrele,atunci putem sa zicem ca impreuna alcatuiesc gresia din "bucatarie".:D |
Originally Posted by Twinsen:
omule, scriu aici desi poate ar trebui sa scriu la reprosuri pentru moderatori :)) Eu as fi nemiloasa la topicul asta. No story, no picture - jap, eliminate :D Ma intreb daca rindul scris de Twinsen se califica la povesti :-? Twinsen, poate fac niste glume proaste, de vineri, tu n-ai cum sa te superi :) Dar vorbesc serios. Scopul topicului asta e sa punem o poza, stiu ca de multe ori ne lasam dusi de val si punem mai multe, asa ne-a lasat natura nehotariti si nesatui, dar conteaza si de ce poza asta si nu alta. Daca se intelege din poza de ce ar trebui sa fim cu totii corespondenti la National Geographic. Daca nu se intelege... scriem 2 rinduri si ne incercam norocul in tura urmatoare. |
Scuze de raspunsul intarziat, anaemona. Povestea nu e tocmai ce s-ar putea astepta. Eram la un turneu de GO in Targu Mures, care se tinea intr-o cladire istorica dintr-un parc local. Dupa prima runda, am iesit sa iau niste aer si am dat peste cana asta cu propietarul din dotare, de care am scapat rapid :)). Mi s-a parut interesant faptul ca semana putin cu un ciot, plus modul in care o cana de cafea aproape goala se impleteste cu tema de toamna.
Mai pun o poza din aceeasi zi. E doar un experiment, mi s-a parut ca zabrelele creaza o fragmentare interesanta. ![]() |
Twinsen, in primul rind micsoreaza poza, sa ne dam seama :) E relativ interesanta pentru lumina si contrast, dar si banala, poza. Parca era un topic "Lumini si umbre", mergea acolo.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:35. |