![]() |
OK, as you wish...
Carla voasträ nu e vie, Carla voasträ e bätutä-n cuie. Bine asa? |
pai, nu e bine nici asha, clar!
cum sa nu fie 'vie'?? si dc batuta-n cuie??? (poate-n couilles, dk are sarko destule... :P ) nu, fii antena aici-sha: carla bruni-i cea mai tare, la elysee-n palat viitor d aur are; in plus, 'cantareatza' se transforma si 'k si' prezidenta va fi curind conforma... 8) |
Carla tare-i cea mai brunä,
La palat vocea-i räsunä, Mai ca a lui Osbourne Ozzy, Când îi cântä lui Sarkozi. |
lol
pai da, 'conform' obiceiului - ai migalit & pigulit acolo si ai scos o varianta mai 'meshteshugita'... :lol: da eu am vrut sa fie mai stingace & spontana, na! :P |
A mea a fost perfectä si spontanä. :sleep:
|
ma bucur pt carla bruni si sarko. pt un timp francezii mi-au redevenit simpatici...
and now, o curiozitate autohtona. imi poate spune cineva la ce gazeta/revista scrie (daca scrie?) irina margareta nistor? observ ca-l concureaza greu pe als la poll-ul de pe cinemagia. |
mai scrie despre filme?
nici io nu inteleg ce fel de forte oculte s-au dezlantuit k s-o voteze pe ea! era de asteptat k als s aibe multe voturi pt k scrie si pe forum, dar irina margareta nistor? poate e si ea un user de aici si nu stim noi... ...poate e bubu :huh: |
O-ntreb eu mâine.
|
Sau poimâine.
|
draga herbert & supastar, cu toata simpatia p kre v-o port, tre sa spun k sinteti adeptii unei viziuni 'traditionaliste' dspr c inseamna sa fii critic (d film): personal, consider k acela nu mai este neaparat scribu kre scirtza-scirtza p hirtie, toata ziua, ci si (mai ales) cel kre s exprima dspr film prin orice mijloace - incl p calea undelor, la tv, organizind festivaluri etc.
ceea c defineste un (bun) critic d film - am spus-o, scris-o & ma repet - este flerul, d aceea, pt mine, cel mai bun critic d film la ora actuala este mihai chirilov: el a spus/scris, ink d prin aprilie trecut, k filmu lu mungiu va fi luat la cannes & s va intoarce cu un premiu important! 8) re: imn, asadar, prezenta sa p un poll dspr critici este absolut normala, ceea c ma surprinde fiind k nu o regasesc - prezenta - si p ada roseti: in fond, sint amin2 vedete d televiziune |
da...de ada (colega mea de pagina din revista tabu :love: ) i-am spus si eu lui dostef, dar cica nu incapea in pagina siteului...sau nu-i place...whatever.
|
Originally Posted by erectia eunucului:
|
Si profesor la U.N.A.T.C. (tot cu päläria si trenciul).
|
Originally Posted by EgoN:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Filmul are si defecte, si calitäti - i-am pus cronica la "Acum pe ecrane": http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=14805 ...dar fätuca asta n-a priceput nimic: habar n-are nici sä opereze o analizä, nici s-o formuleze. |
revenind la idila carla - sarko: ian priviti aici - MINUNE!! :love:
http://www.youtube.com/watch?v=GsUlSvtziXU desi e alta versiune decit aia dp album (aia imi place mai mult!) si desi clipu era mai cistigat DOAR CU EA (fara ala kre o cauta... cu luminarea; e un actor, aurelien recoing - kre s apropie, k virsta, d sarko ;) ), e buna si-asha... |
da si clipul urmator care era inevitabil. de remarcat concordanta aproape perfecta versuri-imagine :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=aag4LLGXECs |
mda; d asteptat - very cheap, very easy... zici k e facut d vreun 'michel moure' :sick:
dar tu, klein... aproape k imi vine sa zic k esti geloasa p sarko! :lol: |
gata s-a terminat cu carla, vide epoca Valeriei (stii ca cele doua sunt surori, nu? a propos, azi iese pe ecrane filmul ei, "actrices" l-ai vazut cumva la cannes?)
|
Pe cine ti-a furat-o - pe Carla, sau pe Presedintia?
|
Originally Posted by Pitbull:
|
All times are GMT +2. The time now is 00:12. |