![]() |
se pare ca nici o persoana care stie filmul n-a trecut pe-aici zilele astea. mai dau un indiciu: film englezesc din 2004. o combinatie color cu black and white.
|
Dead Man's Shoes
|
![]() |
Nu stiu ce legatura are aceasta captura din Le Bleu est une couleur chaude de Julie Maroh, cu filmul La vie d'Adèle recent lansat si in romania. Era vorba sa punem capturi sau imagini din film...
pls Nemaste, vrei sa faci o alta propunere? Scuze de intruziune...:-* |
Ala e si legatura e evidenta.
De ce sa fac alta propunere? Relaxeaza-te, nu cred ca scrie undeva sa urmam regulile intocmai. |
|
Totusi, e un joc. :P
Daca ai fi urmarit de-a lungul anilor ce s-a intamplat pe-aici, ti-ai fi dat seama ca ne-am facut de cap intr-un mare fel, mai ales cand venea vorba de joculete de genul asta. Dar, na, poate esti tu mai serios. In orice caz, nu te-ai amestecat aiurea-n tramvai, ai ghicit filmul dupa imagine, asta era scopul. :D Incearca sa pui poza la o rezolutie mai buna, e foarte mica, nu se vede mare lucru. Ai aici un site alternativ, in caz ca photobucket iti face probleme. |
![]() sau ![]() |
as zice ca actorul este Robert Duvall. dupa imagini, imi pare ca filmul este cu cowboy contemporani.
|
1 Attachment(s)
gresesc?
Attachment 2607 |
deloc!
... si daca ai fi facut-o, crezi ca as fi avut curajul sa-ti spun? :-O |
1 Attachment(s)
Originally Posted by alali:
Attachment 2609 |
I don't know who that is, but she looks so drunk! :P
|
Shaun of the Dead
|
poti pune poza, Namaste. ma bucur nespus ca mai treci din cand in cand pe-aici.
|
Multumesc, rvn.
![]() |
Harold and Maude.
![]() |
scena de mai sus beneficiaza de un score pe masura :P easy muffin
![]() comedie neagra premiata la Cannes |
Asta e tot teritoriul lui Namaste. Daca nu ma insel, ea e fana. :D
|
Da? O fi un Suleiman nevazut?
|
All times are GMT +2. The time now is 15:36. |