![]() |
|
O luna in Thailanda. Nu a fost tocmai un film-revelatie...
![]() |
"Come and See "
![]() |
Frances Ha cu Greta, febletea mea. :)
|
Originally Posted by aniela07:
:) nu e cine stie ce. totusi, cred ca regizorul are potential. |
un film pe care am vrut sa-l propun la turneul iconoclast:
![]() |
figura tipei imbracata in rochie, imi spune ceva-ceva...insa...nu stiu, sper sa nu fie prea celebra, iar eu sa am memoria vizuala la pamant.
|
frantuzesc, vechi, avatarul meu, foarte tanar pe atunci, joaca intr-un rol secundar.
ah, inca un indiciu, poate iti aduci aminte ca l-ai vazut pe vremuri. tipul din imagine coboara sa salveze o pisica. |
Originally Posted by Mercutio:
p.s. e cam mult de cautat prin filmografia lui Belmondo, mai ales la ora asta. poate cineva stie sigur care-i filmul, sau l-a vazut recent, ca si tine... |
ca sa nu blochez jocul:
![]() sa puna cine vrea! |
dar de ce sa nu se ghiceasca si poza ta? mai pune un mic indiciu.
|
hopa... am pus mai sus o poza si nu se vede. incerc alta.
rvn, nu stiu ce indicii sa mai dau. daca l-ar fi vazut cineva ar fi ghicit. E vorba de Les Tricheurs (1958) de Marcel Carne ![]() |
of, n-ai deloc imaginatie. in locul tau as fi asociat numele regizorului cu un derivat, gen mititiei sau carnaciori. macar pune poza dintr-un alt film.
|
ai sfeclit-o mercutio!!! =)) Daca ai suparat-o atat de rau pe rvn, eu as fi foarte, foarte atent la poza viitoare pe care o postezi... Risti enorm... =))
aaaa... si mai repede!!!! =)) |
![]() |
One Missed Call
![]() |
Cateva zile nu voi avea acces la net si nu vreau sa tin topicul blocat. E vorba de Hope / Wish.
|
1 Attachment(s)
|
film frantuzesc, dupa citroen, :), si parca il zaresc pe michel bouquet.
|
2 Attachment(s)
sa-i vedem mai de-aproape pe cei din masina...
Attachment 2601 Attachment 2602 p.s: daca in film aparea o Dacie, spuneai ca-i film romanesc? |
All times are GMT +2. The time now is 15:44. |