Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Joc-Ghiceste filmul dupa imagine (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95399)

Mercutio 15 Nov 2014 22:35

Originally Posted by rvn:

cred ca recunosc frizura lui Niels Schneider...

da, cel care a jucat in doua filme realizate de Xavier Dolan: J'ai tue ma mere si Les amours imaginaires.

Mercutio 15 Nov 2014 22:42

Verdictul
unul dintre cele mai bune filme ale lui Paul Newman. in care stilul de interpretare e cu totul aparte, diferit. mult mai dramantic, mult mai profund. primul film in care nu mai are aerul vesnicului rebel. filmul a fost turnat dupa fiul lui cel mai mare a murit de supradoza (daca imi aduc bine aminte).

Mercutio 15 Nov 2014 22:58

Mr.Blonde 16 Nov 2014 13:43

high noon

image sharing

rvn 16 Nov 2014 13:59

2 Attachment(s)
Originally Posted by Mercutio:

Verdictul
unul dintre cele mai bune filme ale lui Paul Newman. in care stilul de interpretare e cu totul aparte, diferit. mult mai dramantic, mult mai profund. primul film in care nu mai are aerul vesnicului rebel. filmul a fost turnat dupa fiul lui cel mai mare a murit de supradoza (daca imi aduc bine aminte).

Paul Newman este inconfundabil, nu? chiar daca m-as fi oprit la o alta imagine din film, una in care actorul sa apara minuscul, la fel ca in cea aleasa de tine, si tot ar fi fost recunoscuta alura lui.
mi-a placut intotdeauna de el. a avut o vulnerabilitate interioara care a imprimat-o si rolurilor pe care le-a interpretat, fiindca, asa cum spuneai si tu, el s-a consacrat ca un tinar american rebel, postura care i s-a potrivit ca o manusa. Newman, insa, n-a fost numai atat. a jucat roluri pline de substanta, la fel cum a fost si cel din Verdictul, la fel cum a fost si acela din care am pus eu poza.
Am vazut filmul cu ceva timp in urma si m-am bucurat sa revad atat pe Paul, cat pe Sally Field, o actrita careia ies de minune rolurile dramatice, nelipsite de romantism.
filmul nu-i doar o poveste romantica, are o intriga interesanta, tesuta pe fondul unor subiecte de actualitate din societatea americana a anilor 80. politicienii americani si modul cum se folosesc de sindicate pentru a capata popularitate, coruptia in randul procurorilor, ambitia unei femei frumoase de a face cariera si, in sfarsit, dorinta unui om de a-si dovedi nevinovatia, sunt coordonatele scenariului, scris chiar de un ziarist.culisele acestei povesti incalcite incepe si termina in redactia unui ziar, iar daca filmul are, aproape inevitabil, previzibilitate pe final, tot merita vizionat, macar pentru a va aminti, cum se vedea in filme, America anilor '80.
Attachment 2587
Attachment 2588
p.s.ca o curiozitate pe regizorul acestui film il cheama tot Sydney. insa-i de-al lui Pollack.

Mercutio 16 Nov 2014 15:36

Paul Newman este inconfundabil, nu? ...

da. era inconfundabil. si ce e interesant e ca asa era si in viata privata. am citit o biografie. era un tip foarte activ organiza proiecte de teatru pentru tineri la diferite scoli, participa la curse auto, era implicat in politica, avea insa si probleme cu alcoolul. pentru ca era gurmand a deschis o companie de sos de salata, care se numeste Newman. exista si acum. am cumparat odata o sticla. :)

c0nt 16 Nov 2014 22:10

@Mr.Blonde
The Devil's Backbone

c0nt 17 Nov 2014 02:12

ok, inca o poza din acelasi film, cu actorul ala mic din masina care se adreseasa ireverentios ma-sii, de data asta crescut baiat mare.
Am zis acelasi actor, nu acelasi personaj.
Alte indicii nu mai dau.

Namaste 17 Nov 2014 10:29

Boyhood

omudindulap 18 Nov 2014 16:05

Sa fie primit

Cedez.

rvn 22 Nov 2014 12:55

1 Attachment(s)
Attachment 2594

White1 22 Nov 2014 13:24

Santa sangre.

grotesQue 22 Nov 2014 14:56

Odd Man Out

rvn 22 Nov 2014 21:22

italian?

grotesQue 22 Nov 2014 22:56

italian?

Da.

Mercutio 23 Nov 2014 01:48

Accattone - Pasolini

Mercutio 23 Nov 2014 02:25

rvn 23 Nov 2014 08:29

Accattone - Pasolini

stiam eu ca recunosc de undeva decorurile.

rvn 26 Nov 2014 19:04

mercutio, asteptam un indiciu, unul mai clar decat figura actorului. mie nu-mi spune nimic...

Mercutio 27 Nov 2014 00:51

scuze de intarziere!

deci, romanesc, 2012, primul lung metraj al unui tanar cineast roman.
interesant e ca am aflat de el de pe Telerama, un site frantuzesc, unde unul din criticii cunoscuti francezi, Pierre Murat, l-a ales ca fiind un film ce i-a atras atentia.

All times are GMT +2. The time now is 21:55.