Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Judex 28 Apr 2010 22:51

Mi-au bulit astia pronosticul pentru finala. :D
Felicitari, Inter!

Ipu 28 Apr 2010 23:16

Plicticos meci, din cauza eliminării din prima repriză!
Plicticos sport! Bine că de la 2 începe meciul 7 dintre ”Habs” și ”Caps”!
Dar succesul Internaționalei lui Moratti mi-a amintit de scena asta (vezi la 3:20):
http://www.youtube.com/watch?v=kDpm6NJFnEQ&NR

bremen1980 29 Apr 2010 10:45

Tineam cu Barca aseara pina cind am vazut ce manevre face arbitrul sa-i ajute si ce neputiciosi sunt ei sa inscrie .Oricum rar am vazut aparare ca cea a lui Inter.
Faza cu stropitoarele a fost de neam prost.

Judex 29 Apr 2010 10:51

Hai ca in tur Barca a fost furata la greu, iar acum Inter a jucat oribil. E pacat de sportul asta!

bremen1980 29 Apr 2010 10:57

Am vrut o finala Barca -Manchester United dar o sa avem o finala IBM : Inter -Bayern Munchen .

Judex 29 Apr 2010 11:10

Cum am spus, nici mie nu mi-a iesit - voiam o finala Barca-Bayern. :P

miercuri 29 Apr 2010 23:42

Saracii Pool, cred ca au cea mai proasta karma posibila. :( Numai cand ma gandesc la golul valabil anulat in tur :( :( :(

Ipu 29 Apr 2010 23:51

Sic transit... Sărmană Hamburger SV! Sărmană Liverpool FC!
Două victorii ale muncii, modestiei și în ultimă instanță ale valorii în fața galoanelor și a pretențiilor fără acoperire! O lecție de viață, dacă nu vi se pare prea mult spus...
La finalul rocambolescăi finale a Ligii Campionilor din 2005, comentatorul protevist Costi Mocanu remarca emoționa(n)t că meciul „a arătat lumii că fotbalul aparține tuturor, nu numai unora ca Berlusconi sau Abramovici!” Asta au demonstrat și bravele Fulham și Atletico în această pilduitoare seară fotbalistică...

RomaniaMare 30 Apr 2010 21:17

Originally Posted by Ipu:

Sic transit... Sărmană Hamburger SV! Sărmană Liverpool FC!
Două victorii ale muncii, modestiei și în ultimă instanță ale valorii în fața galoanelor și a pretențiilor fără acoperire! O lecție de viață, dacă nu vi se pare prea mult spus...
La finalul rocambolescăi finale a Ligii Campionilor din 2005, comentatorul protevist Costi Mocanu remarca emoționa(n)t că meciul „a arătat lumii că fotbalul aparține tuturor, nu numai unora ca Berlusconi sau Abramovici!” Asta au demonstrat și bravele Fulham și Atletico în această pilduitoare seară fotbalistică...

=D>

RomaniaMare 30 Apr 2010 21:19

Originally Posted by Judex:

Hai ca in tur Barca a fost furata la greu, iar acum Inter a jucat oribil. E pacat de sportul asta!

Sper să cîștige Bayern finala....că Interul sub Mourinho ucide fotbalul.

moltisanti88 01 May 2010 00:50

Cum adica ucide fotbalul? Au invins cu 3-1 in tur, au scos-o pe Chelsea...sunt pe merit in finala. Bayern e mai buna? Cu o calificare norocoasa pe Old Trafford si un gol din offside de doi metri cu Fiorentina. Tin cu Barcelona din '99, dar cu Inter si-au aratat limitele. Fotbalul nu e doar atac, ci si o aparare exacta.

omudindulap 01 May 2010 01:06

Si daca Mourinho s-ar fi dus pe Camp Nou sa le ofere spectacol unor habarnisti, probabil ca Inter si-ar fi luat vreo 4 goluri, asa cum a patit-o Arsenal. Fotbalul este un sport, care se joaca si cu mintea, nu numai cu picioarele. Daca vrei spectacol, mergi la circ.

RomaniaMare 01 May 2010 22:20

Originally Posted by moltisanti88:

Cum adica ucide fotbalul? Au invins cu 3-1 in tur, au scos-o pe Chelsea...sunt pe merit in finala. Bayern e mai buna? Cu o calificare norocoasa pe Old Trafford si un gol din offside de doi metri cu Fiorentina. Tin cu Barcelona din '99, dar cu Inter si-au aratat limitele. Fotbalul nu e doar atac, ci si o aparare exacta.

Inteleg,dar parca Interul a revenit la perioada Hector Cuper...dau 1 gol si apoi baga autobaza tot meciul...de aia nu imi place fotbalul italian,prea tacticizat si schematizat....fotbalisti care cad ca secerati numai cind bate vintul etc.
Asta nu inseamna ca Interul nu a meritat să ajungă în finală...și nici că Mourinho nu e un strateg desăvîrșit....

omudindulap 01 May 2010 22:42

Originally Posted by RomaniaMare:

fotbalisti care cad ca secerati numai cind bate vintul etc.

Vezi Pedro, de la Barcelona.

moltisanti88 01 May 2010 23:01

Originally Posted by RomaniaMare:

Asta nu inseamna ca Interul nu a meritat să ajungă în finală...și nici că Mourinho nu e un strateg desăvîrșit....

De acord. Interul a avut un mare noroc cu deciziile arbitirilor si cu faptul ca spanioli au calatorit 14 ore dupa ce jucasera cu Espanyol derby-ul local sambata, in vreme ce Inter a invins pe Juve vineri. Ma rog, deja intru in detalii... Cert este ca sunt unele momente cand norocul e de partea ta (vezi Chelsea-Barca) si altele in care mingea refuza sa intre in poarta. Asta e. Asa s-a scris istoria.

Chambord 03 May 2010 08:40

Un sincer bravo lui Liverpool pt "blatul" istoric cu Chelsea, din weekend, datorita carora ManUtd va pierde campionatul si nu va deveni lider la numarul de titluri (in dauna lui ... Liverpool, ambele fiind la egalitate acum). Este singurul tip de "blat" pe care il aprob ;)

miercuri 03 May 2010 12:02

Originally Posted by Chambord:

Un sincer bravo lui Liverpool pt "blatul" istoric cu Chelsea, din weekend, datorita carora ManUtd va pierde campionatul si nu va deveni lider la numarul de titluri (in dauna lui ... Liverpool, ambele fiind la egalitate acum). Este singurul tip de "blat" pe care il aprob ;)

Total de acord, a fost un pic trist ca fix pe umerii lui Pool a picat batalia pentru titlu, doar ca they had to do what they had to do. Numa sa nu-si dea Chelsea cu firma in cap si sa faca egal cu Wigan, doamne feri.

Judex 03 May 2010 12:32

Hihi, lectura obligatorie:
http://www.amazon.co.uk/Stand-You-Ha.../dp/0340717548
=))

moltisanti88 03 May 2010 23:33

Un alt blat istoric:

http://www.guardian.co.uk/football/b...-inter-serie-a

Floydman 04 May 2010 01:42

Teorema lui the Special One. =))

Doi fundasi centrali italieni cu dublaj ca la carte + culoare de pasa inchise / (Messi + Xavi) x Barcelona = 0

Postulatul lui Van Gaal : Bayern nu e Heidi fetita muntilor, ca Barca.

Concluzia: in finala echipa care greseste odata s-a curatat. Spectatorii neutri pot sa isi ceara banii inapoi, ca mai mult de doua trei ocazii in meci nu cred ca vor fi.

victor 11 May 2010 09:44

mi-e scarba de ce se petrece in divizia a. ma uit rar la meciuri dar ieri impulsionat de faptul ca prin minutul 25 era 2-0 pentru craiova si lupta pentru titlu devenea interesanta am ajuns acasa la fix sa dau pe ultimele 20 de minute din meci. era deja 2-1 si meciul putea de la o posta. nu stiu cum au jucat oltenii in prima repriza de le-au dat 2-0 dar am vazut cum au jucat in a doua. ma intreb de s-ar mai duce oamenii la stadion SA PLATEASCA BANI DIN SALARIUL LOR -25% ca sa vada meciuri aranjate. faultul din minutul 93 a fost util doar pentru a rezolva imputinta clujenilor care nu au fost in stare sa o vare in poarta. piturca jr nu mai juca ca cica s-a accidentat exact dupa ultima schimbare regulamentara, oltenii nu au tras de loc de timp desi era in joc soarta lor in a, prepelita tragea dupa ciori, s-au retras in aparare desi aveau un om in plus. eu nu cred ca e nevoie de probe, te uiti la repriza a doua si chiar de te cheam mitica dragomir intelegi ca la pauza cineva a apasat pe niste butoane.

invit toti microbistii din tara sa nu mai mearga pe stadioane.

Ipu 11 May 2010 11:04

Originally Posted by victor:

mi-e scarba de ce se petrece in divizia a. ma uit rar la meciuri dar ieri impulsionat de faptul ca prin minutul 25 era 2-0 pentru craiova si lupta pentru titlu devenea interesanta am ajuns acasa la fix sa dau pe ultimele 20 de minute din meci. era deja 2-1 si meciul putea de la o posta. nu stiu cum au jucat oltenii in prima repriza de le-au dat 2-0 dar am vazut cum au jucat in a doua. ma intreb de s-ar mai duce oamenii la stadion SA PLATEASCA BANI DIN SALARIUL LOR -25% ca sa vada meciuri aranjate. faultul din minutul 93 a fost util doar pentru a rezolva imputinta clujenilor care nu au fost in stare sa o vare in poarta. piturca jr nu mai juca ca cica s-a accidentat exact dupa ultima schimbare regulamentara, oltenii nu au tras de loc de timp desi era in joc soarta lor in a, prepelita tragea dupa ciori, s-au retras in aparare desi aveau un om in plus. eu nu cred ca e nevoie de probe, te uiti la repriza a doua si chiar de te cheam mitica dragomir intelegi ca la pauza cineva a apasat pe niste butoane.

invit toti microbistii din tara sa nu mai mearga pe stadioane.

Victore, cine i-ar fi putut obliga pe jucători să se dea la o parte? Tu nu vezi că dacă Poli Iași bate diseară Universitatea e aproape în Liga a 2-a? Craiova a tot pierdut acasă în ultima vreme. Ieri parcă se târau oltenii, dar se vedea că nu mai au vlagă. Așa a făcut și Astra, dar de data asta Mandorlini s-a prins că decât să arunce mingile aiurea în careu ca la Ploiești mai bine joacă mai combinativ. Faultul în careu din final o fi fost el comis intenționat, dar nu cred că toată echipa s-a dat la o parte ca să-și taie craca de sub picioare. Mai ales mi se pare de neconceput ca Mititelu să accepte să piardă diferența față de Poli Iași numai ca să câștige CFR campionatul. Ce sens ar fi avut? Cât să-i fi dat Paskani ca să accepte să pice în B de dragul CFR-ului?

Altfel, Timișoara s-a făcut de rușine. Dacă după golul nevalidat părea că eroarea de arbitraj n-o să aibă nicio importanță și că Timișoara o să bată ușor, pușcăriașul cu suspendare și ceilalți băieți și-au dat cu firma în cap. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar dacă nici cu puncte muncite de alții și luate cu japca nu ești în stare să iei campionatul, ce rost mai are să-i acuzi pe alții de blaturi? Gestul lui Iancu e mai rușinos decât cel comis de Guriță.

victor 11 May 2010 11:29

dar cum poti explica ca o astfel de echipa precum craiova a batut la vaslui ?

eu nu spun ca toti au fost de vina, poate nici mititelu dar sunt vreo 3, 4 jucatori de la craiova care put de la o posta. imi aduc aminte ca uruguayul la un mondial tragea de timp din minutul doi cand a ramas in 10. tu esti cu un om in plus si nu tragi de timp deloc ? mai ales cand "oficial" nu mai ai rezistenta necesara pentru un meci de 90 minute ? atunci de ce repui repede mingia in joc , nu ca sa o ia adversarul ? si daca noi nu avem ce trebuie pentru o opinie competenta atunci sa il ascultam pe balaci : e o enigma cum a aratat craiova in repriza a doua.

jucatorii vin si pleaca, il doare in fund pe x ca retrogradeaza craiova, la anul poate sa joace la alta echipa. iar mititelu cum se spune ca ar avea probleme financiare(cine nu are ?) ar putea sa fie mai multumit in b unde cheltuiesti mai putin. si acolo se aranjeaza meciurile.

redmen 11 May 2010 11:40

A fost blat clar la Craiova.Vedeam meciu` cu mai multa lume si la 2-0 am zis ca o sa se termine 3-2 pentru CFR si toti au ras de mine.Pacat de echipa aia de care si`a batut joc Mititelu` si altii.As fi preferat sa castige campionatul FC Vaslui dar butoanele au fost apasate mai bine de CFR.

Ipu 11 May 2010 13:38

Știu și eu măi băieți ce să mai cred? Așa, și întinderea lui Donose din debutul returului cu Benfica poate a fost aranjată. Sau faptul că Munteanu n-a bătut cornerul scurt și le-a dat mingea danezilor să egaleze în 2003. Sau bătaia de joc a românilor în sfertul de finală cu Suedia, când adversarul era în inferioritate și numerică, și tactică, pentru că nu făcea decât să arunce mingea la noi în careu iar noi ne mulțumeam să i-o degajăm înapoi.
O fi bătut Craiova la Vaslui, dar a pierdut majoritatea meciurilor de acasă, inclusiv o dublă consecutivă, cu Unirea și cu Internațional (etapele 29 și 30). Dacă Mititelu chiar și-a propus să pice, atunci e de plâns. Ca să revii din Liga a 2-a ai nevoie de foarte mulți bani. Nu văd cine să-i mai dea lui bani de salarii și de blaturi la Severin.

redmen 11 May 2010 13:41

Craiova nu o sa pice in divizia secunda.

Judex 11 May 2010 13:41

Ipule, cum adica 'puncte muncite de altii si luate cu japca' in cazul Timisoarei? :-?

keepwalking 11 May 2010 13:45

Originally Posted by redmen:

Craiova nu o sa pice in divizia secunda.

o, ba da, si ramane Iasul in locul ei :D

victor 11 May 2010 14:05

1. Ce ziceti de o victorie "surpriza" etapa viitore pentru craiova in deplasare la steaua ?
2. Sa fie o coincidenta ca pentru al treilea an consecutiv un apropiat pdl castiga campionatul ?

Judex 11 May 2010 14:10

1. Steaua sigur va ajuta Craiova B-)
2. Mizeriile clujene si data trecuta au castigat tot cu sustinere portocalie. Poate va mai amintiti mascarada cu valiza si incercarile de a-i scoate pe jucatori functionari publici ca sa poata fi acuzat Gigi de tentativa de mituire. Penibil Basescul si sfertodoctii pedei. X(

Ipu 11 May 2010 14:26

Ipule, cum adica 'puncte muncite de altii si luate cu japca' in cazul Timisoarei? :-?

Era vorba de meciul ăsta. Imaginile sunt mincinoase. Golul s-a anulat ulterior. Pentru Timișoara, a reușit Dragomir un hetric de senzație. ;)

Iancu are cel mai probabil dreptate din punctul de vedere al regulamentului. Are în continuare șanse să prindă locul al doilea. Dar onoare mai are el, oare?
Mai bine că a pierdut ieri Timișoara. Era cât pe de să câștige campionatul și să devină bătaia de joc a unei țări întregi.

Judex 11 May 2010 14:54

Cum sa devina bataia de joc? Pentru ca Rapid a folosit doi jucatori care n-aveau drept de joc? Pentru ca Rapid a mai incercat o manareala pe principiul las' ca merge? Uite ca n-a mai mers. Si este a nu stiu cata oara cand 'cioriile vopsite' pierd un meci la masa verde, pe buna dreptate.

Timisoara, din pacate, nu a avut forta necesara sa castige titlul. CFR are totusi cel mai bun lot si a jucat cel mai bine in acest campionat, deci merita titlul, in ciuda butoanelor. Insa nu e drept sa acuzi Banatul pentru mizeriile giulestene.

Ipu 11 May 2010 15:26

Nu e vorba nici de Timișoara, nici de Rapid, ci de un principiu sportiv.

Nu aș fi de acord ca o echipă pe care o susțin să câștige campionatul sau să evite retrogradarea cu asemenea ajutor. Deși părerile sunt împărțite, iar rapidiștii susțin că li s-a permis să-i folosească pe jucătorii fără drept de joc, chiar și în cazul în care corectitudinea deciziei LPF de a atribui punctele Timișoarei ar fi deasupra oricărei îndoieli, tot cred că Iancu nu are dreptate din punct de vedere uman și sportiv. În definitiv, jucătorii folosiți fraudulos nu sunt nici Ronaldo, nici Messi, nici Drogba ori Gerrard.
Dacă ar fi câștigat titlul, nu de Rapid ar fi fost cazul să le fie rușine „Balenei ucigașe”, „Moțului”, lui „Guriță” și celorlalți, ci de echipa clasată pe locul al doilea, la unul sau două puncte în urma Timișoarei, indiferent că ar fi fost vorba de Unirea sau de Vaslui, de Steaua sau de CFR.

Judex 11 May 2010 15:58

Timisoara a beneficiat doar de o alta prostie/magarie a rapidistilor. Nu Timisoarei ar trebui sa-i fie rusine, ci Rapidului!

Ipu 11 May 2010 16:55

Înainte de această etapă, am fost convins că Timișoara va lua titlul, pentru că era singura echipă cu șanse care avea două meciuri acasă din trei. N-aș vrea să fiu în pielea suporterilor, pentru că spre deosebire de Steaua, Dinamo, CFR, Timișoara n-a câștigat campionatul în ultima vreme și e greu să te resemnezi când ești așa aproape. E trist! Totuși, în comparație cu Craiova, care e aproape de Liga2.ro...

Judex 11 May 2010 16:59

FC Timisoara n-a castigat campionatul niciodata! Asta e motivul pentru care mi-as fi dorit sa castige, dintre cei cu sanse la titlu. Ar mai fi Vaslui, dar sunt mult mai apropiat sufleteste de Banat decat de Moldova. :D

Ipu 11 May 2010 17:54

Privind la meciul ăsta, mi-amintesc că acum câteva săptămâni un prieten care lucra pe calculator și se uita cu coada ochiului la un meci de-al lui Poli Iași fără sonor m-a întrebat:
-Măi, cine e Dedeman ăsta, că e pe tot terenul? El centrează, el ratează!

vlad4s 11 May 2010 18:03

Eu zic ce a zis mai sus:Care este echipa ta de FORBAL!!!!!!?
Forbal inloc de fotbal:))
Ma rog eu am votat echipe din alte tari ca sa nu supar pe nimeni ca eu mai mult cu baschetu...

Judex 11 May 2010 19:15

Originally Posted by Ipu:

Privind la meciul ăsta, mi-amintesc că acum câteva săptămâni un prieten care lucra pe calculator și se uita cu coada ochiului la un meci de-al lui Poli Iași fără sonor m-a întrebat:
-Măi, cine e Dedeman ăsta, că e pe tot terenul? El centrează, el ratează!

=))
Trebuia sa-i spui ca-i ala de pe buda de-l tot intrerupe nevasta - apropo de reclame. :D

Ipu 11 May 2010 19:16

1. Steaua sigur va ajuta Craiova B-)
2. Mizeriile clujene si data trecuta au castigat tot cu sustinere portocalie. Poate va mai amintiti mascarada cu valiza si incercarile de a-i scoate pe jucatori functionari publici ca sa poata fi acuzat Gigi de tentativa de mituire. Penibil Basescul si sfertodoctii pedei. X(

Dădea Băsescu ordine justiției în direct la teve acum câțiva ani în legătură cu Paszkany.
Nu mai găsesc înregistrarea cu intervenția publică făcută de Băsescu la Cotroceni. Spunea că i-a trimis un cetățean de la Cluj un memoriu și că roagă instanțele să-i facă dreptate.
http://webtv.realitatea.net/actual/c...riul-trimis-de

Judex 11 May 2010 19:20

O, dar se stia de multisor ca cetateanul PaszKane e omul lui Base. Jucatorul sau preferat e Bud. Rose Bud. >:)

raptor 11 May 2010 20:18

Baroane, da-te jos de pe ghiulea.

Judex 11 May 2010 20:33

Raptore, ti-am explicat cum te fut in gura cand ajung la TIFF? >:)

raptor 11 May 2010 20:36

Mana cu care scrii prostiile astea o intinzi tatalui tau?

Judex 11 May 2010 20:38

Nu, doar statului roman si spun povesti. :P

Chambord 12 May 2010 09:00

FC Timisoara n-a castigat campionatul niciodata! Asta e motivul pentru care mi-as fi dorit sa castige, dintre cei cu sanse la titlu. Ar mai fi Vaslui, dar sunt mult mai apropiat sufleteste de Banat decat de Moldova. :D

tuz ceapa matii sox keepwalking rapture care mai sunteti haidetzi bah sa-l lichidam pe asta k nu tine cu za moldos X(

rrs85 12 May 2010 09:36

Am practicat pentru o perioada "forbalul" :D de performanta, si la un moment dat imi placea echipa Steaua... acum m-am lepadat de ce inseamna fotbalul din Romania!

Chambord 12 May 2010 10:17

in seara asta e finala Europa League: Fulham - Atletico Madrid. O sa tin cu Atletico. Fulham imi aduc aminte de Middlesbrough :(

moltisanti88 12 May 2010 11:02

Originally Posted by Chambord:

in seara asta e finala Europa League: Fulham - Atletico Madrid. O sa tin cu Atletico. Fulham imi aduc aminte de Middlesbrough :(

Si mie imi amintesc de Middlesbrough, prin faptul ca si acestia au jucat finala si si-au luat-o de la Sevilla. Sper totusi ca Fulham sa nu aiba aceeasi soarta.

Fulham merita sa castige pentru drumul senzational pe care l-au avut pana in finala. Sa elimini campioana Germaniei, pe Juventus si apoi si pe echipa care ar fi fost gazda daca ar fi ajuns in finala, e o performanta incredibila pentru resursele de care dispun englezii.

Chambord 12 May 2010 11:18

Da. Din punct de vedere al parcursului, jos palaria. Par o echipa muncitoare. Nu m-as supara foarte tare nici daca ar castiga ei.

In schimb in finala Champions League, Bayern sau nimic ! :P

All times are GMT +2. The time now is 02:43.