Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   FotoMagia (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   Photo of the day. Our shots only ! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96937)

Pepper 07 Aug 2012 13:51

Sau isi trimit fotografii lor profesionisti la locul faptei :)) cred ca ar fi in stare sa se instaleze intr-un cuib deghizati in berze numai ca sa surprinda momentul perfect. In prima faza aveam impresia ca berzele sunt de plastic pana am sesizat ca se misca :)).

Kriss_Kringle 07 Aug 2012 14:00

Berzele alea sigur livrasera copii familiilor din zona si nu stiau cum sa ajunga la urmatoarea casa.Cred ca nu le mergea nici GPS-ul.:(

anaemona 08 Aug 2012 00:40

Tot despre o familie, o sa va spun povestea lor.

Niste rindunele si-au facut cuib acum 5-6 ani chiar linga usa de la intrare. Acum citiva ani am avut un incident cu o pisica agila (marea majoritate sint cam grase si fraiere) cind am gasit-o urcata pe stilpul de metal, la aprox 2 m inaltime, n-am idee cum, nas in nas cu cuibul in care erau pui. Asa ca In ultimii 2 ani rindunelele au evitat cuibul, dar in primavara asta s-au intors. Acum citeva luni au iest 3 pui.

Pepper 08 Aug 2012 08:16

sweet :D sper ca pisica agila a devenit grasa si fraiera.

Avalansa

anaemona 09 Aug 2012 20:42

Puii cresc si cer de mincare tot mai zgomotos (pacat ca nu i-am filmat, te asurzesc)

rvn 11 Aug 2012 16:36

1 Attachment(s)
un catel satul si somnolent:
Attachment 2042

anaemona 12 Aug 2012 19:30

Intrerup povestea rindunelelor pentru o scurta pauza publicitara.

Acum 2 zile ma batea gindul sa scot buruienile din "gradina" dar n-am facut-o. S-a dovedit inca o data ca buna zicala romaneasca "nu lasa pe miine ce poti face azi, lasa pe poimiine, pentru ca poate nu mai e nevoie" e cea mai buna invatatura din batrini. Ieri dimineata, doua frumuseti galbene se infruptau din ceea ce in mod normal n-ar mai fi trebuit sa stea in picioare. Dar cum buruienile erau inca acolo, pasarile s-au bucurat de mai multe mese copioase iar eu de privelistea oferita de ele. Am incercat din rasputeri sa le pozez in zbor, dar pasarelele astea, care nu-s mai mari de 5 cm, au o viteza de demarare ce i-ar face super invidiosi pe pilotii de Formula 1, asa ca m-am multumit cu poze statice si putinele instantanee care arata ceva miscare.

Buruienile sint si ele bine mersi si asteapta alti vizitatori la fel de colorati.

Pepper 12 Aug 2012 22:31

Cat de frumosi sunt! Btw se numesc sticleti americani :D cu un astfel de indiciu demn de CSI am aflat ca locuiesti in America de nord, anaemona :))
Singurele pasari mai exotice care apar in gradina din fata geamului meu sunt pitigoii mari; din pacate nu i-am fotografiat din motive practice dar ii astept din nou in toamna.

gropitse 15 Aug 2012 23:58

Ma pierd si ma regasesc pe ulicioarele din Amsterdam. Huditele cu oameni si locaruri dubioase sunt fascinante. E un oras viu, asa cum n-am mai vazut pana acum.

Namaste 21 Aug 2012 14:12

La ţară

Rapture 21 Aug 2012 16:41

Si.....am o noua jucarie!

charles 21 Aug 2012 23:03

fisheye pe ceva lomo?

Rapture 21 Aug 2012 23:06

Da, da, fisheye no.2 :D.

charles 21 Aug 2012 23:35

frumos. si pe mine ma bate gandul sa-mi iau lentila fisheye dar parca numai pentru Diana+ se gaseste separat.

Rapture 23 Aug 2012 12:11

Oricum, un obiectiv fisheye, separat, costa cam cat aparatul in sine (fisheye no2.), sau poate chiar mai mult :D.

vave 26 Aug 2012 22:46

Cheile Turzii

gropitse 27 Aug 2012 15:32

Mmm, ochii me sunt dusi in eroare si le place. Ce senzatie fantastica da asa un focus.

minm01 27 Aug 2012 17:19

@vave: Puteai sa pliezi putin campul de sharf pe relieful imaginii astfel incat planurile de la o anumita distanta sa fie in totalitate pe aceeasi claritate. Foarte interesant devenea daca lasai soseaua clara si planul ei. :D

Chambord 28 Aug 2012 16:37

Mai nou camerele compacte (pt turisti si lenesi, ca mine) au efectul de miniatura presetat. Ca si cel de fish-eye. Plus multe altele.

Pepper 02 Sep 2012 23:17

All times are GMT +2. The time now is 10:08.