![]() |
mă copii, mai e mult până departe! cică nu zii hop până n-ai sărit pârleazu'. sau până nu te-ai văzut cu toţi sacii-n căruţă.
tătuca iliescu, boşorog şi comunist cum e, ştie el ce spune. nu degeaba i-a dat nickname-ul ăla lu' mirciulică. vorba lu' nea Iancu (De ce trag clopotele, Mitică): ştie el nea Ilici, ştie! că dacă n-o ştii el, cin' să ştie? |
Originally Posted by redmen:
|
basescu e ca boris din snatch. se ridica de fiecare data.
urmeaza anticipatele..... |
Originally Posted by victor:
asta au votat romanii, asta au. |
Basescu 50,43
Geoana 49,57 s-a cam grabit nenea geoana sa se autofelicite ieri :)) din nou a facut o figura trista. |
io încă mai sper să nu beau şampania, înlăcrimată!! :(
|
There is hope :)
mediafax: Rezultate parţiale: Băsescu 50,43%, Geoană 49,57% Traian Băsescu a obţinut 50,43 % din voturi, în timp ce Mircea Geoană a obţinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni dimineaţă, de Biroul Electoral Central (BEC), după centralizarea voturilor din 95,40 % din secţii. La cat de siguri pe ei pareau PSD-istii aseara in a-si trambita victoria si la cat de tristi Basescu & co (in ciuda faptului ca si ei ziceau ca au castigat) se parea ca e Game Over dar uite ca respiram iar ... Mai e putin si aflam cum sta treaba |
conform bec, basescu are cu 0,3% mai mult decat numaratoarea pdl.
aici se vede frauda. |
Originally Posted by keepwalking:
Nu. Aici se vede ca PDL n-a numarat bine in paralel. Atat. |
Da, buna treaba.
Oricum, WTF cu exit-poll-urile? Chiar sa spunem ca televiziunile mogulilor au dat scor mai mare lui Geoana, cu ce scop? Sa se faca de ras? Iar? |
Originally Posted by marius_em:
It's becoming a sport for them :D |
Chambord, careva lamuriti-ma si pe mine, deci inca nu e sigur ca Mircea Geoana is the winner?
wtf? Ce sanse mai sunt? confused :) |
Originally Posted by Gospin:
Destul de mici. Johannis: Nu voi accepta funcţia de premier, dacă îmi va fi propusă de Băsescu. Pai si pana acum cat tot s-au plans PSD si PNL ca Basescu nu vrea sa-l puna pe Johannis, el de ce vroia? Spera sa castige Geoana? Putin cam infantil din partea lui daca credea 100% ca va castiga. Tare mi-e ca Johannis era doar de imagine pentru presedentiale si acum ca s-au incheiat si astea si-a dat si el seama ca nu mai e nevoie de el. |
foarte prost gestul lui johannis.
un papagal tradator. |
|
asta cu lepadarea de alianta. nu ma refer la declaratia de mai sus, ci cea de acum cateva minute de pe realitatea tv, cum ca nu mai vine la bucuresti, ca nu mai are rost, ca asta e...bla bla bla |
s-a facut de ras prin alianta asta cu psd-ul. Ca intreg partidul de altfel.
normal ca acum abia asteapta sa se lepede de haina otravita pe care a imbracat-o. @liviu goddam' right! |
Pai era ridicol daca venea acum. |
da, dar nu mi-a placut senzatia de abandon pe care a emanat-o. |
mie mi se pare ceva normal. basescu a castigat, ce sa caute el la bucuresti ? este de altfel prima reactie dupa ce a dat bec rezultatele, und-s ceilalti ? |
All times are GMT +2. The time now is 13:29. |