Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Jay 10 Aug 2004 16:24

Un pronostic pentru Dinamo - Manchester? Eu merg pe un 3-0 pentru Manchester ...

herbert 10 Aug 2004 16:47

uite un pronostic...
Dinamo - Manchester: 2-1

Jay 10 Aug 2004 17:12

herbert dinamovist?? sau doar visator? Da-mi 1 motiv de ce ar bate Dinamo pe Manchester?

herbert 10 Aug 2004 19:19

Originally Posted by Jay:

herbert dinamovist?? sau doar visator? Da-mi 1 motiv de ce ar bate Dinamo pe Manchester?

herbert e galactic... adica realmadrilen, dar...
fiindca se joaca un meci in "apropierea noasrtra", privim si spre el...
1. Dinamo nu e mai puternica decat Manchester, dar poate castiga un meci... oricine poate castiga (iar Dinamo nu e chiar oricine, e campioana Romaniei). Grecia cum a castigat CM? am sperat ca exemplul grecesc va scula origoliul in romani... (Desteapta-te romane!!!) :D
2. Manchester are un inceput prost de seson, plus accidentari - lipsesc din lot cateva nume sonore... s-a strecurat si in tabara lor nesiguranta, nu sunt doar declaratii politicoase...
3. fotbalul e mai interesant si mai frumos cand pierd favoritii.
4. eu sunt foarte critic cu romanii mei, dar cand jucam cu altii, nu conteaza prea mult ca Dinamo reprezinta - la origini - militia sovietica. cred ca va trebui sa se umble la titlu...
5. visatorii sunt foarte necesari astazi...

Jay 10 Aug 2004 19:39

Nu inteleg unde e herbert ala acid si de care nu-mi placea?!!? Am observat niste glume reusite si faptul ca ai incetat sa sanctionezi lumea pe orice chichita.... Hm... In cazul asta .. I'm a fan...

Pinky 10 Aug 2004 22:24

Si eu merg pe mana lui Dinamo maine seara, desi sunt rapidista convinsa :P . Merge cineva la meci ?

iepurilah 10 Aug 2004 23:21

In ceea ce priveste meciu' cu Manchester, Gigi Becali a zis cel mai frumos, cand l-au intrebat reporterii ce sanse are Dinamo:"(razand) Ce sanse sa aiba Dinamo, joaca cu Manchester!" :D
Cred ca acasa Dinamo o sa faca totusi un meci bunicel...hai sa ziceam 2-0(pentru Manchester,normal)...dar pe Old Trafford o sa si-o ia rau de tot!

Gaandalf 11 Aug 2004 06:59

Priettenii mei au plecat totzi la meci iar io stau k azi muncesc shi il vad deseara la TV :x :((

Ionutz55 11 Aug 2004 10:43

Originally Posted by Jay:

Lui manchester ii lipsesc jucatori si avem mari sanse chiar sa ii batem

PS_ Juventus-Djurgårdens IF 2-2 ( la pauza 0-1) find condusa la un moment dat cu 2-0

Gaandalf 11 Aug 2004 10:46

La catzi juatori lipsesc de la Manchester ar fi proshti sa nu iasa sa joace cat pot ei de bine. Chiar avem shanse. Mici dar sunt pe akolo pe undeva mishuna.

TLD 11 Aug 2004 12:34

Diseara is pe stadion... Mare agitatie mare cu meciul asta.. Uite asa ne mai cunoaste si europa pe la fotbal... Aici zic ca putem sa-i batem.. insa la ei in barlog slaaaaaabe sanse... Si asta am zis-o cat de dinamovist sunt eu! ;) Ne vedem diseara pe stadion!

Gaandalf 11 Aug 2004 12:46

Originally Posted by TLD:

Diseara is pe stadion... Mare agitatie mare cu meciul asta.. Uite asa ne mai cunoaste si europa pe la fotbal... Aici zic ca putem sa-i batem.. insa la ei in barlog slaaaaaabe sanse... Si asta am zis-o cat de dinamovist sunt eu! ;) Ne vedem diseara pe stadion!

UUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAA! Sa itzi fie rushine! Sa-mi bag ceva k vroiam shi eu sa-l vad.... :x :P

TLD 11 Aug 2004 12:50

Originally Posted by Gaandalf:

Originally Posted by TLD:

UUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAA! Sa itzi fie rushine! Sa-mi bag ceva k vroiam shi eu sa-l vad.... :x

Lasa mah ca o sa urlu eu si pt tine... P.s: Cine nu e in buc sau acasa azi si vrea sa vada meciul il inregistreaza ai mei.. (adik sper:P). Asa ca cine mia vrea sa vizioneze meci baga la mine un mesaj privat! ;)

Jay 11 Aug 2004 14:20

Eu vroiam sa merg si eu... dar nu prea avam cu cine... tragic nu? ... Oricum poti sa injuri mai bine de la terasa....

MinRep 11 Aug 2004 19:48

CFR - Rapid : 1-1... Mai da-o naibii! :shock:

In fine, un pronostic pentru Dinamo - Manchester: 2-1 maxim (as merge pe un egal, da' la cata valva s-a facut cred ca si englezilor incepe sa le fie frica :?)

raptor 11 Aug 2004 20:51

Originally Posted by MinRep:

CFR - Rapid : 1-1... Mai da-o naibii! :shock:

:D Si cind te gandesti k era cit p-aci sa ma duc la meci...goddamnit.S-au dopat rapidistii,altfel nu-mi explic cum de nu au pierdut.

In alta ordine de idei asta-seara sunt si eu microbist.Daca pierd militzienii Andone e un dobitoc.Daca fac egal,tot dobitoc e.Daca kastiga e dobitoc,dar in cazul asta fergurson giugiuleste barzoiu' la 23(atitia suntem?) de milioane de (tele)spectatori....

herbert 11 Aug 2004 22:45

suparat, nervos si violent:
delir verbal inutil al lui Cornel Dinu si Bogdan Cosmescu, pen'ka Andone e un dobitoc, iar jucatorii niste cizme...
militianu' tot militian ramane. f.u.c.k! si sorry...

BeNnY 11 Aug 2004 22:59

Incredibil ce prost poate sa fie domnul Cornel Dinu. Pe durata meciului ne-a incantat folosind cuvinte de genul "engleji" si "mushchiulosi" si cu expresii de genul "actiunile ulterioare succesive". M-a enervat teribil pentru ca nu are ce cauta in postura de comentator idiotul asta, care NU se pricepe de nici un fel, plus ca vorbea si foarte repede si foarte prost.

iepurilah 12 Aug 2004 00:33

Originally Posted by BeNnY:

Incredibil ce prost poate sa fie domnul Cornel Dinu. Pe durata meciului ne-a incantat folosind cuvinte de genul "engleji" si "mushchiulosi" si cu expresii de genul "actiunile ulterioare succesive". M-a enervat teribil pentru ca nu are ce cauta in postura de comentator idiotul asta, care NU se pricepe de nici un fel, plus ca vorbea si foarte repede si foarte prost.

Eu nu am cine stie ce simpatii pentru tot ce tine de dinamo, dar pe dinu chiar il simpatizez cat de cat. Chiar daca vorbeste el cam imbarligat, adevarul e ca SE pricepe la fotbal. Dar eu nu am fost mare antrenor ca benny, asa ca nu va luati dupa ce va spun eu.
in alta ordine de idei...am vazut numai repriza a 2-a. Si pana la golul de 2-1, chiar incepusem sa-mi fac iluzii...mai ales sutul lu' Goian sau Boian sau cum il cheama. Ma rog, ca suturile lui Scholes si Giggs parca erau altfel :D
Pacat de ei!

PS: Scholes mi se pare cel mai bun jucator englez din ultimii 3-4 ani. Tehnica impecabila, sut precis!
PS2: cand e returul in uefa? sapt viit sau peste 2 sapt? ca sper sa ajung in Ghencea! forza steaua, ole, ole, ole!! :D

BeNnY 12 Aug 2004 00:43

Originally Posted by iepurilah:

Eu nu am cine stie ce simpatii pentru tot ce tine de dinamo, dar pe dinu chiar il simpatizez cat de cat. Chiar daca vorbeste el cam imbarligat, adevarul e ca SE pricepe la fotbal. Dar eu nu am fost mare antrenor ca benny, asa ca nu va luati dupa ce va spun eu.

O stii ceva despre fotbal dar nu stie sa se exprime sub nici o forma, asa ca degeaba. Tot facea el referiri "...pe vremea mea" ... marsh ma de-aici....

P.S. Ultima remarca e demna de Danyela

All times are GMT +2. The time now is 14:24.