![]() |
Ala e. Bine ca l-ai ghicit repede. :)
|
![]() |
Giallo de Claude Mulot.
|
![]() |
Only Lovers Left Alive.
L-ai vazut? E varianta subtitrata in coreeana? |
Da, subtitrat in coreana. Nu e chiar suparator pentru ca nu sint prea multe dialoguri :) L-am vazut dupa ce am pus poza, daca-l vedeam inainte as fi pus altceva, dar am vrut si sa se ghiceasca usor.
|
O sa-l astept la cinema.
![]() |
Continuarea.
![]() |
Ooooooooooook
This should do it. ![]() |
Vivement dimanche!
![]() |
1 Attachment(s)
|
Indie aparut anul trecut
Later edit: Speram ca l-a mai vazut cineva; pentru ca banuiesc ca l-ar fi recunoscut. Este despre niste pierde-vara care au ca principala preocupare "board game"-urile (habar n-am cum sa traduc...). |
Anyone? :-/
Momentan are 63 pe Metacritic |
Nimic nu-mi displace mai mult decit sa nu se ghiceasca un film :)
Zero Charisma - l-am gasit destul de usor, fara scorul de pe Metacritic :P ![]() |
anaemona, referitor la imaginea pe care o postasem pe pagina anterioară, "Giallo de Claude Mulot" constituia doar un detaliu ajutător. Giallo reprezenta genul filmului şi nu titlul său.
Imaginea de mai sus provine din seria Sherlock Holmes (1939-1946) cu Basil Rathbone şi Nigel Bruce şi e probabil din The Hound of the Baskervilles. |
Scuze marillion :) mi s-a parut si mie ciudat titlul filmului, stiind totusi ca e un gen :))
Le couteau sous la gorge? Regizorul e total necunoscut pentru mine. Daca am ghicit e rindul tau oricum. |
anaemona, există şi un film cu Adrien Brody care se cheamă Giallo:
http://en.wikipedia.org/wiki/Giallo_%28film%29 :) şi da, ai ghicit. Revenind la ghicitoare, iată un cadru dintr-un film celebru, mult mai îndrăzneţ decât faimosul Ultimo tango a Parigi. ![]() |
marilllllllllllllllllllion, trebuie sa pui niste amanunte despre film X_X sa nu lasi sa treaca atit de mult timp, altfel iar cade topicul asta in dizgratie.
|
Depardieu, Muti şi un bebe într-un film italian.:)
|
Mi s-a parut si mie ca e Depardieu. El e atit de dezinvolt in costumatia respectiva :) Las sa mai ghiceasca si altii, categoric sint destui care au vazut filmul.
|
All times are GMT +2. The time now is 00:07. |