![]() |
You're such a bitch sometime. Why? :D
Are dreptate faraimaginatie. |
Identificazione di una donna
![]() |
Dar e plăcut. Pugilism feminin. :)
|
Vrei sa zici rautatile tale? :-) Altcineva ma indoiesc ca a fost rau. Si n-am nevoie de un barbat ci de vreo 3 asa...unul in bucatarie si 2 in dormitor. What can I say? I'm hard to please... :D
Ah si inca ceva...there's no such thing as too many films. |
Short short short version:
Daca vreti sa vorbim despre ce are nevoie un barbat, o femeie, etc, e bine sa deschidem un topic special. |
eu zic sa ni le stergem singuri. eu chiar acuma incep. cel putin, asa cred ca e frumos.
|
Eu n-o sa sterg...nici nu am de ce s-o fac. I stand by what I say si nici nu mi-e rusine cu ce-am zis.
anaemona, am raspuns doar pentru ca voiam sa subliniez ca nu m-am simtit ofensata. Glumele proaste dunt doar glume proaste... Trec pe langa mine. |
Eu am sters 2 mesaje pentru ca erau fara rost, fara mesajul lui rvn. Dar ramin la ideea ca putem discuta in alta parte.
Intr-o nota foarte comica :)) sint atit de mindra de mine ca am sters mesajele. O singura data am vrut sa sterg un mesaj si omul a fost cel care m-a ajutat :"> si m-a invatat sa si pescuiesc, nu mi-a dat doar acces la o masa :) |
Asa de rau imi pare ca n-am facut un print screen acuma :-P
Eu nu le sterg nici sa ma picuri cu ceara. Imi mentin afirmatiile...3 barbati is the best way to go. Vezi anaemona...si tu ai avut nevoie de un barbat online. :-D |
marillion, nu dai niste indicii? sau mai pune niste poze.
|
![]() ![]() ![]() Film britanic, ecranizarea romanului biografic scris de un greco-armean. |
foarte frumoase cadrele. as vrea sa-l vad si eu.
|
1 Attachment(s)
chiar daca n-a venit primavara, pasarele ciripesc: "meetings with remarkable men."
Attachment 2462 |
1 Attachment(s)
|
The station agent
![]() |
Film suedez. Regizorul si protagonista au lucrat impreuna la mai multe filme. Nu sint filme extraordinare, comedii, usurele, dar placute, mai ales prin autenticitate.
![]() |
Filmul e din 1992, n-am de gind sa-l spun eu, trebuie ghicit :) m-am saturat sa vad ca fiecare ghiceste poza lui X(
|
Ok. Am depus un pic de efort si-am facut o taruca de research si-am gasit filmul. Sa nu zici... :">
House of Angels Cine zice ala e, n-are voie sa cedeze. This is a rule...I just made up. And I`m backing it up with a gun. ![]() |
Only God Forgives
![]() ![]() |
E cumva Kes, al doilea lung metraj al lui Ken Loach?
|
All times are GMT +2. The time now is 01:56. |