![]() |
De ce ești rasist, Judex? Lucescu vorbește românește, trăiește și se poartă ca românii, ce vină are că s-a născut țigan? Oriunde a antrenat s-a purtat cu multă omenie tipic românească.
|
Dar eu nu sunt rasist. Asa i se spune cacanarului. :))
|
Originally Posted by vave:
|
Just For Footbal
Doar pentru iubitorii de fotbal !! Care e echipa de fotbal preferata ? Am scris echipe doar din romania voi deschide altadata un topic si cu cele straine !
|
|
ooo333, atunci când propui un sondaj, trebuie să dai oricui posibilitatea să voteze. Există multe persoane care simpatizează cu echipe pe care tu nu le-ai prins în anchetă. Poate ești prea tânăr să știi, dar în România există echipe de mare tradiție. CFR Cluj? Unirea Urziceni? Vaslui? Dar de UTA, „U„ Cluj-Napoca, Petrolul Ploiești, FC Argeș, Sportul Studențesc, Progresul/Național, Farul Constanța ai auzit? Păi, dacă de ele n-ai auzit, poate ai auzit măcar de Politehnica Iași sau de Gloria Bistrița, că ele încă mai activează în prima divizie...
|
Originally Posted by Ipu:
|
Se fac bani buni din aranjarea meciurilor.Se intampla si in Liga 1 dar mai mult prin Liga 2.
|
Cum este optiunea alta echipa "doar din strainatate", putea fi si "alta echipa din tara".
|
Originally Posted by corinka:
|
Eu voiam numai să spun că atunci când nu poți epuiza toate posibilitățile trebuie să rezervi „alte opțiuni” pentru ultima variantă.
|
|
Originally Posted by redmen:
|
claudiu-daniel lugoj
eu tin din prima liga cu Politehnica Timisoara si CFR.Cluj iar din strainatate am doua echipe mari cu care tin FC.Barcelona si Juventus Torino.
|
Eu cand eram mic tineam cu Farul din simplul motiv ca era din Constanta. Acum nu prea ma mai intereseaza fotbalul romanesc...
|
Cludiu-Daniel in strainatate si eu tin cu FC Barca si imi place Juventus Torino dar in tara imi place Steaua dar nu stiu de ce e cam slaba dar imi place !
|
Te`ai dat naibii.Trimitem politia la tine la usa.Parintii tai stiu ce ai facut?!
|
Eu pe vremuri simpatizam și cu Juventus, și cu Real Madrid, și cu Liverpool, dar m-am plictisit de toate, după ce au câștigat de atâtea ori și campionate, și cupe europene...
În ultima vreme m-am surprins de multe ori bucurându-mă la înfrângerile Stelei, dar atunci când joacă în cupele europene Steaua îmi creează o stare plăcută, pentru că îmi evocă victoriile din anii `80 și `90. Cred că noi, românii, e logic să ținem cu echipele pe care le-am bătut, cum ar fi Barcelona, sau naționalele Angliei și Argentinei. Când aceste echipe bat pe cineva, e ca și cum noi înșine l-am fi bătut. |
Vave, Windom, Gloria sau Stefan, uniti ästa cu "Loc de dat cu picioru'..."
|
Cel mai super vot e al lui paul_aramis!! =)) =)) Să-i traducă careva, vă rog!! :D
|
Originally Posted by ooo333:
Abia acum am observat ca topicul se adreseaza doar iubitorilor de fotbal. Atunci cum de exista si optiunea I don't love football? Si de ce e in engleza?:-/ |
:)) =)) bad ass cowboy!
|
Muie Rapid:
http://www.trilulilu.ro/yoMrL/8df3319eaf665b |
Originally Posted by corinka:
in engleza pentru ca mi se pare mai fain |
Originally Posted by vave:
|
Steaua e o gluma sinistra sezonul asta. Dinamo, doar una proasta.
|
Pittsburg Steelers :D
|
claudiu-daniel lugoj
La echipe nationale tin normal cu ai nostri tricolori dar tin foarte mult cu brazilia pentru ca acolo se joaca fotbalul cu zimbetul pe buze.
|
Originally Posted by Floydman:
|
Universitatea Craiova :x
|
Parcă am mai scris undeva că inima mea este violet. Normal că ţin cu Poli, "ai Ripensiei urmaşi", dar nu sunt microbistă. Ţin cu ei fiindcă-s ai noştri. Apropo de echipa preferată - sunt fericită că tocmai ce am făcut rost de o minge de la Poli pentru un puşti fotbalist, coleg de grădi cu fiică-mea. Păcat că fotbaliştii vin la antrenamente mai târziu şi n-au apucat să o semneze, dar sper să se bucure băiatul şi aşa mâine de ziua lui.
|
Originally Posted by MariaMona:
|
Am căutat o zi întreagă pe net o minge de fotbal de piele - nici să nu fie la un preţ prea mare, dar nici să fie cu Dinamo (alea erau cele mai ieftine, dar Dinamo sunt inamicii nr. 1 ai Poli, era culmea să îi iau o minge din-aia). Apoi mi-am amintit că medicul Poli e un prieten vechi şi drag şi am rezolvat cu un telefon totul. Ăsta a fost norocul meu! Iar dacă nu mă ajuta el, şi purtătorul de cuvânt de la Poli e un fost coleg de facultă, aşa că îmi încercam norocul şi cu el;) .
|
Originally Posted by MariaMona:
|
Din străinătate țin cu bayern munchen:D
|
Steaua,FC Barcelona,Arsenal și West Ham United.
|
De ce clubul din East End?
|
|
Înțeleg. West Ham este un fel de cenușăreasă a Londrei, comparativ cu Arsenal sau cu Chelsea, Tottenham (ca să nu mai zic de echipe precum Fulham), dar are într-adevăr o lungă tradiție. La un moment dat, prin `97-'98 la West Ham a evoluat și jucătorul român Florin Răducioiu.
Ca o curiozitate, clubul est-londonez a devenit în întreaga lume clubul de suflet al fanilor grupului britanic de heavy metal Iron Maiden, care se salută cu expresia ”Up the Irons!”, care înseamnă atât o încurajare pentru membrii amintitului grup rock cât și „Hai ciocănarii!”, adică „Hai West Ham United!” (Stephen Harris, fondatorul și principalul compozitor al celebrei formații a încercat în tinerețe să devină un jucător profesionist la „ciocănari”, dar ulterior s-a apucat de muzică). |
Originally Posted by Judex:
educat,politicos,profesionist adevărat,un tip care "tace şi face",nu ţipă în gura mare şi face circ ca Băse,Becali,Dragomir ş.a.m.d. Da,este etnic ţigan,dar nu trebuie să uităm că este cetăţean român,care prin rezultatele şi comportamentul pe care l-a avut,a dus faimă României. Dacă toţi ţiganii ar fi la fel ca Dl. Lucescu,atunci altfel ar arăta ţara noastră (şi reputaţia în exteriorul ei). Aşa că eu cred că ar trebui să-ţi ceri scuze. |
RomaniaMare, mi-ai adus aminte de o întâmplare petrecută în urmă cu câțiva ani. La o emisiune teve, dirijorul Mădălin Voicu a dat câteva exemple de țigani, ca să arate că există și țigani cu care ne putem mândri, și l-a amintit și pe Mircea Lucescu. După câteva minute, sună Lucescu:
-Dom'le, am mai spus și în alte rânduri, nu sunt, dom'le, țigan! În România sunt destule persoane care, fără a fi țigani, trăiesc precum țiganii, se poartă ca țiganii, (chiar și în forumul ăsta, nu puțini) vorbesc ca țiganii. Lucescu e mai brunet, mai oacheș, dar e un om serios. Pe de altă parte, se pare că e puțin complexat de tenul lui: s-a însurat cu o femeie blondă și cu ten deschis, la fel și fiu-său și se pare că nepoții sunt ceva mai albi. Dar acum, când există atâția jucători de culoare în România și când mulți dintre ei vorbesc cursiv limba română, să ne mai legăm de culoarea pielii unora e total anacronic. |
Originally Posted by marllenn:
|
|
Nu. Fotbal. doar ca american. on topic! :))
|
|
fotbalul autohton anul acesta = circ :)
|
Originally Posted by BeNnY:
|
1. Nu cred ca trece Lyon.
2. Bayern nu sunt nazisti. |
sper sa treaca bayern dar cu ribery pe tusa din cauza cartonasului rosu din tur poate scapa si asa sunt buni
|
se pare ca barcelona pierde calificarea in finala.
sa vedem fenomenalul gol al lui Iniesta din semifinala de anul trecut cu Chelsea si fabulosul comentariu al crainicilor spanioli: http://www.youtube.com/watch?v=D-cbX...eature=related |
All times are GMT +2. The time now is 23:46. |