![]() |
:)) EBA aia eu cred ca e o gluma....:)) ....eu nu stiu cum reacu a aparut la TV.....Urata,limbuta,proasta si ciudata........:))
|
Originally Posted by cremaxx:
dar plina de succesuri, fiind fata lu' tata. si a fost votata de unii care au votat basescu azi ! rusinica huuuuuuuuuuuidule ! |
hoochie mama! :-S
doar comunismul ar putea permite oricarui bour sa-si dea cu parerea. sau stema Moldovei. |
http://www.youtube.com/watch?v=ffIW_uFJ6_U
Nu stiu de voi dar Doamne, as putea dansa pe melodia asta! *bate ritmu' cu picioru* |
sunt liberal futui maica masii. daca liberalii nu il sustineau pe geoana acum basescu era presedinte detasat.
putin respect pentru liberali comunistilor ! |
respect pentru liberalii care au mers cu comunistii, bruther?
|
Victor amice ... eu ziceam ca azi era interzis sa se mai face campanie electorala.Nu conteaza cine trimite sms`urile.Mesajele tale agresive nu impresioneaza pe nimeni.
|
indiferent care va fi rezultatul oficial este clar ca Basescu NU este presedintele care sa vorbeasca in numele poporului... ~50% din popor NU a votat cu el..asa ca sa ne lase cu populismul de 2 bani... dupa 20 de ani el ne aminteste de Iliescu..
Si inca ceva, barat sau nu de televiziunile importante, cat de jos poti sa ajungi incat sa apari pe post de Elodia la 0tv... mai ales, ca spre deosebire de Elodia, el are in mana organizarea alegerilor... Pt. Pibull: ti-ai prezenta cronicile si ai aparea pe post la 0tv??? |
Nu.
Si nu numai la OTV. Mai am câteva "oi negre" mediatice. ...Dar, de regulä, evit sä-i judec pe altii dupä principiul "eu n-as face [ce-a fäcut el]"; îl folosesc doar orientativ. |
Originally Posted by redmen:
amice, interzis sa se faca campanie in ziua alegeilor era si in 2004 cand a iesit marilenu' si erau mesaje pro oranj la greu. dar nu a deranjat decat pe nastase....mesajele mele "agresive" au fost dupa ora 21:00. deci nu aveau cum sa faca campanie electorala. eu nu impresionez sper pe nimeni, nici nu as vrea asta, imi exprim opinia. vedeti-va de gandurile voastre si nu ma copiati. in plus de ce esti redmen daca tii cu orangeman ? |
Ha,ha ,ha...Uite dece a fotografiat dragomara votul: pt.ca l-a vandut si ii trebuia dovezi.Daia a pus si stampila invers.....=))
|
Originally Posted by Pitbull:
mersi. respect omul nu opinia lui politica. ar fi si absurd sa fim toti la fel. desi cam asta vroia ceausescu, iliescu, basescu, ...escu.... |
Originally Posted by victor:
Nu cred ca mi`am exprimat vreo simpatie nici pentru unul nici pentru altul. |
Indiferent de cine ajunge presedinte dupa numaratoarea finala,nu am sperante sa se schimbe prea multe in anii ce vor veni.Ei o vor duce la fel de bine.Noi,oamenii de rand,o vom duce la fel de prost.
|
Originally Posted by redmen:
complet de acord, ia mesajele mele si vei vedea acelasi lucru. interesant e ca atat pe vremea lu ceasca cat si acum cu guvernu fantoma a lui boc lucrurile pot merge si de la sine. poate chiar mai bine daca nu intrvin tampitii. |
PDL-istii si-au terminat numaratoarea paralela, diferenta fiind de 18 200 (parca) voturi in favoarea lui Basescu, fara a termina numaratoarea voturilor din diaspora. Faptul ca au terminat atat de rapid e putin cam ciudat insa.
Ce mi-a sarit in ochi a fost mesajul lui Hrebenciuc sau mai bine zis diferenta dintre ce a zis el si ce a zis Videanu. Hrebenciuc a prezentat foarte frumos trimful lui Geoana in judetele in care PSD-istul conducea, dand si procente exacte, dar nu a zis absolut nimic de locurile unde Basescu conducea. De cealalalta parte Videanu a zis rezultatele partiale pe care le avea din judete de ambele parti. Sa fie o diferenta de mentalitate? Pana la urma tot rezultatele de la BEC trebuie asteptate ca pare a fi un rezultat la limita. |
Originally Posted by victor:
Spuneti-mi ca sunt naiv, dar eu am speranta in guvernul Johannis (asa se scrie?). Stiu ca e foarte probabil sa fiu dezamagit, dar asa sunt eu facut, cred ca oamenii au intentii bune pana la proba contrarie. |
Eu nu stiu cat o sa traiasca guvernul Johannis daca ajunge la guvernare.Nu cred ca oamenii din spatele lui Geoana (PSD) ii vor da prea multe sanse.
|
ultimele rezultate, inainte de ultimele 129 de sectii din diaspora, date de pdl:
geoana - 49.97 % basescu - 50.03 % e limpede, totul depinde de baietii care dau "enter" la softul de la BEC. :) |
Pe mine ma amuza Videanu cu "softul" lui performant, de ai fi zis ca e cine stie ce SAP, cine stie ce retea folosita. Cand colo ei primeau date prin telefon, un valerica le baga intr-un EXCEL (ca-l arata acum la TV, si e o simpla pagina in excel), sunt niste formule acolo, si pac-pac, au softul, frate. Sunt chiar penibili.
|
All times are GMT +2. The time now is 04:27. |