![]() |
Nightmare before Christmas 9/10
Cuvintele sunt de prisos :) Singurul musical cu o muzica care chiar poate fi ascultata. |
Surviving Christmas - 6/10 - ptr atmosfera, restu' jeg
|
Changing Lanes - 8/10: o surpriza foarte placuta. Nu ma asteptam deloc sa-mi placa filmul. Un thirller foarte bine gradat si bine sustinut de Samuel L. Jackson. Affleck joaca si el destul de bine, iar Pollack are cateva scene foarte reusite. Am rezerva doar in privinta finalului care devine, brusc, happy.
|
Garden State 9/10
~ |
Originally Posted by nume:
adevarat, adevarat ! studiourile buftea au scos filme de mult mai mare impact cinematografic... .................................................. .................................................. . 'the chronicles of riddick' - 5.5/10 - o combinatie a naibii de bizara de 'dune', 'alien' (decorurile planetei cel putin amintesc frapant de design-ul navei spatiale extraterestre gasite & exploatate de echipajul terestru) si 'ziua independentei'. mai jegos decat 'pitch black' si mai penibil decat 'waterworld'. ce cauta judy dench in aiureala asta ?? |
Originally Posted by notorious:
|
@KORBEN
multumesc On topic: doar ce am vazut Saw (2004) si mi-a placut foarte mult. Poate sunt inca in stare de "soc" dar de mult n-am mai vazut asa film destept :P : cu o multime de rasturnari de situatie, cu scene scary (dar nu exagerate), o prestatie buna a actorilor, bine filmat si cu un final imprevizibil... nu cred ca s-a gandit cineva in timpul filmului ca se va termina asa. Trebuie neaparat vazut! |
Chakushin Ari a.k.a. One Missed Call de Takashi Miike
Well... cum sa incep? Mr. Miike a luat Ringu si l-a amestecat cu Dark Water, adaugand ciudateniile specifice lumii sale si a creat One Missed Call. Basicly, e Ringu cu telefoane mobile. DAR...e de o mie de ori mai cool, mai de efect si mai intunecat. Se gasesc o groaza de elemente din Ringu si din Dark Water in filmul asta. Avem priveghiul, sfarsitul gen Dark Water (in total am nuimarat vreo 3 sfarsituri la filmul asta :) si din Dark Water si din Ringu...plus sfarsitul propriu-zis al filmului), fantoma-copil etc. etc. Plus ca are niste twists destul de interesante si bine facute. E mai intunecat si mai scary ca Ringu, mai cool ca Dark Water. I give it a 9 out of 10. |
Originally Posted by nume:
Selznick a fost pur si simplu nebun. Si chiar daca filmele sale au avut impact cinematografic nu inseamna ca nu sunt de kkt. |
HOLY F UCK
Un film cu ben affleck care e chiar decent, poate chiar deasupra mediocritatii! Changing Lanes 8/10 |
încearcã ºi Chasing Amy al lui Kevin Smith. Ãla e chiar cel mai bun rol al lui Affleck. E ºi favoritul meu din filmele lui Kevin Smith: 8,5/10. În schimb Jersey Girl, tot cu Affleck e la polul opus (5/10), dar are avantajul cã nu plictiseºte, chiar dacã-þi dai seama cã e slab.
|
Pt. mine, cel mai bun rol al lui Affleck este in Dogma, punct.
|
Bad Santa - 6/10 - cateva glume haioase shi multe injuraturi. Bunutz!
Warriors Of Heaven & Earth - 9/10 - total neashteptat, total minunat. Cellular - 7/10 - film kre te tzine in priza dar tras de par shi asha se strica finalul. |
Recviem Pentru Un Vis(revazut) 9/10 - still shocking
Hero(revazut) 8.8/10 Stark Raving Mad 6/10 - o comedie/actiune din 2002 cu sean william scott , niste glume bune in film |
nightmare b4 christmas 10/10
bestest musik hall of all time les tripletes de belleville 10/10 nu cred ca am vazut un film mai UMAN anu asta poate doar depuis qu`otar est parti sau les invasions barbares francezii astia, cand o dau pe feeling ..... am fost pe punctul de`a plange la un ds!!!! |
Jurnalul lui Bridget Jones :) super!
|
Originally Posted by Nightwane:
night, dupa titlu ('one missed call') suna mai mult a parodie dupa 'ringu'. dupa gusturile tale (pot sa zic ca i trust thee) este horror in adevaratul sens al cuvantului ? need a good scary movie, u know... :w00t: |
Originally Posted by KORBEN:
may i ask unde l-ai vazut ? nu-mi spune ca a fost la televizor, k ma sinucid de sarbatori !... :(( |
A fost, Duminica la 19:00
|
FUCK !! uite cum iar trebuie sa recurg la piraterie ! :x
|
All times are GMT +2. The time now is 23:41. |