Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Sm�agol-Gollum 12 Jul 2004 22:36

Originally Posted by herbert:

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

vai, da ce bun e schumi asta la fotbal!! :P

ce bun prilej pentru a-l trimite... pe tuse. de cine sa ne rugam sa-l faulteze?

ma duc io, ma duc io!!!!!!! :P :D

herbert 13 Jul 2004 00:59

esti mandatat de noi sa "rezolvi" problema schumi...
asteapta instructiunile prietenului nostru comun... parola: ce zi frumoasa, Senna se gandeste la noi!

TLD 13 Jul 2004 08:24

Incepeti si pe aici cu senna si schumacher.... :| Mie imi placea aseara cum se lasau albastrii sa egaleze astialalti si ei tot nu reuseau, ba un sut peste poarta, ba in portar... In final a fost un gol pt egalare mai mult decat hazliu...

Gaandalf 13 Jul 2004 11:12

Schumi ala e nemernic rau de tot : 4 curse sapt asta shi aseara juca fotabal. Shi nu 1 repriza ci 90 de minute. Imi place. E in forma bajetul.

Jay 13 Jul 2004 18:59

Oricum e mai slab ca Sire Bobby Robson si Gascoin... care s-a impiedicat de minge rau de tot... :)

herbert 13 Jul 2004 19:35

Originally Posted by Gaandalf:

Schumi ala e nemernic rau de tot : 4 curse sapt asta shi aseara juca fotabal. Shi nu 1 repriza ci 90 de minute. Imi place. E in forma bajetul.

Gaandalfe, cred ca ai spus adevarul fara sa vrei. Schumi chiar a jucat fotabal

Gaandalf 14 Jul 2004 12:50

Originally Posted by Gaandalf:

Gaandalfe, cred ca ai spus adevarul fara sa vrei. Schumi chiar a jucat fotabal

blow me sherbeRt! ... nu toata lumea are tastatura profesionista ca a ta. Macar dk gresheam cine shtie ce ... u're turning into MARX - sad! :(

herbert 14 Jul 2004 16:46

mai Gaandalfe, a fost o gluma plina de simpatie, stii doar ca nu-l suport pe Schumi..., nici macar "deghizat" in fotbalist. lasa tristetea, ca si asa ploua ca in Bacovia...

Gaandalf 14 Jul 2004 16:53

mai Gaandalfe, a fost o gluma plina de simpatie, stii doar ca nu-l suport pe Schumi..., nici macar "deghizat" in fotbalist. lasa tristetea, ca si asa ploua ca in Bacovia...

La mine in Cta zici ca se filmeaza Independence Day 2. Zici ca vine sfarshitul lumii. Nu ploua torentzial dar e intuneric bezna.
P.S. - nu aveam de unde sa shtiu de schumi shi de faptul k nu-l suportzi. Ma bucur k m-am inshelat in privintza ta. Sorry!

herbert 27 Jul 2004 02:24

mai lume microbistica, stie (presupune) cineva cand, unde si cum va marca vreun gol idiotul de Mutu? am privit meciul lui Chelsea cu Celtic (4:2) si mutulica iar a dansat ca o balerina, fiind schimbat la pauza. cred ca portughezul Mourinho il pune pe liber. asa-i trebuie, sa vina si sa joace in tarla lui Corleone si a verilor Beca...cali. f***, adica vreau fotbal.

Ionutz55 27 Jul 2004 22:10

Mutu a dat o pasa de gol, dar cred ca ai vazut alt meci:D
este totusi pe drumul cel bun

Sm�agol-Gollum 28 Jul 2004 22:08

hehehe....ce buni is dinamovostii astia!! :D

Ionutz55 28 Jul 2004 22:09

Zillina-Dinamo 0-1, gol danciulescu min 89.
Iar stire de ultima ora, Piturca si-a dat demisia

Pinky 08 Aug 2004 22:19

Rapid - Steaua 2-1! :happy:

iepurilah 08 Aug 2004 22:35

Originally Posted by Pinky:

Rapid - Steaua 2-1! :happy:

:(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

Sm�agol-Gollum 09 Aug 2004 05:24

acum cateva zile si-a luat-o in freza manchester de la arsenal cu 3-1 :)

Gaandalf 09 Aug 2004 06:38

Cata rushine ... Univ. Craiova nu a reushit sa bata Farul ... :lol: Sa le fie rushine la marii craioveni. :lol:
Deja incep sa cred k dupa ce a batut Dinamo shi a facut egal cu Craiova Farul shi-a facut o echipa destul de bunicica... :w00t:

raptor 09 Aug 2004 09:39

haide cfr!haide cfr!haide cfr!

ok,e cam de-ajuns pentru prima jumatate de campionat.

herbert 09 Aug 2004 15:02

e destul de ingrijit in exprimare acest razvan lucescu, pare sa aiba caracter si e stilat-smolit :D ma bucur ca a luat o scatoalca gigi becacali, chiar acum la inceput..., cand marlania si aranjamentele sunt in adormire estivala.

MinRep 09 Aug 2004 21:28

Originally Posted by raptor:

haide cfr!haide cfr!haide cfr!

ok,e cam de-ajuns pentru prima jumatate de campionat.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...subscriu!

All times are GMT +2. The time now is 05:32.