![]() |
Originally Posted by herbert:
ma duc io, ma duc io!!!!!!! :P :D |
esti mandatat de noi sa "rezolvi" problema schumi...
asteapta instructiunile prietenului nostru comun... parola: ce zi frumoasa, Senna se gandeste la noi! |
Incepeti si pe aici cu senna si schumacher.... :| Mie imi placea aseara cum se lasau albastrii sa egaleze astialalti si ei tot nu reuseau, ba un sut peste poarta, ba in portar... In final a fost un gol pt egalare mai mult decat hazliu...
|
Schumi ala e nemernic rau de tot : 4 curse sapt asta shi aseara juca fotabal. Shi nu 1 repriza ci 90 de minute. Imi place. E in forma bajetul.
|
Oricum e mai slab ca Sire Bobby Robson si Gascoin... care s-a impiedicat de minge rau de tot... :)
|
Originally Posted by Gaandalf:
Gaandalfe, cred ca ai spus adevarul fara sa vrei. Schumi chiar a jucat fotabal |
|
mai Gaandalfe, a fost o gluma plina de simpatie, stii doar ca nu-l suport pe Schumi..., nici macar "deghizat" in fotbalist. lasa tristetea, ca si asa ploua ca in Bacovia...
|
P.S. - nu aveam de unde sa shtiu de schumi shi de faptul k nu-l suportzi. Ma bucur k m-am inshelat in privintza ta. Sorry! |
mai lume microbistica, stie (presupune) cineva cand, unde si cum va marca vreun gol idiotul de Mutu? am privit meciul lui Chelsea cu Celtic (4:2) si mutulica iar a dansat ca o balerina, fiind schimbat la pauza. cred ca portughezul Mourinho il pune pe liber. asa-i trebuie, sa vina si sa joace in tarla lui Corleone si a verilor Beca...cali. f***, adica vreau fotbal.
|
Mutu a dat o pasa de gol, dar cred ca ai vazut alt meci:D
este totusi pe drumul cel bun |
hehehe....ce buni is dinamovostii astia!! :D
|
Zillina-Dinamo 0-1, gol danciulescu min 89.
Iar stire de ultima ora, Piturca si-a dat demisia |
Rapid - Steaua 2-1! :happy:
|
Originally Posted by Pinky:
:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( |
acum cateva zile si-a luat-o in freza manchester de la arsenal cu 3-1 :)
|
Cata rushine ... Univ. Craiova nu a reushit sa bata Farul ... :lol: Sa le fie rushine la marii craioveni. :lol:
Deja incep sa cred k dupa ce a batut Dinamo shi a facut egal cu Craiova Farul shi-a facut o echipa destul de bunicica... :w00t: |
haide cfr!haide cfr!haide cfr!
ok,e cam de-ajuns pentru prima jumatate de campionat. |
e destul de ingrijit in exprimare acest razvan lucescu, pare sa aiba caracter si e stilat-smolit :D ma bucur ca a luat o scatoalca gigi becacali, chiar acum la inceput..., cand marlania si aranjamentele sunt in adormire estivala.
|
Originally Posted by raptor:
...subscriu! |
All times are GMT +2. The time now is 05:32. |