![]() |
Originally Posted by raptor:
my man raptor ... :D Thanx dude! |
Originally Posted by Demona:
|
Originally Posted by Devil:
N-are bai ca l-ai vazut mai tarziu. E bine shi asha. In Arad apare abia pe 23 asha ca...bine eu l-am vazut. Fa rost de DVD exteneded, ramai fan, ashteapta pana face PeeJay shi Hobbit-ul, citeshte cartzile Tolkien. We all do the same. :) De OST vrem sa facem shi voi rost...cel putzin eu shi Gaandalf! |
Eu am coloana sonora!!!!O am!!!Preciousss!Preciousss!Preciousss!Pe CD!Cu nmulta muyzica frumoasa!Preciousss.... *incet-incet se calmeaza... |
Normal k e greu ... :lol: shi asha o sa shi fie ... :lol: |
pai ia pune mana shi da-ne shi noua... io il luam in original ... doar k am cheltuit cam mult knd am venit in Bucuresti shi am cam ramas in pana ... k nu ajungeam io in situatzia asta in halul in kre am ajuns akuma ... sa vad filmul shi sa nu am coloana sonora ... Se rezolva nici o problema .... :D |
...raptor...dude... :cry:
|
ne chinuie rau de tot pe aicea ... da asta e ce sa facem ... rezolvam noi cumva treaba .... |
....I'm goin` crazy!
|
Mergeti pe 2 fronturi ai?! Si de la mien si de la raptor...
P.S: A se observa ca eu ma tarai spre 1000 de posturi! :lol: |
Originally Posted by TLD:
looooooolza! :lol: :lol: :lol: intotdeauna tre sa te asiguri nu ? |
lasa k ajungem shi noi ... da' nu ma grabesc k fata mare la maritzish .... I as a Jedi master know this quite well ....
|
Cred ca raman la 666 de posturi shi gatah!!!
|
hey gang ... nu-i asha k ne suparam pe Demona dk ne paraseshte la 666 de posts ... ?
|
Originally Posted by TLD:
Congrats! |
A plecat Raptor ... mai revine el din cand in cand ... dar dk pleaca shi Demona ... chiar nu mai are rost nimik .. pe bune ... fanul meu preferat la Lord Of The Rings vrea sa MA paraseasca ... Rainy Dayz :cry: will follow! Middle - Earth will not be saved in the end ... and the Fellowship WILL FAIL! :cry: |
Pai se aranjeaza! Emanuele mai sterge din posturi! Sau ma rog cineva din sediul cinemagia ;)
|
Originally Posted by Gaandalf:
Okey! Enough! I'll stay!!! And I'm for god sake the DARK SIDE!!!! I'm not the one who saved Middle-Earth! :) |
I'll save it! :) scuze daca ma bag in seama si eu.noua pe aici!
|
Originally Posted by Undomiel:
(*) Undomiel : Ne-a venit mantuirea! :) Salveaza-i! :) No worry, baga-te cat vrei in seama, and welcome to the CineMagia Forum! Enjoy your stay here! (*) Fans ;) : mi-a picat mie fisa cand ma uitam zilele trecute la LOTR - EXTENDED EDITION(HAHAHAHAHAHA!!!), ca Legolas este cam dezorientat el, chiar daca e "ditamai" elfu`! Pai fitzi atentzi aici ce aud eu la faza cu Aragorn cand il intreaba pe Legolas : "Tell me what your elf eyes see!" Shi el raspunde ca : "The Uruks are turning southEAST. They're taking the Hobbits to Isengard!" Sud-Est?!?!?! Isengard-ul era la freakin` SOUTH-WEST!!!!!!!!!! O fi ascultat PeeJay prea mult 3 Sud-Est!!! |
All times are GMT +2. The time now is 15:10. |