![]() |
Daca tot ii cu pisici (antipatice creaturi, btw - yeah yeah, I know, whatevaaa)..
![]() |
Am glumiiiiit, baaai, iubesc pisicilee! :-* :x :-S Haidilii ghiciti! ;;)
![]() |
|
Originally Posted by faraimaginatie:
Always this ridiculous obsession with Love. Streams. :P ![]() [coreean] |
Hai ca stiu ca-i obsedatul ala de bautura Hong Sang-soo. Our Sunhi? Acuma vad opozitia interesanta dintre Our Sunhi si Nobody`s daughter Haewon :D
|
:D Our Sunhi ii. La ce te referi? Nevermind.
|
Mergand pe tema asiatica. (apropo, ai pus pisica aia urata fara par? Ca nu se vede :P)
![]() |
:D Da, cred c-au sters-o cenzorii de la imageshack. The scent of green papaya? Sau celalalt.
Hmm, cred ca The vertical ray, ca pare mai nout :-? |
Seamana dar nu e. :D Taiwan- Japan. Nu-l AI NOTAT PE MUBI.
|
Yi Yi
|
Dap. :D Pui?
|
Pun. Dar daca as fi in locul vostru, m-as gandi de doua ori daca sa recunosc ca l-am vazut pe asta: :D
![]() Mi se pare normal sa vin si cu ceva indicii, e cam obscuritate: -portughez -asta e filmul lui de debut -ultimul lui film are legatura cu o fosta colonie portugheza de peste mari si tari |
Lucky guess. Gomes? Parca Tabu era intr-o colonie portugheza de peste mari si tari. :P Dar nici macar nu stiu daca ala-i ultimul lui film.
|
Nu e Gomez, nici Monteiro. Colonii cu chinezarii portugheze de peste mari & tari.
Un alt indiciu ar fi ca filmele lu' asta se inrudesc tematic cu filmele lu' ala cu lacul. Daca ala a facut furori, o avea si asta fanii lui. :P |
Originally Posted by varu:
O Fantasma. Nu l-am vazut, dar il stiu dupa reputatie, inca ezit :D |
![]() Um..? ![]() |
Ala cu The Spoon and nu stiu ce?
|
Tipul e Mark Blum, tipa mi-e cunoscuta, dar nu stiu cine e. Nu cred ca am vazut filmul. :)
|
tipa e greta si filmul frances ha ?
|
Greta ii, dar Frances Ha ii alb negru. Ala cu Spoon si nu stii ce.
|
All times are GMT +2. The time now is 09:58. |