![]() |
Geoana a invins!
chiar si cu voturile din diaspora, nu se mai poate schimba nimic. |
Originally Posted by keepwalking:
Chiar si cu voturile intre orele 19 si 21? |
Prostia invinge intotdeauna.
mai sunt totusi cateva fuse orare care ar putea face diferenta. Daca le-o mai pasa celor de-acolo de tara pe care au parasit-o cu scarba... |
Surprinzator!La cata lume voia sa-l dea jos pe Base si la cate chestii i s-au reprosat la TV , nici nu credeam ca o sa fie atat de aproape de Geony....Chiar m-as bucura sa castige Baselul , cu toate ca nu merita.
|
te contrazic, nu a invins geoana, a pierdut basescu. acum un an avea 48-50 %. de ce a pierdut intr-un an ? poate pentru ca lumea a vazut ca a promovat fite cu care s-a culcat, poate pentru ca nu a avut cu ridzi aceiasi atitudine pe care a avut-o cu ministrii pnl, poate ca lumea si-a amintit de nicusor cand a vazut buzata europarlamentar, poate ca nu a mai vrut un razboinic pentru ca razboiul distruge nu construieste, poate ca lumea a vazut ce este boc si altele. repet a pierdut basecu nu a castigat nimeni. si mai repet ceva ce am spus pe aici, nesimtitul a spus despre constantinescu ca nu a lasat nici o dara in urma lui, eu spun ca basescu a lasat o dara urat mirositoare in urma lui. sa-i fie rusine pentru ca si eu la fel ca multi am avut incredere in el in 2004. si a facut ca in vorba aia a barbatilor. preferi o curva ca stii de la inceput ce face, in dauna unei fete cuminti despre care afli ulterior ca e o curva. asta ne-a aratat basescu. o imagine facuta de el si multiplicata de media(printre care la vremea aceea actual hulita realitetea), o imagine falsa, putreda pe dinauntru, gaunoasa. huoooooooooo nesimtitule ! |
Ala a fost un nesimtit,iar asta e un prostanac care mie frica sa nu fie manipulat de cei care acum l-au sustinut..........Deaia i-am votat azi pe amandoi.
|
Si uite asa Geoana este noul presedinte al Romaniei, din cate stiu eu e oficial de vreo 45' min!
l-am auzit la tv mai devreme: " O sa iesim din criza POLITICA si o sa incercam sa ne indreptam" La care fratemeu: si criza economica? :-w |
Originally Posted by buticut:
Eu m-as bucura sa nu se gaseasca la PSD un alt Miron Mitrea care sa il ajute pe Basescu sa "numere" voturile ca in 2004...nici atunci nu a castigat ...la vremea respectiva l-am votat pe Basescu si intre timp am vazut ca nu oricine merita sa fie presedinte...este simpatic, danseaza prin terase, bea la masa cu Gigi.. este f simpatic pt un shprit... dar pt presedinte avem nevoie de mai mult decat de un Ha Ha Ha.. |
deci mâine o să deschid şampania. ;) :P :">
mulţumesc, Doamne! ştiam io că mă iubeşti! NE, de fapt!:"> |
Originally Posted by buticut:
pai intre 19 si 21 procentul este acelasi....in diaspora nu sunt suficiente voturi care sa ii asigure victoria... este clar ca PSD-ul nu il msi lasa pe Miron Mitrea sa "numere".. |
ce e dom'le la Timişoara?
|
Nu inteleg de ce atat suparare pe sms-urile pro Geoana.. Acum 5 ani cand am votat cu Basescu circula un sms cu Nastase si Congo... pt ca eram pro Basescu am considerat acel sms f simpatic... sa inteleg ca la fel cu mogulii lui Basescu , de care isi aduce aminte in campanie, unele sms sunt simpatice si unele nu??
|
Nu-i mai denigraţi pe românii din străinătate. Ei au mult mai mult bun-simţ şi o perspectivă mult mai bună decât cei rămaşi în ţigănia de acasă, aşa că nu vă aşteptaţi să încline ei balanţa în favoarea preşedintelui în funcţie. Chiar dacă majoritatea o reprezintă numeroşii lucrători plecaţi recent în Italia şi Spania, nici ei nu mai sunt atât de uşor de manipulat cu OTV.
Pentru cei care fac paralele cu situaţia din 2004, vă mai spun o dată: în urmă cu cinci ani, nu se ştie cine a câştigat de fapt, ci numai cine a cedat primul, la presiunile partidului şi pentru evitarea luptelor de stradă. De data aceasta, aşteptaţi-vă ca şi în cazul în care BEC îi va da declara câştigător pe Geoană, Băsescu să refuze să accepte rezultatele finale. |
@ sustinatorii basescu. Va place Pora ?
sunt si eu un om care vede nesimtirea in unii de la antena 3, dar voi ce vedeti in pora? |
Originally Posted by Dragomara:
Fericiti cei saraci cu duhul, nu? Trebuia sa stii dinainte. |
Originally Posted by victor:
Pai motivul ar fi ca azi nu mai era voie sa se faca campanie electorala. P.S. De urmarit si Nasul la B1 in aceasta seara. |
eu vad o baba cloanta dupa un esuat tratament de infrumusetare. |
Originally Posted by redmen:
@b1 tv mogulul paunescu e bun ? P.S. nu urmaresc nasul,0tv, iarta-ma, din dragoste...etc....s-ar putea sa fiu intelectual.. |
doar "mogulul" bobby paunescu e bun :) |
si mogula monica barladeanu;) sau scuza-ma, copii nu sunt ce sunt parintii ? adica elena EBA buzata e altceva decat taticutu ? adica ea saracuta e un adevarat om politic plin de succesuri .... meritau si buzele ei dupa atata cheltuiala sa vada bruxellul ? |
All times are GMT +2. The time now is 01:48. |