![]() |
Originally Posted by Ionutz55:
:(( :(( :(( :(( buhuhuuuuuu!!! nici nu a meritat sa ajunga in finala..... :(( :(( :(( |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Dar a meritat sa o castige :lol: :lol: :D :D |
Grecia a castigat pe merit....
|
Stitzi ce reclama se potriveste grecilor?, va zic eu :)
Addidas, Road to Lisabona, Impossible is Nothing :) |
Doamne ce bine imi pare ca a luat Grecia cupa . V-am spus intr-un mesaj acum cateva zile ca ar fii cea mai mare surpriza si cel mai mare soc . Pana la urma au trecut si de cehii in semifinale si i-au batut si pe kkti astia de portughezi care sincer nu meritau nici in semifinale sa ajunga . Cat despre jocul lor... tot respectul pentru ca au inchis toat echipele si in marcajele la oameni au fost EXCELENTI , recunosc ca nu e un joc spectaculos dar nu va-ti dorii sa joace si Romania la fel , sa castigam si noi un campionat la fel ? Lasati-o draqu de critica si lasati-i in pace ca pana la urma sunt cei mai buni din Europa la ora actuala cu tot cu jocul lor static si in care mai mult se apara , da uite ca a dat rezultate CELE MAI MARI REZULTATE !!!!!!!!!!!!
|
Romania sigur ii vor bate pe greci daca vom juca cu ei, fara discutzi parerea mea
Normal ca miar placea sa jucam asa si sa castigam Euro, dar totusi, nu cred ca avem noi bulanul asta Oricum grecia a jucat in finala ce nu a jucat in tot euro |
8) totu-i bine cind se termina cu bine campionatul european.
|
Cam asa au zis si francezii si spaniolii si portughezii si uite, au luat BATAIE! Bravo GRECIA! Intr-adevar o minune (de echipa)!
|
1 - ma bucur ptr grecia - doar sunt 1/4 grek
2 - nu mi-a placut k au jucat ANTIFOTBAL - nu merita sa cashtige. Pana la umra tot golurile conteaza ... 3 - Portugalia a jucat infect - shi-a facut-o cu mana ei ... 4 - Nu vor mai pupa grecii asha ceva 100 de ani de akum incolo dar BRAVO LOR! |
Rehhagel. Spartanul.
Platon spunea ca 'totul se petrece in imaginatia noastra'. Victoria Greciei a intrecut orice imaginatie. Teoreticienii/tehnicienii/tacticienii isi pot pastra ratiunea, dar imaginatia o pot vinde la pret second-hand in tavernele cretane. Fanteziile lor incrustate cu explicatii atotcunoscatoare s-au inecat in Marea Egee. Am vazut o Grecie fara calcaiul lui Ahile, asta insemnand risipirea mitologiei si reinventarea ei de catre noii zei olimpieni: Zagorakis, Dellas, Karagounis & co. Rehhagel a apelat la rigorile "antichitatii": marcaj strict si postul de libero si si-a castigat rolul de zambitor in fatza lui Eusebio. Probabil ca Otto al II-lea isi va fauri ca blazon scutul spartan si cupa (de nectar). Despre Portugalia: ratarea din finala a lui C. Ronaldo merita un monument. In rest, Figo-fila in cartea de istorie. |
Faptul ca grecii au castigat Campionatul European este o mare palma la adresa Europei: au demonstrat ca pentru a invinge nu e nevoie de "vedete" si victoria se poate obtine prin munca, ambitie si spirit de echipa, lucruri pe care multi din fotbal l-au uitat (vezi Figo, care se crede singur pe teren). Grecia nu e o echipa care a "rasarit" peste noapte, aici s-a vazut mana antrenorului, care a facut o strategie de joc simpla. In fine, imi pare rau pt portughezi, tineam cu ei... :((
|
Dupa o victorie chinuita, norocoasa si "noroioasa" ca stilistica, nu mi se pare deloc potrivit tonul inalt si exaltat, iar citatele culturale si trimiterile la vechea cultura greaca - invocandu-se zeii de pe Olimp - mi se par vinovat-jenante si sfidand bunul-simt... sa facem un simplu exercitiu de imaginatie si vom vedea (sau macar aproxima) ca zeii inving in alta maniera. in orice caz nu asa cum au facut-o elevii lui Rehhagel - speriosi, defensivi, lasi-panditori, crispati si neindemanatici la ospatul celor puternici...
victoria grecilor, asa chinuita si intamplatoare cum este, ofera o lectie tarilor mici, incremenite in proiecte mediocre, care nici nu indraznesc sa spere. mai ales, aceasta victorie ar trebui sa puna un calus in gura potlogarilor si nulitatilor din fotbalul romanesc, care-si "explica" insuccesele prin "complotul puternicilor" impotriva celor mici si saraci. sunt ei saraci cu duhul! |
Originally Posted by Gaandalf:
s-ar putea sa fii 1/2 grec :D important e sa stii in ce parte a corpului s-a concentrat grecitatea stramosilor :D |
Originally Posted by herbert:
|
Si inca ceva: nu pot pretinde et in Arcadia ego pt victoria Greciei, dar pot sa recunosc un 'plus'. Hellas! |
Originally Posted by marx:
nu ma impresioneaza deloc "sensibilitatea" celor de la ProSport - ziaristii sportivi - cu unele exceptii - mi se par destul de idioti: o zgomotoasa galerie de ratati. usor nepotrivit in context citatul latin Et in Arcadia ego! - care se foloseste pentru a se aminti cat de nestatornica este fericirea, sau a exprima regretul unor bucurii pierdute. |
"Mai usor se dezintegreaza un atom, decat o prejudecata". Einstein. |
Originally Posted by marx:
revenind pe sol romanesc - ramane cum am stabit mai sus :P |
vai, da ce bun e schumi asta la fotbal!! :P
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
All times are GMT +2. The time now is 23:43. |