![]() |
Fear and trembling. Pare interesant filmul.
![]() |
''When a man loves a woman ... '' si femeia aia este de fapt EL :-O .''Laurence Anyways ''
![]() |
The Petrified Forest
![]() |
+
![]() |
Notorious?
|
Mhm. :)
|
Preiau stafeta (nu cu forta :P)
![]() Film noir din anii '50 |
Gun Crazy?
|
No, e Ace in the hole - unul din filmele mele preferate.
![]() |
1 Attachment(s)
Poate sa-mi zica si mie cineva ce film este asta sau macar actorul?
Multumesc |
Este film japonez dupa roman rusesc si nu, nu i-am raspuns elenei :)). Mesajul ei sper ca va fi mutat acolo unde trebuie.
|
Presupun ca-i Idiotul lui Kurosawa, se si vede acolo o fata de Mifune. Cedez daca e. (:P)
PS: Imaginea Elenei ar putea ramane aici, e oarecum on-topic. |
Liviu, ai ghicit, asa ca n-ai voie sa cedezi, ar trebui facuta regula asta :P
Cit despre poza elenei, cum ne poate ajuta s-o ghicim daca nici ea nu stie cine e in poza sau din ce film e? Nu-i problema sa ramina oriunde, doar ca e si distractiv si enervant in acelasi timp cind vine un user nou si posteaza in primul topic care-i iese in ochi, fara sa caute un topic mai potrivit. |
Ok, ok :P
![]() |
Oana, ne-ai prins, nu stim nici cine e in poza, nici din ce film e.
Liviu, pustiul seamana la tunsoare cu cel din Yi Yi - imi dau seama ca n-au nici o legatura - poate mai dai indicii. |
![]() |
Actrita din stanga e sotia regizorului... si e o adevarata frumusete. Should be easier now :P
|
Trần Nữ Yên Khê măritată cu Tran Anh Hung.
scent of green papaya mi s-a părut naşpa, dulceag, frenchie style. cyclo e ok, de restul nu m-am ocupat, pentru că filme a la francaise găsesc şi în românia, nu e musai să mă aventurez pînă în vietnam. mă şi mir că numita Tran zice că French people only offer me stereotypical roles of Asian women men fantasize about. bărbatu-su cam la fel face ... sunt sigură că nu mi-a dus nimeni doru':D |
filmul e acela cu denumire mai rohmeriană.
|
Originally Posted by Malombra:
Not a soul :P
Originally Posted by Malombra:
El e. |
All times are GMT +2. The time now is 00:55. |