![]() |
Nu vreau sa fiu carcotas, dar cine? Eu n-am auzit de Andy Whitfield. Cand am vazut stirea cu a murit Spartacus m-am gandit instant la Kirk Douglas si mi-a parut foarte rau, pana am rascolit putin net-ul ca sa aflu ca era vorba despre un necunoscut. O fi avand el meritele lui si e pacat ca a murit atat de tanar, dar sa nu exageram.
|
Originally Posted by Liviu-:
Acelasi lucru l-am crezut si eu .Ma si gindeam ca s-a dus mosu'pe copca dar inca se tine bine.Mi-am amintit ca am citit ''Banii '' cartea scrisa de Martin Amis in 1984 . Amis asta a cochetat si el cu lumea filmului si a turnat un sf numit ''Saturn 3 '' in care a jucat si Kirk Douglas. In carte ,Amis face o bascalia totala de K.Douglas ,un bosorog care cere sa-i aduca aia gagici cu avionul in timpul filmarilor .Un scenarist se razbuna si schimba rolul lui Douglas in asa fel incat acesta sa ajunga din gigolo ,un bosorog impotent batut mar de o gagica pentru ca n-a putut sa faca sex cu ea .Pasajul e mortal :'' nu era vorba sa si-o scoale ,nici macar nu si-o mai gasea cind se uita in chiloti.......:)) '' De fiecare data cind citesc ceva despre Kirk Douglas ma duce gindul la bataia pe care i-o aplica panarama aia in cartea lui Amis. http://www.youtube.com/watch?v=NENxIu02bvg |
Originally Posted by Liviu-:
|
deci ma enerveaza ospatarii nesimtiti
|
Simplu: nu laşi bacşiş, iar dacă asta nu e de ajuns... vorbeşti cu un superior. :)
|
aaaaa pe mine ma enervau ca veneau greu, lei mai ceream 1 bere si venea dupa 10 minute.... si cand cer nota, vin peste 10 min, si cand sa aduca restu inca 10 minute. tragerea asta de timp ma seaca
|
Hehe... ştiu cum este să tot aştepţi. Norocul meu că sunt ardeleancă şi am în sânge răbdarea asta pe care, cum e şi normal, o mai rătăcesc din când în când. :P
|
viteza la net ...
|
Treceam azi prin centrul Bucurestiului si eram agresat vizual de o turma de liceene.Fetele aveau niste fustite pestrite (noua uniforma a nu stiu carui liceu) foarte scurte.Ori si le-au modificat ele ca sa-i bage in boala pe trecatorii nevinovati ori vreun croitor libidinos a scurtat 15-20 cm din materialul uniformei. O sa se lase cu bataturi si de vina este ''sistemul de invatamint'' din Romania. Rusine domnului Funeriu:D
|
azi am mai dicutat cu unu' care-mi spune:
"Am vazut un film, dar nu mi-a placut pentru ca asa ceva nu se poate intampla in realitate." Ma exaspereaza genul asta de oameni. Pai, daca vor realitate de ce nu se uita la documentare? |
Originally Posted by chuckyfan:
|
ma enerveaza cum de unii colegi de la lucru nu lucreaza si lasa pe spatele meu toate lucrurile grele iar la plata salariului sunt primii
|
pe mine ma enerveaza iarna,ma deprima foarte tare...
|
ma enerveaza perioada 10:00 -18:00 din zilele: luni, marti , miercuri, joi , si vineri
|
si pe mine ma enerva dupa amiaza cand eram la scoala
|
Originally Posted by aura_iolanda:
sa sti ca era nasol sa te trezesti la scoala (:| (:| (:| |
Personajul Oana Zavoranu pe care Antena 1 continua sa invite la emisiunea lui Dan Capatos>:)
|
:))
|
Ma enerveaza Maruta si emisiunea lui de doi bani, cu toti invitatii gen Pepe, Liviu Varciu & co.
Vai, dar nu-l mai suport. Imi vine sa sparg televizorul cand il vad. |
Originally Posted by andreeeeeeea:
|
Personajul atat de mediatizat: Becali Gigi.
|
http://www.cinemagia.ro/filme/braindead-7875/
comentariilea la pagina filmului braindead. se pare ca nu mai e un mit. 90 % dintre romani s-au nascut batuti in cap. |
ma enerveaza ingrozitor fratele meu mai mic (13 ani) care umbla dupa mine si inregistreaza tot ca un papagal ca pe mai tarziu sa zica la toata lumea si la parintiX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Userii care îşi fac cont şi apoi iau toate topicurile la comentat, chiar dacă sunt moarte şi îngropate...
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
this. mai ales la sectiunea horror:| |
ma enerveaza ingrozitor taranii care se dau cu deodorant peste transpiratie.
|
Astazi am dat de inca un specimen care se crede mare cinefil dar face urmatoarea afirmatie, cand i-am dat trailer-ul de la fright night ( 1985 ) spunandu-i ca e un film bun.
Acesta a spus ca nu va urmari filmul pentru ca e vechi iar filmele vechi sunt proaste. De ce am eu norocul sa dau tot de astfel de specimene? |
stai linistit, chucky, nu dai doar peste astfel de "specimene" si nu doar tu intalnesti asa ceva, mie pe zi ce trece mi se face creieru` doxa de astfel de "perle".... asta e ce ma enerveaza astazi (si nu numai, dar ca sa fiu pe subiect) :|
|
pai copilasi dragi....
nu mai vorbiti despre filme cu toti ... si daca dau perle... postati si voi pe forum sa radem si noi ce naiba :P |
Ma enerveaza ca contributiile mele la sectiunea wiki se aproba ingrozitor de greu.
|
... sau deloc. Eu am renunţat. :)
|
ma enerveaza de mor agaricii care posteaza peste TOT pe site-ul asta, numai ineptii de genu : x e un actor foarte bun, mi-a placut in nu nu stiu ce film!
sunt cateva personaje care scriu aproape peste tot, ba la actori, ba la filme, ba la stiri etc... |
Ma amuza ingrozitor cei care nu au simtul penibilului. :))
|
Îi detest la culme pe cei care nu se ţin de cuvântul dat... mai ales când din cauza lor nu mă pot ţine nici eu de promisiunea făcută. X(
Every day you learn something new. :-S |
Aparent, ne mai asteapta o mini "apocalipsa" pe 27 septembrie anul asta. Cica, cometa Elenin s-ar pune intre Pamant si soare si vor fi 3 zile de intuneric=)) .
Cate "apocalipse" mai prind in viata asta? M-am saturat ca pe orice site intru sa vina unu cu Apocalipsa:| |
Originally Posted by chuckyfan:
Poate vine si Michael Bay cu Apocalipsa.Eventual ii face o continuare in care se unesc Bad Boys cu Transformers sa opreasca cometa.=)) |
Bruce Willis a salvat de destule ori situatia,mai tre sa lase si pe altii,nu? :)
|
Eu unul raman de parere ca Apocalipsa va veni cand Chuck Norris va pleca:)
|
Originally Posted by ghost90:
Absolut! Trebuie sa aiba si povestea ceva fresh in ea pana la urma.O alianta Bad Boys-Transformers ar face ravagii iar daca tot nu ar reusi sa distruga cometa atunci Transformerii,cu tehnologia lor avansata ar putea sa se intoarca in timp si sa ii aduca pe baietii de la Pearl Harbor sa le dea o mana de ajutor,cu tot cu vapor daca e nevoie.Deja daca mai stau 30 de minute scriu eu cu mana mea scenariul si i-l trimit lui Bay. Ca sa nu fiu total off topic o sa zic ca ma enerveaza in magazinele de haine cand sar pe tine vanzatorii cu : Va pot ajuta cu ceva? Daca vroiam sa ma ajute cu ceva,intrebam,insa IQ-ul lor nu le permite mai mult. |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Pe mine, din contra, ma enerveaza cand nu te baga in seama vanzatorii, ba mai sunt unele pipite care vorbesc linistite la telefon si te ignora complet - nu ti se pare mai normal sa te intrebe daca te poate ajuta cu ceva decat sa nu te vada?! Mie una, da, mi se pare normal si politicos. |
Quote:
Sau cand ajunge Dinamo in grupele UCL. |
Originally Posted by MariaMona:
Cel mai bine e sa nu zica nimic dar sa fie pe faza in caz de ai vreo intrebare.Ma enerveaza cand iti sar in fata si te intreaba.Acum cred ca depinde si de magazin,daca nu au clienti presupun ca isi permit sa vorbeasca la telefon dar eu prefer sa ma lase in pace pana cand am nevoie de ceva.Totul se rezuma la preferinte,zic eu. |
Normal ca nici mie nu-mi place sa ma agaseze, dar sa fie disponibil/-a.
|
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Asta depinde in mare masura de politica magazinului, nu de cei care vand produsele. |
Originally Posted by t0nka:
Tin minte acum cativa ani ca am intrat la Frankie Garage si a tabarat pe mine unul din vanzatori cu 100 de intrebari.Ce cautati?Avem modele noi la blugi,astia se poarta acum,sunt populari.Ce marime doriti?Vreti si tricouri?Doar ce-am primit colectia de vara.Veniti aici sa va arat. Pai scuza-ma frate dar cand ma interoghezi in halul asta chiar te mai astepti sa mai cumpar ceva de la tine din magazin?De multe ori politica asta goneste clientii pentru ca streseaza pana cand nu mai rezisti.Idioti sunt insa si vanzatorii ca se lasa mascariti de catre conducere in halul asta. |
De acord! De genu am patit eu acum cateva zile in mall.Erau cliente prin magazin dar vanzatoarea vorbea linistita la telefon.Am preferat sa merg la alt shop.Le urez faliment. |
Eu am asteptat odata 5 minute ca sa termine vanzatoarea de vorbit la telefon si sa pot cumpara ce voiam. Aceeasi puturoasa mi-a zis de nenumarate ori ca nu are produsul pe care-l doream, iar cand ma uitam mai atenta prin magazin vedeam ca avea chiar baxuri din sucul respectiv, etc. Ii vezi atat de sictiriti si de nesimtiti de zici ca te servesc pe gratis si nu muncesc pe bani. Mai nou, cand am fost sa-mi confirm locul la master, femeia care se ocupa de noi si ne si dadea contractele si declaratiile sa le completam, a inceput sa se isterizeze cand i-am spus ca mie mi-a dat doar contractul respectiv, nu si declaratiile. Ziceai ca cine stie ce documente importante erau. Parca facusem trafic cu ele pe coridor. Am mai asteptat si 2 ore pana sa aduca contracte fiindca e greu sa le multiplici. Asta in conditiile in care platesti 150 ron ca sa-ti confirmi locul. Doar in Romania e posibil asa ceva. |
soferii ce nu dau prioritate motociclistiilorX( X( X(
|
motociclistii care se baga printre masini incercand sa scape de coloana
|
Am stat 2 ore si ceva ca sa scriu cateva cuvinte despre The Tree of Life si cand sa trimit m-a pus sa ma loghez. Si mi-am adus aminte exact dupa ce am apasat pe buton, am selectat tot rapid, dar n-am mai avut timp sa dau ctrl+c. Pfff... i feel like kiling myself for my stupidy :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:45. |