![]() |
E voie cu documentare short???
|
|
![]() |
Kind hearts and coronets. Cedez....
|
![]() |
Un indiciu - the blue sweater nu-mi da pace
|
The blue sweater seamana cu Theresa Russell...:-?
|
Nu cred... ma duce cu mintea la o frantuzoaica si, poate, la o rusoaica
|
Ce-mi place cum v-am prins ! :P Dar e un mare film (dintr-o sumedenie de altele) al unui urias regizor
iar Theresa R nici nu juca pe vremea cand a aparut filmul asta |
Pai vezi ca nu m-ai prins :)
Ca Marina Vlady e frantuzoiaca dar de origine rusa, as far as I know :P Dar e unacceptable ca n-am recunoscut paleta coloristica tipica lui Godard 2 ou 3 choses que je sais d'elle Deci cedez pentru ca ramane unacceptable |
Originally Posted by Im.Kino:
Hai maaai, don't be so hard on yrself, nimeni nu poate sa le stie chiar pe toate, la orice ora ... nici macar tu :P Asa ca e ... acceptable. You're anyway better than all of us. |
No, no, unacceptable (a se citi - "sunt in pana de inspiratie si habar n-am ce sa pun").
Si chestia cu better-ul... no way! |
Way, way, way better... Lasa modestia la o parte si posteaza ceva...:P
|
na, simplu!
![]() |
stiu filmul, e cu niste golani care-o violeaza pe nevasta unui tip, undeva, la tara.
tipul era jucat de dustin hoffman. nu?:) |
Looks like Mr. Raimi... Nu e Straw Dogs...
|
Nu e Peckinpah
|
E Raimi?:D
|
Raimi...Bruce cu toporul... :-? :D
|
Ceasul...:D
|
C'mon guys... Why are you torturing me like this? Why? :D
|
Raul mort?:D
|
Gresit. Mortii rai :D
|
Sau Mortul rau - cat sunt eu de inima slaba, tot ador trilogia asta (plus, I love Bruce).
|
1 Attachment(s)
Another one of my favourites...
Attachment 306 |
Ravenous
Si unul not my favourite ![]() |
Windom? Cinemania? Pai ce facem?! E din zorii video-ului mioritic, de acord, dar e fieful vostru :)
|
Aoleu. Inca sap in memorie. :">
|
Slasher... Slasher... Slasher...:-? :">
|
film cu draculea, cu bampiri?:D
|
nu...
Hai treaca, dar shame, you people!... Are oaresce legatura tematica cu Ravenous, doar ca asta-i cheaparoo si really bad (din cate-mi amintesc eu, ca aveam vreo 8 ani cand l-am vazut) |
Ah, sweet Joe D'Amato...8->
|
Ioi. Antropophagus
Si nu e bad :P E cultissimo |
cultissim sau nu, la 8 ani looked pretty bad (era in liga cu Socanta Asie)...
|
Acuma depinde de cei opt ani din propria casa a ororilor :D
Windom, poza. E meritul tau. |
1 Attachment(s)
Originally Posted by Im.Kino:
Deci dragostea pentru cinema, tot de la Antropophagus vine...:P Inca unul... Attachment 308 |
Profondo Rosso! :x
|
![]() |
shelter?:-/ sau ...jurassic park?
|
nu, nu... n-am schimbat registrul
|
the forgotten?
|
mult mai "in registru" d atat.
E, practic, related cu anterioara... |
Face parte din "trilogia lantului trofic" (nu e o denumire stiintifica!) :)
|
Rosso Sangue?
|
Ma no!
am zis ca-i ruda cu ultima postare si ca face parte dintr-o trilogie a lantului trofic. Rectific, poftim, o trilogie zoologica a lantului trofic! >:) |
A cam inghetat topicu' . :(
|
Im.Kino is on strike si nu mai ofera indicii...:P
|
Nu-s chiar on strike, dar daca am zis ca-i inrudit cu anteriorul (Profondo rosso, adica) si ca face parte din "trilogia zoologica a lantului trofic" (adica comporta animalut/insecta/peste/pasare in titlu, la fel ca alte doua filme ale aceluiasi regizor), mi-am zis ca tot ce-ar mai trebui e sa dau raspunsul :D . Dar hai sa mai zic - reprezinta debutul in regie al respectivului (Windom, Cinemania, Soricica - shame! ) , si e urmat, cronologic, de celelalte doua filme ale "trilogiei" .
|
cer un indiciu, daca se poate: domnishoara e julianne moore sau alicia witt sau niciuna din ele?:)
|
Nici una, filmul e mai vechi. Vrea Liotta sa ne faca de ris pe unii dintre noi...:P Si, culmea, reuseste...:">
|
All times are GMT +2. The time now is 00:02. |