![]() |
Fotografierea buletinului de vot este ilegala. Poate o anunta cineva si pe Dragomara. Asta pana o prind baietzii cu ochi albastri si o baga la zdup.
|
Ai dreptate - prin lege, votul e SECRET (neconditionat!).
Gloria, Stefan, Cinemania - fata n-a stiut. Stergeti-i repede mesajul, pânä n-o päteste. |
Cand e cu susu-n jos, o iarta oricine.:D
|
Procuratura n-o s-o ierte! :(
Mäcar pozele scoateti-i-le! |
Eu am i-am voat pe amandoi,sa nu se supere niciunul. Si am incheiat balamucul.Am vrut sa-l votez pe Baselu , dar l-am votat acum 5 ani si il vad cam subred..(nu imi place asta).
|
Cremaxx, m-ai dezamagit. Nu mai bine stateai acasa si papai o cana cu lapte?!
|
Originally Posted by Gloria:
Tocmai voiam sa imi cumpar si am zis: daca nu votez macar sa ma stampilez.L-am votat pe Base si apoi mi s-a facut mila de Prostanac si l-am votat si pe el.:P Apropo ,unde iti este avatare-ul?:)) |
~x(
|
Ha! Am primit un SMS de la 'Geoana' la 5 min dupa ce l-am votat pe Base.
"Mergeti la vot. Incurajati-va rudele si prietenii sa faca la fel. Fiecare vot conteaza. Nu ii lasati sa va fure victoria. Invingem impreuna! Mircea Geoana |
Da .. am vazut pe realitatea amenzi de 1000 RON pentru fotografierea buletinului de vot.Si cativa amici cu Cosmote au primit mesaje de la Geoana sa mearga sa voteze.
|
Ziare.com titreaza ca Geoana este noul presedinte al Romaniei...
|
:( :(
Bine ar fi ca bucuria lui Geoana sa fie prematura si intr-un final sa ramana cu buza umflata. |
Ce-mi place ca arata atata stima pentru Crin cand cel din urma il facea in toate felurile pe Geoana in urma ca vreo doua saptamani :))
|
Eh,e in trend cu sarbatorile. Tre' sa fim mai buni si sa uitam de dusmanii ;).
|
Originally Posted by buticut:
Asa cum am preväzut, ne-am dus iar în groapä...räu de tot. Les jeux sont faites, rien ne va plus. |
Sa-l citez acum pe Crin Antonescu:
"Va multumesc domnule presedinte Mircea Geoana!" No fucking shit! Nu miroase-a bine. De fapt, niciodata n-a mirosit a bine toata treaba asta (:| . |
Originally Posted by Pitbull:
Eu inca am speranta ca in cele doua ore s-a rasturnat situatia. Difertenta e extrem de mica,totul e inca posibil. |
inca avem datele exit poll-urilor:
INSOMAR, comandat de Realitatea TV: 1. Mircea Geoana - 52% 2. Traian Basescu - 48% CCSB, comandat de Antena 3 1. Mircea Geoana - 51,2 2. Traian Basescu - 48,8% DAR: iata ce zice un comentariu postat pe ziare.com: Dragi tovarasi PSD-isti, nu va bucurati degeaba! Rezultatele voastre sunt mincinoase!!! Am sa va si explic! 1 procent inseamna 100.000 de voturi! Cand vor veni 500.000 de voturi din diaspora si Moldova, Prostanacul si-o fura la diferenta de 3 procente. Iata si rezultatul real: Basescu: 51.5 % Geoana: 48,5 % Deci? Rezolvarea ecuatiei: Traian Basescu castiga al 2-lea mandat!!! |
exact ce ma intrebam, daca basescu va avea un momet de luciditate si bun simt. de unde la mitocanul asta ? a inceput sa vorbeasca inainte de 21:00, zice ca a invins, ca la 19:00 el era inaintea lui geoana. nesimtit, nesimtit, nesimtit.
iar a luat-o cu manipularile. dar cand realitatea era cu el in 2004 nu era manipulare ? nesimtitule. nu o sa iasa nimic cu geoana presedinte dar macar am scapat de nesimtitul asta. a looser is a looser. he is a full of shit looser. |
Daca nu o punea ministru pe Udrea,Base era acum presedinte fara emotii.
|
All times are GMT +2. The time now is 05:55. |