|  | 
| 

Originally Posted by paul_aramis:

| 
| 

Originally Posted by Judex:

bun, şi cui i s-a trecut în fişa postului? | 
| 
 Ce, sa se ocupe de masina? Acu' tre sa-nvat si niscai retete, in curand trimit la cursurile lui Pitbull niste produse calde ca-s aproape. Herbal brownies. :D | 
| 
 păi ce reţete vrei să înveţi? mai întâi tre' să strici nişte pâini. | 
| 
 nici macar, ca masinile alea au retetele in manual sper ca ti-ai luat panasonicul ala, sd nu stiu cat, moulinexurile le fac faramicioase :) | 
| 
 Mi-am luat FirstAustria la 850W, FA-5152 - max 1250g. | 
| 
 pentru ca s-a oprit ninsoarea. | 
| 
 Am fost fericit pana acum....3 minute....:)) | 
| 

Originally Posted by cremaxx:

Aoleu, e grav ce insinuezi tu acolo =)) . | 
| 
 Nu insinuez nimic...:D  e doar pura intamplare...oare?:P | 
| 
 Uite cremaxx, pentru tine:  True, isn't it ? =)) | 
| 
 Am un afis pe blocul din fata mea cat 3 etaje asa ca asta al tau abia il zaresc.:)) | 
| 
 Presupun ca de acum ori de cate ori o sa te uiti pe geam o vei vedea pe Drago in locul lui Base ;) . | 
| 
 Nu doar eu...........:))  Pe afisul original scrie: De ce le aste frica nu scapa!   :))   Asa ca e valabil pt. toti...>:) | 
| 
 Da, ai dreptate :)). | 
| 
 Ti-ar prinde bine un detector de ludici ;). | 
| 
 Drago, Drago, nu muri! Färä tine, noi ce-om fi? On-topic: 1) Sunt fericit cä Drago n-are bani de murit 2) Sunt fericit cä dacä întorc capul cu 60 de grade la dreapta, o väd pe Hera cum doarme ca porcu'. | 
| 

Originally Posted by Dragomara:

In Tg. Mures la 2 copirseie cumparate, primesti al treilea gratis - atirna anuntul mare cit casa in vitrina firmei de pompe funebre.;) | 
| 

Originally Posted by Windom:

| 
| 
 Asa a fost si la scotieni, cind s-a anuntat discount la sicrie, s-a dublat numarul sinuciderilor... | 
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |