![]() |
![]() |
Lassie :)
|
:)) Logic ca Lassie. Dar ar fi mai interesant daca ai zice si anul, asa au fost o groaz' de filme Lassie. A fost duminica pe Acasa daca nu ma insel :-/ :P Auzi si u, "Lassie"...
|
E doar Lassie titlul filmului, doar că filmul respectiv e din 2005, sunt mai multe filme care se numesc doar Lassie.
|
okei..Lassie(2005) in regia lui Charles Sturridge. asa e corect?:)
|
Originally Posted by Anxious_Schizoid:
Corect. ;) IMDb -> Search: Lassie. Si hopa apare exact ce ai zis. :) Haideti sa continuam jocul mai bine. Postati poza! |
Originally Posted by Codrutz:
Şi ce vrei să zici cu asta?:-/ Chiar aş vrea să-mi răspunzi printr-un mesaj privat, pentru că sunt extrem de curios. Am făcut exact cum ai zis tu, dar n-am răspuns că eram interesat să postez eu poza. |
Am vazut filmul anul trecut.Scuzati-ma ca nu am scris si anul.
|
Originally Posted by dulsheacadea:
Hehee :P Nu era nevoie, doar u ai postat poza. Cred ca s-a incheiat subiectul ala de mult. Haideti sa continuam... |
Postez eu ca să meargă treaba mai repede.
![]() |
actriţa e uşor de recunoscut :P. actorul îmi stă pe limbă, dar am un lapsus ....
oricum Her hair is Harlow gold, her lips sweet surprise Her hands are never cold, she's got ... eyes She'll turn the music on you, you won't have to think twice She's pure as New York snow, she got ... eyes |
Originally Posted by paul_aramis:
Stupendous! Dar acum zi numele filmului. |
nu ţi-am zis că am lapsus? nu ştiu. îmi stă pe limbă (actoru') da' nu iese deloc. las' pe altu' ce e mai greu.
|
now, voyager :)
|
e Rita Hayworth? O fi Lady from Shanghai?
:-/ Nu, nu e Lady, ca ala e cu Orson Welles.... Key Largo? |
Jesus Christ, Illo, deja s-a spus ca e vorba de Bette Davis.
|
N-am citit, asa e. in plus nu am memoria chipurilor :(
|
eu m-aş fi riscat la un All about Eve, da' nu l-am văzut, aşa că ... tot pe altul rămâne ce e mai greu.
|
ala nu e Humphrey Bogart? All about Eve nu e cu el....sa-mi bag picioarele, am vazut filmul in care El fumeaza din 2 tigari odata :((
|
nu e humphrey, e mai înalt cu un cap decât el. şi cred că nu fumează, ci tocmai i-a aprins şi ei o ţigară. că aşa era cavalereşte pe vremea aia :D
|
All times are GMT +2. The time now is 06:22. |