![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
poate doar sa se uite nu poate sa puna mana :D |
Asta suna a cap de ziar. |
Cum va place sa cititi in parc,singuri sau in...doi?:D
|
Originally Posted by Judex:
cap de ziar citit singur in parc :) |
Judex ,cand o inviti pe illo pe platou' de filmare?
|
Pai in doi, ca-n Before Sunrise. :D
|
Singura.
:-* |
Originally Posted by Pauline Kael:
|
se face forumeeting pe 9 mai.
|
La Cityplex nu-i platou.
|
la cityplex nu-i ca pe platou si nici pe platou nu-i ca la cityplex.
|
Adica tu-mi dai intalnire peste aproape 2 sapatamani, intr-o sambata la ora 11 dimineata??? Te-ai tacanit? :-O Eu ziceam diseara. Adica nu, maine seara. Acum plec sa repar un computer (a se citi tractor) si pe urma ies la bere cu baietii din echipa. De fotbal, evident. :-* |
Da.
|
Originally Posted by corinka:
Sa votez ... ? mmmhhhhhh ..... yo nu's Cetateanu' Turtit ... hic ... Turmentat ... pardon ... votu meu e prea valoros pt astia ... de azi ... deci ... HIC MARE ... parol ... parerea mea ... hic ... |
hai maaaaaaaaaa, mai schimb-o, da-o naibii de prosteala.
inca cat sa mai suportam? X( |
Originally Posted by Pauline Kael:
Nicicum. Am incercat, dar n-am avut spor. Odata s-a asezat un tip pe banca mea, s-a laudat ca e nu stiu ce om de afaceri recent revenit in tara, mi-a zis ca vrea sa inceapa o afacere si ca e in cautare de resurse umane. Mi-a oferit un post f bine platit + BMW X5 ca masina de serviciu! =)) :)) Nici atunci n-a reusit sa imi smulga nr. de telefon, asa ca mi-a dat nr. de la hotelul la care statea, sa il sun acolo! Probabil era si el picolo la restaurant! N-am mai aflat ca nu l-am cautat. :)) Altadata m-a abordat o tanti iehovista si de la lectura cartii am ajuns la discutii pe teme biblice. Asa ca prefer sa citesc acasa! |
Originally Posted by corinka:
Parcul Ioanid? |
Parcul Central din Cluj.
|
Ioanid.
|
Central din Cluj.
|
All times are GMT +2. The time now is 07:55. |