![]() |
Originally Posted by Carmine Galante:
O dovada (clara) in sprijinul afirmatiei de mai sus: http://img357.imageshack.us/img357/5...iticianog7.jpg |
Hehe, bunä contributie, dar de o valoare mai mult iconicä decât de continut (prezenta patriarhului în M.A.N. era un fel de formalitate de protocol). In schimb, dovezi mult mai concludente aici:
http://www.romanialibera.ro/a102585/...riarhului.html Vezi în special: - aprobarea explicitä de cätre Teoctist si întregul sinod al B.O.R. a planului de exterminare a locuitorilor Timisoarei, 18 decembrie 1989 (din fericire, cum stim, n-au mai avut timp s-o facä); - relatiile conspirative cu Gelu Voican-Voiculescu, si cu celebrul securist Artur Silvestri (nume real: Târnäcop). Teoctiste, Teoctiste... Naspa extemporal ai de dat acum în fata Domnului... Si ce ne facem, cä fituicile le confiscä Petru, la poartä...? |
am citit azi pe imdb o chestie care m-a intrigat...
la pollul zilei, cei de pe imdb au zis cam asa: "Suntem tristi de plecarea dintre noi a lui Michelangelo Antonioni...ca omagiu, care este filmul vostru preferat?" si urma o lista cu filmele lui Antonioni pe care cititorii imdb sa le voteze.... ei bine, din 7571 de voturi exprimate...4899 (64,7%) au ales optiunea "Inca nu am vazut un film de Antonioni" mi se pare incredibil... :(( si ma intreb cam care e proportia idiotilor care acceseaza si voteaza filmele de pe imdb... |
la sondajul de ieri, procentajul celor care nu vazusera un film de bergman era de 45%. daca rasturnam sondajele, totusi, avem un procent de 55% la bergman si 35% la antonioni. extins la nivelul intregului site, mi se pare un procentaj absolut decent pentru publicul majoritar al site-ului (pana in 29 de ani, iubitor de tabloide).
antonioni nici n-a fost prea indragit de public, in general a avut scoruri modeste la incasari. sa fim seriosi, majoritatea telespectatorilor s-au dus la l'avventura cu gandul ca vor vedea un thriller iar la l'eclisse sperand la o noua romanta cu delon. dar nu le reprosez nimic, cum sunt sigur ca si altii nu-mi reproseaza ca inca n-am vazut nimic de pabst sau dovjenko. |
@jeleu
da, dar chiar si asa... cat de tolomac poate fi cineva si tot sta intr-o noapte, butoneaza telecomanda, ajunge pe tcm si tot se impiedica de blow up sau zabriskie point... hmm...desi, daca nu-ti plac filmele de o anumita calitate, nu te opresti mai mult de 2 secunde pe tcm... |
Un alt articol pe tema mortii d-lui Teoctist:
Vampirii lui Teoctist Cristian Patrasconiu Politicienii au fost marile staruri ale prohodului Patriarhului Teoctist si ale zilelor din preajma acestuia. Spectacolul oferit de acestia a fost, deopotriva, previzibil si dezgustator. http://cotidianul.ro/index.php?id=12...ash=de245dff80 (Stiu, trebuia sa-l fi pus de dim., am uitat insa atunci de el... Cei care nu ati parcurs astazi presa, aveti timp acum si sunteti interesati de subiect dati click ca merita citit art.-ul. :D ) |
Niste evenimente placute m-au scutit de funerariile PF si de reluari acestora. :sleep:
|
|
Oana Pellea a castigat procesul cu Gigi Becali
-- Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri apelul declarat de Gigi Becali in procesul pe care i l-a intentat Oana Pellea pentru ca a folosit fara drept imaginea tatalui ei, mentinand sentinta instantei inferioare, care il obliga pe acesta sa plateasca actritei 350 de milioane de lei vechi. Instanta l-a mai obligat pe Becali la plata unor cheltuieli de judecata in valoare de 2000 de lei. Decizia Curtii poate fi atacata cu recurs la instanta suprema. Oana Pellea i-a chemat in judecata, in solidar, pe Gigi Becali si Partidul Noua Generatie pe motiv ca, in timpul campaniei electorale, ar fi utilizat imaginea tatalui ei, difuzand fara drept, la televiziuni, un videoclip. Ca despagubire, Oana Pellea i-a cerut lui Becali doua miliarde de lei vechi. Inainte de pronuntarea sentintei instantei inferioare, audiat ca martor, regizorul Sergiu Nicolaescu a declarat ca nu i-a fost cerut niciodata acordul pentru folosirea imaginii actorului Amza Pellea in rolul lui Mihai Viteazul. Nicolaescu a declarat ca l-a informat pe Becali ca, daca doreste sa cumpere filmul, trebuie sa se adreseze Centrului National de Cinematografie. Andrei GHICIUSCA http://www.ziua.ro/display.php?data=...0-12&id=227882 Excelent! :D Acu' un an jumate, conversam cu Oana despre astea, si-mi povestea cât are de furcä mereu cu gäinarii care furä imaginea lui Amza. Odatä, unii l-au înfipt într-un clip publicitar, si când s-a ajuns la discutii, au luat-o cu säru-mâna, hai sä ne-ntelegem... Si ce credeti cä i-au oferit? $200 si-un buchet de flori! :oops: :x :sick: Acu' sä-l vedem pe Nea Jiji! Te pomeni c-ajunge pân-la Strasbourg... |
Originally Posted by Pitbull:
|
GO OANA GO!
('cersetoare'?! tipic pt un moftangiu kre habar n-are c e aia copyright sa considere k Oana Pellea n-ar fi in dreptu ei sa-i ceara ciobanului a-roman c i s cuvine...) |
35.000 de lei noi daune. ii vinde ieftin imaginea lu' tac-su'. :lol:
|
deci nu ii 'vinde' nimic: pur si simplu taxeaza un furt d imagine!
si nu conteaza suma ci gestul... DUH! ps 'tac-su' & 'cersetoare': ia uitati cum s vorbeste dspr 2 mari actori! :x administratorii cinemagiei n-au nimic d comentat? k dk nu o sa-i spun eu oanei p - poate s mai lasa cu un proces... ;) |
galantul are interventii de compresor rablagit...
nu stie, nu simte cum, de ce si pentru ce? solutia - sa taca! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Daca nu conta suma trebuia sa ceara 1 leu nou, ad manum, cu scuze publice de rigoare. ;)
Argumente domnilor, nu vorbe-n vant aruncate de dragul de a scrie ceva. ;) |
faptul k p oana pellea n-ai vazut-o decit in vulpe vinator si in acea telenovela arata imensitatea ignorantei tale...
in primu rind k nu, oana nu s 'prostitueaza' intr-o telenovela, ci isi face meserie - si ink f bine! si doi: p linga roluri senzationale in teatru, a facut si un excelent rol d compozitie in 'children of men', film nominalizat la oscaruri - dar probabil k n-ai auzit d el :P |
|
Romania - schita de portret.
un comentariu excelent - care, eventual, mai poate fi completat - de Horia Roman Patapievici. Se intituleaza "Ce fel de tara e tara in care traim?" si poate fi citit la acest link: http://www.evz.ro/article.php?artid=327149 |
E bine scris da' nimic nou sub soare.
|
Despre ai nostri bravi compatrioti-hoti.
Smecheria s-a nascut in Romania... link:http://www.hotnews.ro/articol_87478-...in-Romania.htm |
All times are GMT +2. The time now is 18:20. |