![]() |
The Road?
|
da
|
![]() |
Like someone in love?
|
Corect.
|
![]() |
1 Attachment(s)
L-am recunoscut pe John Malkovich.
The Sheltering Sky Ceva accesibil, nu prea am timp maine de indicii Attachment 2273 |
Da, o tar` de Bertolucci veritabil :)
|
Nu sunt prea familiarizat cu filmele lui Bertolucci. De fapt nu am vazut decat doua din creatiile lui si in orice caz nu unele dintre cele importante. Insa de "Un ceai in Sahara" am auzit de ceva de timp si am vazut si unele secvente pe cand l-a dat la televizor si in orice caz am remarcat cromatica aia deosebita si actorii sai principali.
Si ca sa fac treaba un picut mai usoara la poza mea, despre filmul asta s-a mai discutat si pe la sectiunea Iconoclast. Mai precis s-au discutat in vreo doua topicuri unele filme ale regizorului in cauza, nu in mod special filmul din care apartine imaginea (mama, ce mai indiciu util am oferit...). |
Tillsammans
![]() |
the terrorizers :x
|
documentar important despre solidaritate şi riscurile poluării şi otrăvirii cu mercur, amintit de Mark Cousins în story of film: an odyssey. eu l-am văzut într-o copie vhs, de acolo şi imaginile aşa cum sunt.
![]() ![]() ![]() ![]() |
a fost printre cele Ten Documentaries That Shook the World, proiect al BFI Southbank
|
![]() Minamata: The Victims and Their World |
![]() |
Warsaw
![]() Valex, trezirea, vad ca l-ai bifat. |
Kanal-ul lui Vajda
sa puna altcineva! |
|
|
Dupa cum e filmat pare Enter The Void.
|
All times are GMT +2. The time now is 06:33. |