Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Joc-Ghiceste filmul dupa imagine (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95399)

florryinn 15 Mar 2013 18:11

1 Attachment(s)
Daa, si mie mi-a placut mult filmul. A facut cateva pelicule faine Leconte asta...

Din lipsa de timp o sa pun o poza dintr-un film destul de cunoscut, desi poza nu o fi asa de reprezentativa pentru el:

Attachment 2266

florryinn 15 Mar 2013 19:54

1 Attachment(s)
actorul principal din film

Attachment 2267

anaemona 15 Mar 2013 20:02

The edge of heaven, unul din filmele mele preferate.

florryinn 15 Mar 2013 21:22

Da, el este, daca mai e nevoie sa confirm...

anaemona 15 Mar 2013 22:32

florryinn, nu-mi faceam probleme ca n-am ghicit ultima poza, cit ca ai spus ca tipul e actorul principal din film; ma gindeam ca ai pus poza a doua doar ca sa arati care-i actorul principal din filmul precedent :))

florryinn 16 Mar 2013 07:56

am vazut ca intarzie poza si m-am gandit sa confirm, pentru orice eventualitate, that's all :)

anaemona 16 Mar 2013 20:45

Filmul e ecranizarea unei celebre carti. Pe vremea cind eram eu copil nu cred ca exista fata, cel putin, care sa n-o fi citit.

anaemona 17 Mar 2013 03:14

Nu mai dau nici un indiciu si las sa sa se stinga cum poate topicul asta. Se vede cit se poate de clar cine sint actorii in ultima poza. Oare in cite filme au jucat impreuna :-? Au jucat in citeva, dar cite au fost ecranizari celebre?

Federico 17 Mar 2013 15:17

Sunt 99,(9)% convins ca nu e vorba de asta, dar nu-i ca si cum incercarea ar avea moarte, nu? (sau cum era vorba)... Wuthering Heights? :))

omudindulap 17 Mar 2013 15:19

Quote:

Nu mai dau nici un indiciu si las sa sa se stinga cum poate topicul asta [-(

:)) Cred ca asta e punctul de maxim al sexyness-ului femeilor, cand pun pun botic. Nu am idee cine-s cei doi.

Kriss_Kringle 17 Mar 2013 15:25

In a doua poza tipa seamana cu Danielle Darrieux,pe care am vazut-o de curand in 5 fingers.Chiar daca e ea,nici eu nu stiu filmul din care ai postat cadrele,Ana.

omudindulap 17 Mar 2013 15:47

Mmda, ea pare-a fi. In cazul asta, Rosu si negru s-ar apropia cel mai mult de (scuzati cacofonia) descrierea Anaemonei :-? Daca-i asa, pune tu, Kriss.

Kriss_Kringle 17 Mar 2013 16:01

florryinn 17 Mar 2013 16:14

hmm, pe asta l-am vazut acum vreo saptamana.

Repo Man

Kriss_Kringle 17 Mar 2013 16:18

El e.

florryinn 17 Mar 2013 16:27

2 Attachment(s)
Nu este un film grozav (nu c-ar fi rau), dar abia l-am vazut si nu e asa de cunoscut:; deci poate nu se ghiceste imediat

Attachment 2270

Attachment 2269

A doua poza este mai mult pentru imaginea frumoasa, care insa nu reiese chiar asa de bine aici.

Kriss_Kringle 17 Mar 2013 16:31

Ar fi mai bine daca ai putea sa bagi niste poze putin mai mari,poate dam de niste indicii.

florryinn 17 Mar 2013 16:40

2 Attachment(s)
ok

Attachment 2271

Attachment 2272

anaemona 17 Mar 2013 17:16

Originally Posted by omudindulap:

:)) Cred ca asta e punctul de maxim al sexyness-ului femeilor, cand pun pun botic. Nu am idee cine-s cei doi.

Dar era normal sa pun boticul :)) credeam ca Gerard Philipe e idolul tuturor femeilor si chiar al barbatilor :D si eu l-as fi recunoscut si asa cum statea pe scara, cu spatele la noi.

Originally Posted by Kriss_Kringle:

In a doua poza tipa seamana cu Danielle Darrieux,pe care am vazut-o de curand in 5 fingers.Chiar daca e ea,nici eu nu stiu filmul din care ai postat cadrele,Ana.

Macar Kriss mi-a mai indulcit amarul ca a recunoscut-o pe Danielle, pe care daca n-ati vazut-o in Madame de... va spun ca n-ati vazut-o deloc, eu l-am vazut la batrinete filmul asta si tot am plins ca o liceanca. :P

Originally Posted by omudindulap:

Mmda, ea pare-a fi. In cazul asta, Rosu si negru s-ar apropia cel mai mult de (scuzati cacofonia) descrierea Anaemonei :-? Daca-i asa, pune tu, Kriss.

In ce secol copiii nu mai citesc Rosu si Negru si Minastirea din Parma? Nu cred ca as rezista sa le mai citesc acum, deci nu le recomand :))

P.S. Fed, am uitat sa spun cit ma bucura ca ai incercat sa ghicesti :-*

florryinn 17 Mar 2013 17:33

este filipinez

All times are GMT +2. The time now is 06:25.