![]() |
Pep :D :x
![]() |
A fost sau n-a fost?
|
A fost. :P
|
![]() |
+...
![]() |
Le Notti di Cabiria :D
![]() |
![]() ![]() |
Nu ma las pagubasa asa usor: titlul alatura doua animale, unul vertebrat si unul nevertebrat :D ghici ciuperca ce-i!
|
nu ştiu ciuperca, prolly oameni şi melci, pe care nu l-am văzut, dar headdressul lui mihai viteazul m-a cam dus cu gîndul la ceva autohton.
citat: Mihai Viteazul sau Mihai Bravu n. 1558, Târgul de Floci - maaaan.. |
Cred ca iar a patit ceva saitul asta ca nu mai recunoaste unele emoticonuri :)) Oamenii si melcii sunt, da.
|
wazzat?
l.e. aa, ok, vin şi cu poza imediat. sau mai bine să vină cineva care chiar a văzut filmul, ar fi mai cinstit, cred. termen pînă mîine , merge? |
n-am tinut neaparat sa fi fost vizionat filmul, de-aia am pus si indiciul...altfel nu se putea 8-|. pune imagine cand vrei :)
|
bine atunci
![]() ![]() ![]() ![]() are nişte interioare filmul ăsta.. poate ştie cineva unde s-au făcut filmările? film românesc. |
tipa asta este o foarte frumoasa balerina, asa e?
nu-mi amintesc cum o chema... |
da, e Maria Bănică. chiar e o frumuseţe femeia asta.
|
Originally Posted by Malombra:
am vazut filmul asta, demult, tare. si cartea am citit-o cand eram mica. nu cred ca era copil din generatia mea care sa nu fi citit toate romanele lui Jules Verne. |
Nimeni n-a vrut sa scrie numele filmului, intr-adevar o mare frumusete balerina, si mie mi-a sarit in ochi imediat cum a pus Mal poza si probabil am vazut si filmul - Castelul din Carpati.
![]() |
Cel putin o data am citit de filmul asta aici. Omul l-a vazut sigur.
![]() |
la fille sur le pont ?
|
Yes, he did :D Memorabila scena asta :x Foarte fain filmul, asa, pentru visatori :P
|
All times are GMT +2. The time now is 06:37. |