![]() |
[quote Ambra Blu] 3. Cherry, nu i-am mai zis de mult cuiva asta, dar esti mai impiedicata decit coerenta lui KORBEN.[/quote]
mda, tocmai ma impiedicasem de tine, ce dracu ?!!!? |
Originally Posted by Ambra Blu:
1. nu ti-am scris decat de doua ori ! si... 2. kiar nu tin minte sa-i fi cerut lui benny filmul ! (i don't have that kinna nerve, ok ?! :x) |
the third man - in primul rand, m-a fascinat ideea crearii unui 'evil' nevazut (mare parte a filmului) si misterios, aidoma unui keyser soze (nici o legatura cu userul nostru, ci cu filmul lui bryan singer). personajul lui orson welles 'face' efectiv tot filmul lui carol reed, fiind, culmea, cel mai dezvoltat personaj dintre toate si cu atat mai fascinant cu cat, odata facandu-si aparitia, ne surprinde ca o figura simpatica si agreabila, total opusa trasaturii de monstru venal ce fusese dezvoltata in prealabil. complexitatea sa este cu atat mai frapanta cu cat restul personajelor sunt oarecum liniare, de la joseph cotten, sfasiat de doua sentimente contradictorii - cel de prietenie fata de mills si cel protectiv fata de femeia pe care o iubeste, pana la dna schmidt (din pacate i-am uitat prenumele :) ).
foarte bine construit, de asemenea si cu un music score exceptional. pacat, insa, ca andrei gorzo (al carui film preferat este) mi l-a povestit destul de fidel. :lol: 8.5/10 |
|
Originally Posted by notorious:
Confuzie: era vorba de nume, nu de tine. |
Cel mai recent film vizionat este Infidela 4/10.Foarte slab.
|
Originally Posted by BeNnY:
@Ambra Nu mai modifica mesajele, nu mai are nici un farmec. Erai pe punctul de a fi primul care spune lucrurilor pe nume. ;) |
Re-vazut:
Alejandro Jodorowsky - Holy Mountain Nu e rau, dar pe alocurii monoton, uneori chiar penibil. In schimb, prima ora este excelenta, finalul este de asemenea unul inspirat, dand filmului o oarecare unitate 7.5/10 |
Layer Cake - 6/10 - much -a- do about nothing, squat. The team from Lock, stock ... & Snatch my ass. M-a plictisit la un moment dat. ma asteptam la film bun dar singurul lucru BUN a fost defapt BUNA ... blonda aia...
In film Marcel e sarb si vorbeste in romana ? What is up with that ? ;) |
The forgotten-3/10 un film neasteptat de slab si extrem de previzibil. Deja dupa ce s-au legitimat baietii de la NSA mi-am dat seama ce o sa urmeze. Pacat de Julianne Moore[/u]
|
braveheart 9/10
nothing hill 7,5/10 |
gojira - am zis sa merg la el oricum, la 'union', nestiind cand o sa mai am ocazia sa-l vad (pe video, cd, la cinema, oriunde). adevarul e ca nu stiu unde mi-a fost mintea: un monster flick reprezentativ, cu o gojira de cauciuc, gratioasa ca o poseta & cu o dantura de piranha. adevarul e ca are cateva imagini marfa (cele filmate pe timp de noapte, cu monstrul iesind din ocean precum din the infamous lochness) si niste efecte speciale notabile pt 1957. parca era sa intre in competitia pt oscar (categoria cel mai bun film strain), dar a pierdut in fata lui 'shichin no samurai'. stupize, stupize !
5/10 sanjuro - un altfel de kurosawa, care pune accentul mai mult pe umorul negru de situatie si ironia si sarcasmul replicilor personajului sau principal (jucat de un mifune parca mai proaspat decat in orice film manipulat de kurosawa :) ), o varianta mai cinica si mai violenta decat cea din 'yojimbo'-ul realizat cu un an in urma. diferit fata de ulterioarele 'ran' sau 'kagemusha' (nu si peste acestea, insa), mult mai frumoase prin poezia replicilor, care curgeau din gura personajelor ca niste versuri de shakespeare... well, i guess you can't have everything. :( 8.5/10 |
.the godfather.
.9. .a fost pe atat de bun pe cat speram. bravos coppola...mai faceai si filme bune. |
SH.IT si nu l-am vazut...1 is my favorite... :(
|
Police Story (Ging chaat goo si) - 3/10: nu sunt deloc fan al genului si rar vad astfel de filme (cu atat mai putin pe PRO TV), dar mi-a atras atentia o scena din deschidere, o urmarire cu masini printr-un sat saracacios aflat pe panta unui deal, copiata cu nerusinare de Michael Bay in "Bad Boys II". Dar trecand peste asta, filmul nu a fost foarte rau, iar Jackie Chan amuzant ca intotdeauna, numai ca... noah, totusi...
Vertigo - 10/10: Dupa ce am citit cartea (care, sincer, mi-a lasat o impresie proasta), m-am gandit sa fac o noua incursiune in filmul pe care eu il consider capodopera lui Hitchcock si unul dintre cele mai mari filme facute vreodata. M-am mirat sa vad cate am uitat sau, pe de alta parte, cat de mult poate surprinde un film pe care credeam ca-l stiu destul de bine. Mentionez doar cat de mult reuseste Hitch sa tina un moment lung de intensitate maxima intr-un singur cadru (precum sarutul din a doua jumatate sau in final cand Stewart si Novak urca din nou ascarile. Ar fi prea multe de zis si, oricum, nu stiu pe unde a esuat topicul despre Maestru... :P |
Originally Posted by raptor:
Huh? Tu te-ai uitat pe Pro Cinema? Nu ti s-a parut nimic in neregula? De exemplu faptul ca au dat primele 30 de minute din Godfather II dupa aia au bagat Godfather I si l-au terminat cand astia il recupereaza pe Tom? Ne-am uitat la acelasi Nas? |
|
.eu(cu toata rusinea) l-am vazut pentru prima data deci habar nu am ce au facut astia...o fi cum ziceti voi..oricum.ciudat.
.si da, reclamele au fost dese si idioate(nimic nou,dealtfel). |
Si eu tot prima data. Dar citisem plot outline-ul de la Godfather I si incepea cu nunta. Si stiam ca in primul nu apare De Niro si in al doilea nu apare Marlon Brando... They fucked up royally. Ma intreb ce or sa dea asta-seara.
|
frati pirati, bagati un hit la linku de mai jos si un click p "plot outline". am impresia ca asta ati vazut voi :
http://www.imdb.com/title/tt0150742/ |
Mda. S-a vazut trecerea de la II la I si in plus, la sfarsit au afisat Credits. Pentru ce sa ia trilogia si s-o taie?
|
Police Story - 5/10 - uitasem mult din el si am realizat ca e cel mai slab din seria Police Story. Anyways Jackie is still Jackie. Am observat si eu Bad Boys II all over the 1st action scene ... grav! The Godfather - 9/10 - cap coada (adik o parte 1 si o parte a2a) lux. Altceva ce sa mai zici ... Someone Like You - 5/10 - dragutzel pe alocuri dar boring tot pe alocuri. |
happy together - 9/10 ranks up there la mine cu 2046 si chungking.'nough said.
infernal affairs - 8.5/10 punctul de atractie e, cum zicea si ambra prin asia extrema, folosirea gadgeturilor in locul pistoalelor si pumnilor. ma asteptam totusi sa-mi placa mult mai mult. toata chestia cu continuous suffering e gandita misto dar reiese subtire (doar doua conversatii ale lui andy lau cu femeia in legatura cu personajul povestirii ei care, ce coincidenta, are probleme cu personalitatile + scena de la mormant) analyze that 5/10 - vazut alcoolizat.am ras la fazele cu de niro catatonic si cantand din west side story (au scenaristii ceva cu filmul asta) dar continua debil rau. slab film. |
vazut si celelalte doua filme din seria Qatsi... Koyaanisqatsi mai fain, Powaqatsi mai putin, s-a facut simtita lipsa lui Fricke... muzica lui Philip Glass se potriveste foarte bine cu genul asta de filme...
|
la transporteur 9/10
brainless entertainment de la luc besson (scenarist) love it or hate it da asiatica aia mica (shi qi) e BUNAAAAAAAAAAAAAAAAAA rau SI BEMVEUTZUL ALA SERIE7::::: dawn of the dead (george a romero) 9/10 am ras, am dat pe low motion, am discutat despre consumism si cea mai bine utilizata drujba intrun film (parca dawn of the dead remakeul era ) |
The Godfather II - 9.8/10 - la final apare ceva de genu: "Co-Starring in tonight's Episode" ... calitatea imaginii este stearsa - deci asta este o varianta ptr Tv. Bulverseaza mult de tot. Filmul ramane pe pozitii si unele scene depashesc aria memorabilului ....
|
Ala n-a fost II care ai vazut tu. A fost a doua jumatate din I si 3/4 din II cred. Nu sunt sigur. Oricum, astia au luat versiunea aia "The Godfather Trilogy: 1901-1980" si au taiat-o dupa bunul plac.
|
|
vazut Ono / Stranger, Polonia 2004 cred, in regia lui Malgorzata Szumowska.
Povestea unei fete insarcinate descrie procesul de maturizare. firul narativ este dezvoltat interesant nu e prost povestit, cu o singura exceptie: isi tot deschide ramuri pe care le lasa balta (nu doar ca hints, ci in mijlocul procesului de dezvoltare), intorcandu-se brusc la povestea (lineara) a fetei insarcinate, cu problemele ei si la monologurile (dialoguri nu cred ca se pot numi) ei cu fetul. a se remarca naivitatea pe de o parte si instinctul matern de protejare (ii descrie lumea ca pe un loc frumos frumos etc) pe cealalta parte. sfarsit cheie. ;) frumos estetic, dar continutul nu m-a dat gata (personal) 7/10 |
Right on track 6/10 incep sa-i invidiez pe americani...!!!
How to Lose a Guy in 10 Days 7/10 lotr rotk ee lotr ttt ee....mi s-a intamplat un lucru f ciudat..am adormit in timp ce ma uitam la film...is this a sign? :P |
Da...e un semn ca imbatranesti... :lol:
|
da...sa stii ca ai dreptate...deja am cateva fire albe prin par... :o oh sh*t
|
I feel bad for u man...onestly... :(
|
diarios de motocicleta - il asteptam cu destula ardoare pt ca in cele din urma sa nu imi placa 100%... bai, ce sa zic: filmul e brici filmat (imaginile americii de sud, de la desert la muntii din chile si la la paz 'cea mai inalta capitala din lume' iti rapesc ochii & sufletul ! :love:), e jucat super de gael garcia bernal (care cred ca l-a 'luat' pe lista de 'european shooting stars' pe eduardo noriega !), mai bun decat in almodovarul 'so-so' 'la mala education', dar si de un actor pe care, uite, shame on me, kiar nu-l cunosteam, rodrigo de la serna - amandoi fac sarea si piperul filmului lui walter salles. dar oare de ce salles nu-i lasa pe cei doi, totusi, sa ne fie simpatici, asa cum ne erau paul giamatti si thomas hayden curch in 'sideways' ? yeah, poate ca filmul nu este radiografierea unei prietenii (cum era filmul lui alexander payne), ci doar, dupa cum se auto-numeste, povestea a doua persoane care au mers una alaturi de alta pe parcursul unei lungi calatorii. dar a bit too much politics for my taste... :(
as fi putut sa intru in platitudini legate de caracterul initiatic al drumului pt doi prieteni bla-bla-bla. eu zic doar ca 'diarios de motocicleta' este filmul setei de cunoastere (a lumii si implicit a sinelui). 'cum pot simti nostalgie pentru o lume pe care n-am cunoscut-o niciodata ?' 8-9/10 (adica printre the year's bests !) p.s.: il asteptam pe salles anul acesta cu 'dark water', remake-ul american plin de 'avantaje comparative' (ca sa vorbesc in termeni economici :) ) al celui mai rafinat horror japonez pe care l-am vazut pana acum...[/quote] |
"Pink Floyd - The Wall" 9/10 Catharsis!
|
Sky Captain and the World of Tomorrow! Decorurile sunt in intregime CGI, reali sunt doar actorii. Atmosfera e in genul benzilor desenate cu Superman. Efecte speciale: nota 10. Se vede munca, dar subiectul e clasic: lumea e din nou in pericol si dintr-o fericita intamplare eroul nostru se afla la locul potrivit pentru a salva situatia si de a castiga fata (normal). In film apare si Angelina Jolie intru-un rol secundar.
Se aseamna cu Sin City (ma refer la faptul ca si in Sin City avem aceeasi atmosfera de benzi desenate) pe care nu l-am vazut, dar care cred ca e mult mai reusit (povestea pare mai interesanta). Mai ales ca e regizat de Robert Rodriguez (Desperado). Ca fapt divers, o scena a fost regizata de Tarantino pentru suma de 1 dolar. |
Sin City 8.50/10 merita nota asta pe deplin...
|
Aaltra - 7/10: genul meu de film... cadre lungi, dialoguri putine, locatii pitoresti (chiar si in alb-negru). Se remarca umorul rafinat, jocul actorilor (al toturor actorilor), finalul etc.
|
...si i-ai dat 7? :shock:
|
hide and seek - bai, nu stiu de unde li se tot trage mania asta cu personalitatile multiple ! imi vine sa borasc dupa cate psihoze am vazut in ultima vreme - 'fight club', 'secret window', 'haute tension', deja prea mult ! aproape ca si astepti pe cineva s-o ia razna, sa puna mana pe topor, sa sparga usi s.a.m.d. - ca e vorba de de niro (total gresit distribuit in rol de tata de varsta a treia care pune ochii pe o elisabeth shue de 30 de ani), de fanning (apropo, deja nu mai pot sa suport soricelul asta mic, blond, brunet sau roscat !), de janssen (aproape invizibila). si totul e cu atat mai jenant cu cat seria de sperieturi vine la pachet cu aceleasi clisee rudimentare si afroase (pisici inecate, cadavre in caza de baie etc etc.). evitati.
4/10 |
Hae-sung Song - Failan
incepe cam aiurea (parerea mea), dar trebuie putina rabdare. de aia l-am si vazut in 2 zile. are ceva din 'in the mood for love' care m-a atras. mi-a mai placut evolutia (involutia?!) lui kang jae (parca). pe scurt, un film peste medie. |
Kung FU Hustle! Am ras cu lacrimi! In rest Kung FU.
|
Si inca ce Kung Fu...traiasca calculatorul... :w00t:
|
Finding Neverland - 8/10 - Merita vazut macar pentru doua momente din film.
|
The Transporter - 8/10
One man army. Pure action a la Luc Besson |
luc besson
|
Sex is Zero - nu am mai ras asa de tare de mult timp. La unele faze... au fost si parti proaste din pacate:(
|
being julia 7.5/10 - pentru ultima jumatate de ora. altfel ar fi fost mediocru spre slab.
viridiana 9/10 - pentru ca se ia mai mult de societate si se vede/simte mai mult mana lui bunuel decat in: journal d'une femme de chambre 8/10 - care incepe misto cu shoe fetish-ul batranului si cu o jeanne moreau sexoasa dar scade pana spre final si ma face sa casc. |
Originally Posted by Bulumulu:
ups, sorry, am corectat... |
Sin City - l-am servit cu placere dar parca mi-a mai ramas ceva in farfurie ... o gramada de pasarici in filmul asta care erau 1000 la numar. Mickey Rourke cred ca a facut rolul vietii ... iar prezenta lui QT in calitate de "SPECIAL GUEST DIRECTOR" a fost foarte evidenta prin nenumarate scene la care iti mai sare o plomba din gura.
Jessica Alba ... how hot is she ? :love: La Mentale - 5.5/10 - french gangsta movie ... cam slab dar violent pe alocuri... The Big Lebowski - 10/10 - need i say more ...? |
All times are GMT +2. The time now is 17:26. |