![]() |
cat de infim/infirm dimensionati sunt unii care cred ca problemele Romaniei sunt 3 bogatani si un politician de 80 de ani (:|
|
Nu am voie sa public exit poll-uri ?
Sunt o gramada de site-uri, bloguri care publica exit poll-uri estimative, conform sursei Academia Catavencu, sutu.ro. Vad ca Basescu si-a mi revenit putin , mergeti la vot , fiecare vot conteaza ;) |
Originally Posted by Nobody777:
Asta mi-a adus aminte de "Swing Vote" :)) . Ce rau e sa fii mic! :( |
Originally Posted by cremaxx:
Dau doar câteva exemple: legea drepturilor de autor (apropo de piratarea produselor artistice, software, etc.); legile contra pedofiliei (apropo de traficul pe internet cu asemenea materiale); legile contra calomniei si defäimärii (apropo de postarea oricäror mesaje dovedibile ca atare). Regret cä-ti spulber visul - dar Internetul nu e nici Utopia, nici Anarhia, nici sat färä câini. Asa cä, din nou: NU MAI VORBI DESPRE CE NU CUNOSTI! Informeazä-te, apoi formeazä-ti opinii, si în fine exprimä-ti-le.
Originally Posted by Judex:
|
Care a primit ochelari de vedere de la Geoana? Da, io nu m-am facut cu umbrele, nici cu caciuli, m-am ales cu ochelari de vedere :)).
|
Io si dacä mä fäceam cu ochelari de mirosire, tot nu votam cu Prostänacu!
Cinemaniacule, Gloria, Sefan - stergeti linkul äla ilegal la exit-poll, sau asteptati sä ne ia politia, ca pe mine alaltäieri seara, când am rupt autocolantele ilegale? |
Doar ce am ajuns, nu am mai avut timp sa trec la vot, sa o mai fac? chiar nu are sens.
Oricum eram foarte indecis in ultimele zile! |
Votul are sens.
|
Da, sa sti ca are, azi cred ca peste 20 de persoane imi spusera chestia asta.
Si cum nu mai e nimic de facut, ma duc la vot ...:!! |
Don't disappoint me!!!
|
Originally Posted by Pitbull:
|
wtf?
Deci sa nu ma duc, sau sa aleg corect? /:) |
Sa alegi corect, cu siguranta.
|
Sper si eu, dar cel mai mult vreau ca ala pe care il votez sa iese!
p.s: e prima oara cand ma duc la vot O:-) |
Lasä-lasä, nu-i mai pupa mâna, cä se-nchide urna!
(Costache Antoniu, în Cetäteanul Turmentat - "O scrisoare pierdutä", de I.L. Caragiale, regia Sicä Alexandrescu) @Rapture: Imi placi tot mai mult. Sä stii cä la mine-n casä NIMENI nu lasä usile deschise! (Ba din conträ!) |
Tot aici esti ? Credeam ca deja esti in cabina cu buletinul.Prima oara e cel mai placut sa stii.Hehe.
|
Originally Posted by Gospin:
Amintirea acestui vot te va urmäri de-a pururi! NU FI PRO-STANAC! |
Originally Posted by Pitbull:
Ma bucur. Sa stii, a sunat foarte bine partea cu usile. :)) Poate daca persoanele din casa asta o sa lase usile deschise in continuare o sa interpretez mesajul acesta ca pe o invitatie. |
Gata, am votat :D!
Am votat si in primul tur, dar ... doar cu gandul, deci e cam prima oara! Pitbull, ca de obicei incurajeaza si este foarte optimist, mc :) |
We are here to serve. O:-)
Originally Posted by Rapture:
|
All times are GMT +2. The time now is 14:51. |