Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Oscar 2009 (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=254)
-   -   Oscar 2009 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94200)

Gloria 09 Apr 2009 21:02

Liviu, maine dimineata verific la redactie numarul de telefon pe care mi l-ai dat; se pare ca nu este pierdut coletul tau, doar ca cei de la Best nu au putut da de tine. Vorbim maine de la 10 dim.
G

Pauline Kael 13 Apr 2009 11:08

Originally Posted by corinka:

Eu dansul din gara l-am perceput ca pe o parodiere a clasicelor bollywoodiene.

Cori,Chambord, eu chiar admir cantecele si dansurile indiene(f rar adica ;) ),iar cantecele clasice,vechi indiene nu ma indispun.Nationalu' sau nu stiu care dau mereu filme din astea,si cand butonez telecomanda, se aude cate un cantecel din ala cu o fata cu voce subtire ...stiti.Imi plac si actorii,au un melodramatism al gesturilor,mimicii fetei caracteristic,dansurile ...he,heee,vechea Indie.Ce daca e kitsch,nu cred ca mai e chiar atat de chicios pt ca si-au impus stilul lor original,inimitabil.Or fi amintirile din copilarie de la Cinema cand majoritatea filmelor erau indiene si toata sala plangea,radea,ca la comanda,manierisme...
N-am nimic impotriva canteceleor si dansurilor indiene vechi,asta pana prin anii '80...Si mi-ar placea tare mult un sari.Si multe bratari.Si ascultati jazz amestecat cu shiktar...o nebunie.
Namaste.
Hari Rama Krishna.

corinka 13 Apr 2009 11:17

@ Pauline
Pe mine ma cam plicti, dar sunt si exceptii.
Am ras la Bagabontul de m-am prapadit, am regretat doar ca nu am prins filmul de la inceput. Bine, oficial e drama, dar concureaza serios cu Masca la capitolul comedie. Am mai mentionat Bagabontul intr-un topic de comedie acum vreo cinci ani. Si o sa-l sustin mereu, ca si comedie!

Pauline Kael 13 Apr 2009 11:33

Raj Kapoor e un Charlie Chaplin care in plus canta,danseaza,plange...Tragi-comicul la el e mult mai profund.N-am vazut filmul,dar daca ma uit la secvnele alea alb-negru,m-apuca o nostalgie dupa vechiul cinema,cu cerul ala de pe ecran sters gri,cu imagini alb-negru...Parca te saturi de atata efecte speciale si culori tipatoare.

corinka 13 Apr 2009 11:43

@Pauline
Scena intalnirii dintre tata si fiu la inchisoare, in care tatal intinde mainile printre gratii exclamand: Fiule! se vrea probabil a fi de un dramatism sfasietor, dar mie mi-a starnit hohote de ras.

Un film indian mai putin jenant decat media: Regina mirodeniilor cu Aishwarya Rai.

Cred ca suntem offtopic aici. Nu este niciun topic Filme indiene?
Oricum, nu-mi schimba nimeni convingerea despre cinematografia indiana in general. Nici chiar Slumdog Millionaire, care mi-a placut [tie nu, stiu]. Este doar o exceptie care intareste regula.

M0n0 13 Apr 2009 23:31

Gloria...what about me?

Liviu- 14 Apr 2009 14:55

Eu am primit DVD-urile in urma cu doar cateva minute. Sunt toate in stare buna si sunt cele pe care le-am cerut cu exceptia unuia dintre ele care nu ma intereseaza prea mult si oricum era ultimul din lista. Multumesc Cinemagia si multumesc Gloria inca o data pentru efortul depus :D

PS: Mult noroc pentru M0n0. Sper sa se rezolve lucrurile si in cazul lui.

Pauline Kael 14 Apr 2009 17:28

Noroc M0n0.Mai posteaza si tu cate ceva ,ca prea...postesti.

M0n0 14 Apr 2009 23:22

Mersi Liviu, si Pauline, asa am sa fac...

Gloria 15 Apr 2009 17:20

Mono, reverifica numarul pe care mi l-ai dat; poate este aceeasi situatie ca in cazul lui Liviu.

M0n0 09 Jun 2009 11:20

Gata, s-a terminat si cu mine...astazi au venit DVD-urile :D

Imi pare rau pentru Gloria ca a fost batuta la cap de mine...dar vreau sa-i si multumesc foarte foarte mult. Cu posta a venit in 4 zile...e perfect. Mutlumesc Gloria ;)

Si la cat mai multe concursuri de genu asta...il astept si pe urmatoru. :)

Pitbull 09 Jun 2009 14:56

Sä-ti fie de bine.
Apropo - noi când ne-am întâlnit face to face? Cä am un lipsus...

M0n0 09 Jun 2009 22:53

Never ever...sunt din Iasi, prin Bucuresti nu am trecut in ultimii...hm...10 ani

Pitbull 10 Jun 2009 00:38

Aha, da da da... Va sä zicä, stiam eu bine...
Deci, se pare cä avem de-a face cu un nou Grenouille.

All times are GMT +2. The time now is 17:08.