![]() |
Originally Posted by herbert:
Subscriu :) . |
Ce mi-ar place sa faca Grecia a nu stiu cata surpirza in seara asta si sa-i trimita pe cehi acasa (nedrept sa fiu sincer) facand fotbalul mai imprevizibil si mai frumos decat e !!!! Si pe urma sa-i bata si pe portughezi in finala... DUMNEZEULE , ar vorbii toata lumea de ei pe si le-ar creste cota cu mult , foarte mult , sa nu mai vorbim de faptul ca ar intra in istorie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
dupa razboi multi viteji se arata...la inceputul campionatului citi erati cu grecia? 8)
|
Originally Posted by raptor:
:lol: :lol: :lol: , chiar ai mare dreptate la pauza este 0-0 si meciul pare echilibrat sa vedem ce se va mai intampla mai departe, eu sper ca cehia va invinge |
Dupa meciul cu Portugalia, trebuie sa fii portughez ca sa nu fii cu Grecia. Sau, in fine, spaniol si ulterior francez.
|
Originally Posted by raptor:
Am spus eu ca tin cu Grecia ma ? A spus vreunu ca tine cu Grecia ma ? Eu doar am spus ca ar fii frumos sa ajunga ei in finala !!! Acum intelegi ? |
Ce meci de cacat... Sper sa mearga mai bine in urmatoarea repriza...
|
Originally Posted by BeNnY:
apreciaza tensiunea interna/interioara a meciului :P |
Prelungiri... Iar... Unbelievable... :shock:
|
Mda, a doua repriza la fel de cacacioasa... Vedem ce fac in prelungiri astia. Cehia a jucat cu nasul pe sus, de parca conduceau cu 3-0 ... Fuck 'em, nu merita sa castige. Go Grecia!
|
Avand in vedere faptul ca am pariat "x" la pauza, si ca nu se dau mai mult de 2,5 goluri in timpul regulamentar...nu pot decat sa ma declar satisfacut de meci. :)
Sper totusi sa se califice Cehia. |
vor castiga grecii, ca sunt mai aproape de Dumnezeu :) cehii, cum probabil stiti, sunt atei, vreo 75% din populatia tarii :lol:
|
herberte...fa-ti bagajele pt. wimbledon, lol
|
Dude... Gol in finalul reprizei... Desi sunt de parere ca, overall, cehii au jucat mai bine...
Cred ca Portugalia o sa ia titlu', in cazul asta... |
extraordinar!!! se califica grecii!!!!
|
Ce v-am spus prieteni mai sus ?????????????? ;) Doamne de s-ar repeta primul meci al turneului !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Nici nu stiu cum a vazut Dellas mingea aia, ca Smicer a trecut milimetric sub ea. Ce sa-i faci, privim cu optimism: poate-o scoatem si noi cumva la capat, chiar daca nu exista prelungiri in calificari.
Si eu ma tem ca Portugalia va castiga, desi nu este intr-adevar meritorie. Sper sa mai provoace elenii astia un soc. |
Cum este posibil?, va rog sa imi explicatzi, cum o echipa ca grecia a ajuns in finala euro 2004, o echipa care nu a jucat nimic
Chiar nu imi vine sa cred, mai ales golul care a venit in ultimul minut al primei reprize de prelungiri Parca vad ca Grecia ii vor incurca serios pe portughezi, mai ales ca iau mai batut odata, in grupe |
Originally Posted by Ionutz55:
Eu cred ca Portugalia n-o sa aiba probleme, aici. (Dar, daca Grecia ia titlul, eu ma convertesc...) |
Originally Posted by Ionutz55:
O echipa care nu a jucat nimic ? Eu cred ca tu te-ai uitat la alt campionat ! Nu au jucat nimic ai dreptate , decat ca i-au batut pe portughezi , au facut egal cu spaniolii , nu i-au lasat pe francezi sa-si faca jocul ceea ce s-a repetat si in meciul asta , NU AU JUCAT NIMIC !!!!!!!!!!!!! |
All times are GMT +2. The time now is 03:19. |