![]() |
ah,barbatii! de ce am impresia ca o sa fie un meci de fotbal?
@liviu, imi place woody. mai mult decat umbrelutele din link-ul lui varu.mi se par stupide. |
Originally Posted by rvn:
|
Filmul lui Tsai pe care l-am vazut eu e foarte diferit. Iar Kar-Wai, Ray, Kitano, Hsou, Zhang, Kurosawa sunt total diferiti. Cel putin cred ca cineva care n-a vazut un film de la inceputurile lui Zhang a pierdut ceva interesant. Dupa parerea mea Raise the red lantern si To Live sunt mult superioare celor mai bune filme ale lui Allen, ce sa mai zic de ce o fi in lista aia :P Dar vor mai fi si alte turnee (sper) si e timp si pentru cei care au fost eliminati acum sau care nici n-au fost nominalizati :D
@Twinsen - si cele doua filme din trilogie pe care le-am vazut eu sunt puternic umaniste, despre viata grea, dar nu lipsita de importanta a unui baiat (el e urmarit la diferite varste in cele 3 parti). Personajele lui n-au pretentii intelectuale precum cele ale lui Allen, dar parca filmele au mai multa profunzime. |
-1
Atom Egoyan Akira Kurosawa Satyajit Ray Tsai Ming-liang +1 Michael Haneke Sydney Lumet Vezi cum faci cu tragerea la sorti in caz ca e nevoie de ea si e implicat woody pe acolo.:)) |
Raise the red lantern si To Live sunt lejer peste 80% din filmele care s-au calificat. Dar Yimou e deja foarte cunoscut chiar si printre non-cinefili (Hero, anyone?) si cu siguranta nu sunt genul de filme la care sa te amuzi. Eu nu i-as compara pe Yimou si Allen, la fel cum nu as compara un vin sec cu un cocktail.
|
@indiferrent - Kurosawa deja are - de la tine. Nicio grija. N-am organizat chestia asta ca sa-mi bat joc de ea :P
Cred ca filmele lui Lumet (Network, 12 angry men, dog day afternoon, serpico) sunt prea cunoscute, dar daca voi il vreti :P |
Au mai ramas 6 locuri pentru care concureaza 12 regizori. Doi pe loc. Eu ma retrag de la baraj pentru ca am propus pe doi dintre combatanti, Wenders si Tsai. Sa hotarasca poporul.
@rvn: Daca o sa vezi (vreodata) filmul ala cu umbrelutele, o sa ma blestemi zile in sir. Asa simt eu. :"> Te-am avertizat. Probabil ca e cel mai bolnav-soc film dintre toate filmele propuse de la toti regizorii. "Rebels of the Neon God", debutul lui Tsai, e mult mai cuminte, seamana cu debutul lui Puiu. Nu ca ar fi road movie, dar sunt 2 baieti+o fata care etc. etc. etc. |
ok.
cedez. vreau sa te blestem,varu.ma voi uita la filmul cu pricina.sa-mi spui exact cum dau de el. renunt la woody. |
Iti retragi votul sau ii dai si -? :P Si nu o face de dragul nostru daca nu vrei :P
|
Originally Posted by varu:
|
fac ce vreti voi.
sa nu mai spuneti ca sunt scorpie. |
Originally Posted by Liviu-:
Ma da ce updatat esti tu. Ma gandeam ca daca pun un plus la woody ma prinzi ca nu-l vrei, dar ai vazut repede si minusu lui Kurosawa. Profesionistule:P |
Originally Posted by rvn:
Pai n-a spus nimeni ca esti :P Noi doar credem ca Allen e mult prea popular deja si unii regizori mai putin populari, poate chiar mai buni (cu siguranta daca luam selectiile de filme din turneu), care ar merita sa intre. Dar suntem doar cateva persoane, voteaza cum crezi. N-am modificat nimic momentan. |
nu. lasa ca renunt.sunt prea multi care-i stiu filmele.
|
Ok. Modific ca si cum te-ai abtine, nu ca si cum i-ai da -1.
|
da.pune si -1. de data asta merg cu voi.
|
Se pare ca am facut o greseala de numarare la Kurosawa. Rog pe cineva sa numere si sa-mi confirme scorul. Eu am asa:
+ : loud.rocks, white1, klaudya, gigabyte, miriad, aniela, kriss, ana - : indiferrent, sergiu, omu, liviu Ar iesi 4, deci calificat. Momentan il trec la calificati, dar vreau sa mai verifice cineva. Am folosit find dupa nume, poate cineva a scirs gresit numele. Imi cer scuze pentru greseala. Am mai gasit o greseala. Loach: + : sergiu, omu, klaudya, kriss, ana - : minrep, varu, loud Probabil aici am gresit cand a schimbat kriss votul de la + la - si nu am observat. Eu mi-am retras votul in ultimul moment pentru a fi la egalitate. Daca imi permiteti votul meu va ramane si Loach va ramane si el la departajare. Sau poate exista o explicatie ca cea de sus, sa fi scris cineva gresit numele. Va rog spuneti daca nu sunteti de acord cu ramanerea lui Loach. |
Toti cei cu +4 sa fie calificati, iar cei care au +3 sa ramana la baraj pentru locurile ramase.
Cei cu +2 si +1 sa fie descalificati. |
Pai asa e.
Am mai gasit una (damn). Satyajit Ray mi-a dat +4. Rog verificati. Trimiteti-mi mesaj privat sau spuneti direct in topic. Momentan il trec la calificati. LE: Ops. Ba nu. E votul - al lui rvn. E bine aici. S-ar putea ca la Kurosawa sa fie aceeasi chestie. LE2: Da. si la Kurosawa era aceeasi problema. Ramane doar Loach. |
imi veti ramane datori.liviu,varu si twinsen
|
De ce ai tras linia sub 2 din cei cu 4? Au de fapt 3? Daca 4 e corect, atunci ai 10 regizori (nu i-am numarat pe cei cu 3, dar tu ai scris 12-2 rezulta 10) de disputat pe 4 locuri.
|
Cei 2 au primit voturi in cadrul departajarii. Aveau 3 la terminarea perioadei de votare.
|
Nu prea inteleg, acum vrei sa-i revotam pe aia sau ii tragi la sorti? Daca vrei sa-i revotam de ce nu i-ai adus pe toti la 0?
|
Pai punctajul respectiv deja reprezinta voturile date de multe persoane. Daca i-as aduce la 0 si i-as pune din nou sa voteze in mod normal ar trebui sa iasa acelasi rezultat. Daca nu ar fi votat la fel pot sa-si modifice votul. Daca as aduce punctajul la 0 ar insemna sa anulez toate voturile. Poate unii nu pot intra azi sa voteze iar ce au mai votat o data.
Da. Vreau sa-i departajam prin vot, nu prin tragere la sorti. Voi trage la sorti daca inca vor mai ramane egalitati la finalul zilei. |
Mda, sa se termine odata cu voturile astea si sa vedem putina actiune :))
|
Originally Posted by anaemona:
|
Actiunea o sa inceapa dupa 1 iulie probabil. Dupa ce termin sesiunea o sa fiu plecat vreo 10 zile si n-o sa am acces la net. Dupa ce terminam selectia (ultima zi va fi 14 probabil) voi face tabloul. Deci urmatoarele 15 zile vor fi pentru cautare de filme si vizionari :P Cand ma intorc o sa primesc previziunile si dupa incepem. S-ar putea sa mai ajustez programul in urmatoarea saptamana, in functie de cum imi planific acea perioada in care voi fi plecat.
|
cred ca ai vrut sa zici 1 AUGUST.
p.s.sigur vei intra in fibrilatie 10 zile fara net.exista un singur remediu pt.asta.naturist,domnule doctor. |
My bad, 1 august :D Oh, dar ce bine va fi fara. Am atatea carti pe care vreau sa le citesc :P
Am pus si celelalte date limita pentru intreaga selectie (se termina exact inainte de ultimul meu examen important :P ca oricum nu pot face tabloul inainte). Inca ma mai gandesc daca ultima zi va fi pentru departajare sau de vot normal. Intre timp, pe langa regizorii aflati la egalitate, pot fi votate/nominalizate si alte filme :P |
-1:
Sidney Lumet Milos Forman si Akira Kurosawa |
Jean-Pierre Melville +1
Roberto Rossellini +1 Eric Rohmer -1 Wong Kar Wai -1 |
S-au inchis voturile pentru ei. Verifica primul mesaj, cei din citat au mai ramas pentru departajare. La filme inca se mai poate vota/nominaliza dupa voie. Am pus si datele limita pentru toate modalitatile de votare.
|
Tsai Ming-liang +1
Agnes Varda +1 Burnt by the Sun 2 +1 Husbands +1 At Home Among Strangers +1 Another Year +1 Palermo Shooting +1 |
Michael Haneke de ce e bagat la departajare? vad ca are tot 4 pct. ca si Sergei Eisenstein
|
Initial toti de la departajare aveau 3. Intre timp au mai votat alte peroane, asa cum ai facut si tu :P App, toate voturile tale sunt modificate de la +1 la -1, deci le-am scazut 2 din ce aveau. Dar cred ca stiai asta.
|
aha:D scuze
da, m-am gandit sa intre cei mai putin cunoscuti |
Mike Leigh (-1)
Ken Loach (-1) Nikita Mikhalkov (-1) (pe Nikita eu l-am nominalizat. Sper ca am voie sa votez cu minus la el in cazul asta. e ca si cum mi-as retrage un vot) Wim Wenders (-1) Sydney Lumet (-1) Milos Forman (-1) Akira Kurosawa (+1) Satyajit Ray (+1) Tsai Ming-liang (+1) |
Nikita Mikhalkov -1
|
Mikhalkov - 1
Funny Games -1 Das Schlob +1 Another Year -1 All or Nothing +1 Kes +1 Vive l'amour +1 What time is it there +1 |
poti combina chestia asta cu sucuri de pepene.chiar m-ati convins cu asiaticii pana la urma.e o provocare... |
Wim Wenders (+1)
|
Egoyan -1
Originally Posted by aniela07:
Deja avea plus de la tine :P |
Ultimele modificări înainte de termenul limită:
Satyajit Ray +1 Wim Wenders -1 |
+1
John Cassavetes Samuel Fuller Jean-Pierre Melville Carl Theodor Dreyer Eric Rohmer Andrei Tarkovsky Robert Bresson Werner Herzog Jim Jarmusch Louis Malle Robert Aldrich Theodoros Angelopoulos Hou Hsiao-hsien Abbas Kiarostami Agnes Varda Mike Leigh Wim Wenders Woody Allen Atom Egoyan Milos Forman Nikita Mikhalkov -1 Luis Bunuel Ingmar Bergman Fritz Lang Roberto Rossellini Wong Kar Wai Jules Dassin Rainer Werner Fassbinder Claude Chabrol Nicholas Roeg Sergei M. Eisenstein Michael Haneke Tsai Ming-liang Satyajit Ray Akira Kurosawa Ken Loach Sydney Lumet |
Ouch Chambord, imi pare rau ca te-ai chinuit atat... pentru ca doar o mica portiune din voturi ti le pot lua in calcul. In primul mesaj am pus optiunile de vot. S-au inchis voturile pentru majoritatea regizorilor, au mai ramas doar cei din cadrul citatului care sunt la departajare. In 3 ore se inchide si departajarea. Se mai pot vota filmele inca 3 zile, 14 iulie e ultima zi. Se mai pot si adauga si altele pe langa cele care apar in listele regizorilor.
LE: Retrag votul negativ de la Wenders (de la -1 la 0). Revin maine cand o sa modific eventualele voturi ce apar dupa al meu. |
Am crezut ca se poate vota in continuare chiar si pt cei calificati pt a se stabili seeding-urile (cine cu cine va pica) :( Oricum, nu m-am chinuit prea tare, a fost un copy-paste de 5 min. :)
|
o completare
cu +1 Satyajit Ray Mike Leigh Ken Loach Atom Egoyan Wim Wenders cu -1 Akira Kurosawa |
ai mai mai relaxeaza-te o tzara ca nu suntem la jocurile olimipice. for chrissake... it's chambord :| |
sters
|
Ce remarca utila si inspirata (si paradigmatica) a avut Federico ! :-O Charlie Kaufman ar fi mandru (:|
|
All times are GMT +2. The time now is 10:18. |