![]() |
Paul, eu sper sa continui si luna urmatoare. Stiu ca e de muncit, doar zic si eu o parere.
|
eu continui, da' n-am cu cine ... că jocu' ăsta nu place la lume.
|
ca sa placa, eu zic sa largesti un pic cadrul:)
|
Nu e vorba ca nu place, ci de faptul ca lumea nu stie. Sunt putini cei de-aici care au vazut filmele romanesti de odinioara, iar aceia vad ca participa. Eu, afara de cele arhicunoscute, nu am prea vazut nimic.
Oricum, felicitari pt. initiativa si viata lunga ! |
Originally Posted by keepwalking:
mura-n gura, nu vrei? @paul, am o "proponere": la sfarsitul fiecarei luni, sa premiezi castigatorul. cel care iese de cele mai multe ori pe primul loc sa castige trofeul. si..daca imi permiti, o sa cer moderatorilor sa mute topicul la "cinematografia romaneasca". acolo ii este locul! aici, la cafenea, se pierde printre tot felul de jocuri de copii mici si topicuri care n-au legatura cu filmul. ce-ai inceput tu aici, e foarte bine. cu ocazia asta, se desteapta si interesul cinefililor mai tineri pentru filmul romanesc si poate , vor vedea ca mai exista sau a existat si altceva in afara de computer si 3d. |
no, so' gătată! de-amu so'nchis la Floaş.
rezultate (ghicite/pe lângă):: Pitbull = 2/0 rvn = 7/11 keepwalking = 1/5 fresie = 6/4 anaemona = 0/2 Pashpix = 2/6 civica65 = 1/4 gropitse = 0/1 |
ei, la voi s-o schimbat fusu' orar?
|
La noi e fix ora 23.32!
|
deci aţi schimbat ceasurile azi noapte?
|
Originally Posted by paul_aramis:
da, pe un rolex. le-am schimbat, la noi e inca 31 octombrie. |
şi la mine, da' e de-abia după-amiază.
|
Cand sa trimit raspunsul...si bineinteles ca era corect...pentru ca asa se intampla mereu cand e sa nu ai noroc...vad deja postate raspunsurile! DA! Am trecut la ora de iarna! Se primesc contestatii?:((
|
Paul, cum adica 2/0?
Inseamna ca luna Noiembrie nu mai continui? :( |
evident ca va continua! nu-l las eu in pace...
a avut de-a face cu masocheala mea |
adică Pitbull a avut 2 răspunsuri, ambele bune nici unul greşit.
în noiembrie nu continuăm. poate încep din nou din decembrie ... |
nu merge cu intreruperi..
ce, profiti ca decembrie e luna cadourilor si vrei sa ne aburesti cu Mos Craciun??? propun sa votam! eu sunt pentru continuarea traditiei si implicit a concursului. voi? |
din motive personale nu pot să continui în noiembrie.
concursul poate ţine doi ani. pentru că, spre deosebire de ameţitu' ăla, eu am peste 800 de materiale. |
bun, bun...
pana aici am inteles.. ce n-am priceput insa, este ce se intampla cu premiul pentru castigator(oare)... ca am un plan pentru el...(daca nu e o biata acadica, bineinteles) |
ai puţintică răbdare neicuşorule!
|
s-avem parol, monser...
avem rabdare destula, dar macar sa stim daca e ceva real sau stiintifico-fantastic. ca tepar nu cred ca esti... |
Originally Posted by concurs:
S-au schimbat cumva regulile astea pe parcurs sau cineva isi revendica un premiu pe care nu l-a castigat? |
nu s-au schimbat.
asa imi place mie sa-l hartuiesc pe Paul, oricum..nimeni nu cred c-a jucat pentru premiu( eu ,cel putin). |
Originally Posted by rvn:
Ai dreptate! A fost un joc interesant! Sper sa aiba si continuare! |
All times are GMT +2. The time now is 14:07. |