Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Horror (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=249)
-   -   "Paranormal Activity" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96412)

buticut 26 Jan 2011 16:13

Well, asa cum in comedie, umorul e mai 'genuine', atunci cand personajele nu-si dau seama de faptul ca sunt simpatice si nu ti se arunca glumele in fata, asa si in cazul filmelor horror; cateodata e mai de efect ceea ce nu vezi, fiindca imaginatia poate fi mai infricosatoare decat orice imagine 'gore'. Ba mai mult chiar, de cele mai multe ori gore-ul nu te sperie, ci te scarbeste, asa ca PA inscrie un home-run prin asta, producand genuine thrills, daca se poate spune asa si nu umple lentilele de sange doar de dragul shock value-ului.

Windom 28 Jan 2011 07:59

Am vazut aseara partea a doua, din pacate nu a mai avut acelasi impact. Din mai multe motive: mai intii, elementul inedit s-a dus, tot ce era de vazut ai vazut in prima parte, prin urmare nimic nou sub soare. Sperieturile sint de aceeasi factura insa mult diluate si fara prea mult efect (cu citeva exceptii - scena din bucatarie fiind una dintre ele). Daca in prima parte, secventele surprinse noaptea de catre camerele de supraveghere orchestrau inteligent tensiunea, aici ajung sa plictiseasca. In plus, mai exista cele doua personaje antipatice - batrina menajera si fiica adolescenta, trintite acolo fara rost si fara cap. Se vede de la o posta ca la cirma nu se mai afla acelasi om. Pacat. Sper doar sa se opreasca aici si sa nu o mai dea pe continuari. Nu e chiar un film prost, dar m-a lasat cu un gust amar...

copila_satanista 28 Jan 2011 08:48

Nici nu aveam asteptari de la partea a doua. De la inceput m-am gandit ca va fi total in umbra primului. Actorii au jucat foarte slab, iar atmosfera in general a fost tare kitsch-oasa. Se simte zdravan schimbarea regizorului Oren Peli, care pe buna dreptate nu a vrut sa faca o a doua parte.

zeki 02 Feb 2011 12:23

Amandoua filmele sunt bune ..... dar nu chiar cele mai de groaza ale anului , cred k pana si Drag me to hell e mai de groaza ca paranormal activity ...

rrs85 06 Feb 2011 08:39

Partea a doua este penibil de plictisitoare. Pentru mine a fost ceva de genu " prima noapte - o oaie, a doua noapte - doua oi, a treia noapte - trei oi... si, am adormit! Oricum am facut deosebitul efort sa-l vizionez pana la capat, in mare parte din cauza sotiei (cica ii era frica, de ce oare, de cine?! nu stiu...), si chiar nu are nimic filmul asta!

Cristina_ 27 Mar 2011 15:44

Destul de slab filmul, doar ultimul sfert de ora mai este ceva de el.Blair Witch 1 a fost cu mult mai bun.

capodecina 08 Apr 2011 16:39

Puteti voi sa ziceti ce vreti... Paranormal Activity are idee originala, buget mic (cu care a facut incasari colosale). Bugetul mic nici nu iese in evidenta, avand in vedere ca tot filmul e filmat cu o camera de amatori, cu alte cuvinte imaginea e justificata. E un film horror care se apropie mai mult de realitate, nu ca filmele horror cu monstrii, varcolaci s.a.m.d. care mie mi se par niste porcarii.

Nu mi se pare ca ar trebui comparat cu Blair Witch Project, pentru simplu fapt ca si acolo e filmat tot cu o camera, sa fim seriosi...

Intradevar, Paranormal Activity 2 e un C***T.

chuckyfan 08 Apr 2011 19:31

Originally Posted by capodecina:

Intradevar, Paranormal Activity 2 e un C***T.

Adevar graiesti fiule, dar si primul ramane un KKT.

All times are GMT +2. The time now is 15:48.