![]() |
Sordid.
|
va rog nu incepeti cu tot felul de stampilari in lipsa ei...ce-a fost, a fost
Rapture, cauta pe forum dupa mesajele ei, citeste si trage concluziile singura |
Originally Posted by bremen1980:
|
Cum n-o stiti pe Pauline Kael?!!!
"Bibliografie" pentru edificare:
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...t=Pauline+Kael http://www.cinemagia.ro/forum/showth...t=Pauline+Kael http://www.cinemagia.ro/forum/showth...t=Pauline+Kael http://www.cinemagia.ro/forum/showth...t=Pauline+Kael http://www.cinemagia.ro/forum/showth...t=Pauline+Kael Pauline era ca un uragan, era linistita, dupa aceea se dezlantuia dintr-odata, pentru ca in final sa redevina prietenoasa. Multi de aici am ajuns "in gura ei", important era sa nu pui la inima si sa o intelegi. Deschidea multe topicuri si facea "audienta" maxima. Chiar mi s-a facut si mie dor de ea. Dar dor sa o vad aici, nu pe alte forumuri, aici avea cel mai mult farmec. A reusit sa il readuca si pe Alex Leo Serban inapoi pe forum, pacat ca nu pentru mult timp... Lobby nu mai pot face pentru ea, dar sunt in continuare impotriva bannarilor definitive si pro reabilitari.:D |
Multumesc pentru istoric :)) . She seems to be fun !
|
citisem undeva ca Gorzo folosea pseudonimul de Pauline Kael sau.. probabil ma insel si era doar un admirator al ei.. dar totusi sa fi fost posibil ?
|
sorry..le-am sters eu...nu erau off-topicuri ? :D
|
Originally Posted by hellsteed:
gorzo era admiratorul acestei Pauline Kael http://en.wikipedia.org/wiki/Pauline_Kael fara nicio legatura cu pauline kael forumista, care si-a luat acest nick tot dupa ea, dar din alte motive - in niciun caz admiratie. |
halebardu' is back, tocmai vruiam sa intreb de el :)
|
Foarte offtopic. Sa te pisi pe Bergman nu-i offtopic, dar aia care se pisa pe aia care se pisa pe Ingmar si discuta la cafenea devin offtopic... |
Mi-e dor ingrozitor de ea..............................
http://www.youtube.com/watch?v=uuFU1dojwFU |
|
Originally Posted by halebardul:
Parca Pauline (forum) isi luase acest nickname datorita faptului ca desi adevarata Pauline Kael a fost respectata printre critici, a avut si cele mai controversate review-uri. Si Pauline (forum) chiar nu a dus lipsa de asa ceva. Pe mine adevarata Kael m-a pierdut definitiv datorita lipsei de iubire pt Kubrick,considerand Spartacus cel mai bun film al sau :|. Pauline (forum) merita credit pentru topicurile interesante pe care le-a deschis,dar lipsa ei de consecventa in atitudine si exprimari a facut ca intr-un final sa fie un mai mare rau decat bine pt forum. De fapt daca stau sa gandesc, in ultimele ei saptamani pe Cinemagia, userii aproape ca nu s-au "clintit" de la Cafenea. In plus,nevoia ei disperata de a se agata mereu de review-uri ale lui ALS care erau pe felie cu ea si in contradictoriu cu ale lui Pitbull mi s-a parut chiar enervanta (vezi One Flew Over the Cuckoo's Nest). Overall, ar fi o fata faina daca nu ar cadea atat de des si de spontan in extreme. De regula imi place imprevizibilul - da' COME ON!!! In fine, case closed. A fost, a plecat. Mie mi-e cam dor de toata lumea (Corinka,Chambord,Cinemania,Pit etc etc etc), de abia am mai avut timp sa dau p-aci, nici la filme nu m-am prea uitat. |
Originally Posted by buticut:
@buticut - scuză-mi sinceritatea şi faptul că intervin, dar habar n-ai despre ce vorbeşti, şi acum mă refer la Pauline Kael de pe CineMagia. oricum, e de apreciat trendul, cel pe care cineva are constant gijă să-l alimenteze, cel în care şi tu te înscrii, evident mă refer la trendul oficial.;) când nu înţelegi un om, eşti incapabil să-l accepţi şi apreciezi aşa cum este, vina e numai a ta. eu cred că voi greşiţi major atunci când respingeţi pe cineva care nu se înscrie tiparelor voastre (PERSONALE), tipare comportamentale, intelectuale, etc. problema nu e la ea, ci la voi. oamenii inteligenţi şi bine-intenţionaţi întotdeauna reuşesc să înţeleagă, accepte şi să încerce să schimbe (în bine) mediul în care trăiesc. Pauline Kael - cea pe care nu am plăcut-o pentru că nu a vrut să mă asculte propunându-şi să trăiască pe propria-i pielicică "admiraţia" Pitbulliană - este, şi după cum merg lucrurile aci - va continua să rămână cel mai IN user CineMagia. păcat că numai eu văd asta. ea nu a plecat de bună voie, tot la fel cum nici eu şi atâţia alţii abuziv banaţi nu-a plecat. când interesele personale ale moderatorilor sunt puse ÎNTOTDEAUNA înaintea intereselor CineMagia nu mai e nimic de spus sau de făcut. mă rog, mai poţi scrie şi rescrie, prin alte părţi - ca mine - în speranţa că se va trezi cineva, acolo sus. mi-e dor de ALS. sper să-i fie bine acolo unde e, şi mai sper să nu fi contribuit şi eu cu ceva la acest dor de ducă. PS: în ultima vreme simt tot mai acut că eu sunt printre singurii care iubesc cu adevărat CineMagia, pentru că în ciuda abuzurilor constante la care care sunt supusă de 2 ani, încă sunt aici. dacă eu aş fi fost moderator, sau angajat CineMagia (:D) n-aş fi lăsat pe nimeni să plece, aş fi făcut tot posibilul să-mi sporesc "familia", asta şi pentru că într-o lume normală şi morală pasiunile ne aduc împreună, nu ne dezbină, şi nimic nu e mai plăcut decât viaţa în diversitate, mă rog, asta când ştii şi mai ales VREI să vezi binele, frumosul, unicul din fiecare. |
u'r a cutie and we miss u too :) |
Pe unde-o mai fi devil_doll...? :-?
|
Mai, dar unde e Deleted?
|
Sau Im.Kino
|
si mie mi-e dor de ea
|
Ti-a cazut cu tronc vreun Luceafar ? :D
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
Care l`ati suparat pe Windom de nu mai intra pe forum?
|
Aia de i-au dat interdictie...:(
|
Daca din cauza mea s-a retras si Windom, chiar nu mai inteleg lumea asta. Stiu ca specimene suportabile ca Chamb, vave cu v mic si gasca pe care si-a facut-o etc etc etc au impresia ca dand cu tifla unui forum se simt mai importanti si mai priceputi intr-ale cinematografiei, dar Windom chiar cunoaste muzica (cel putin) si mi-e dor de el sincer.
|
azi mi-am adus aminte de illo (ca tot a creat threadul asta), parca mi-ar fi placut sa mai shada p-aci
|
Cinemania.................nu l-am vazut de mult pe forum, unde-i?
|
Originally Posted by copila_satanista:
Chiar asa ... careva sa o anunte pe illo sa mai treaca si pe la noi. |
illo :x
|
Pe unde este vave ??
Stiu ca era mare fana a formulei 1. |
Unde-i tovarsu' IPU ??
|
bremen din cate-mi amintesc printr-un topic IPU a spus ca pleaca de pe forum, nu mai retin exact motivul:-?
|
Lasa ca mai pleaca omu' se mai racoreste si apoi daca-l mai lasa nevasta mai si scrie.
|
motivul? offf... si ce razboi a fost atunci... :(
cred ca si de il lasa nevasta nu se mai intoarce. :( |
Pe unde or mai umbla Mistah_J, Neuptolem, Pauline Kael, illo, Cinemania, halebardul ? :-/ Mi-am adus aminte de ei cand l-am vazut pe E.Floares aparand ... dupa secole.
|
Illo e pe FB, Neupto e banned, probabil inca lucreaza la scenariu, Pauline Kael probabil continua sa-si scuipe veninul prin alte parti, hale probabil ca inca se ocupa de forumul lui, daca inca mai e alive, Mistah_J e inchis in Arkham Asylum si Cinemania...who knows :(?
|
Pitbull nu mai presteaza? :)
|
De abia acum am văzut asta. :)) :"> Da, fană a Formulei 1 am rămas... deși s-ar putea din motive obiectvie să pierd prima cursă din acest sezon. :D |
Originally Posted by charles:
nope... şi nici nu cred că o să se întoarcă vreodată. dar dacă îl cauţi, îl găseşti uşor pe la articole că pe site încă prestează. doar la forum a renunţat definitiv.:) |
Hahah ... buna poanta. |
Originally Posted by Chambord:
pe undeva prin vazduh...pe FB, in special :D |
:O :O You're alive!
|
Bai, mai era un baiat care circula pe-aici intr-o vreme, Liviu-. Ce s-a-ntamplat cu el? E-n vacanta, concediu, munca intensiva, miserupism cinmagician acut si cronic, deportare intr-o tara fara conexiune la internet etc etc? Hm?
|
Holy crap. Talk about a dead thread. Ultima postare in 2012.
Eu o cautam pe Demona . Stiu ca sunt foarte slabe sanse sa stie cineva ceva, dar ca un prieten foarte vechi al ei care nu a gasit-o nicaieri altundeva as aprecia orice info. |
https://www.instagram.com/illotempore2002/ |
All times are GMT +2. The time now is 21:41. |