Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Filme la TV (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=269)
-   -   Seriale TV (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95269)

raptor 05 Apr 2006 13:45

.the office-una din putinele oaze de originalitate(for now) si amuzament in televiziune.
.scrubs si every'dy loves raymond-singurele doua sitcoame/seriale de comedie la care ma mai uit...
.carnivale. genericul, din nou....ah, genericul...cit despre serial, tin sa zic ca are aceeeeeasi lacuna pe care o au toate serialele hbo (vezi si oz): te tin in priza, se fac interesante publicului, au multe si marunte...si apoi vine ultimul episod pe care l-ai asteptat un sezon intreg cu sufletul la gura si constati ca da, iar au facut-o de oaie.
.@pitbull- despre ciresarii, perfect de acord...citisem cartile(mai putin ultima, si stiu ca suna copilaros-dar ce dracu' copil eram la vremea aceea :(( -am refuzat sa o citesc pe ultima, ca stiam ca dupa aceea totul se termina)-si imi aduc aminte cum la vreun an dupa ce am citit tvr-ul a dat "seria" -ce mizerie...cum nu mai semana nimic, cum copii aia devenisera un fel de nespalati iritanti (nu mai imi amintesc daca erau comunisti sau nu) si ingrati, balacindu-se prin tot felul de mocirle in cautare de, vezi-doamne, extraordinare aventuri...
.ca tot mi-am adus aminte...ce vremuri...ce carti...ce vremuri...

qwerty 05 Apr 2006 15:32

Moonlighting-un serial care mi-a placut.

Pitbull 05 Apr 2006 15:35

Da' de SERIALUL învierii topicurilor, CE ZICETI?
Uite-aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=7991

BeNnY 05 Apr 2006 16:29

http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...=133754#133754

raptor 05 Apr 2006 16:35

...fir'e'ar ea a dracului curatenie...bag ****.

Pitbull 05 Apr 2006 16:40

.vezi ce bine cä facem curätenie? P*** e un organ sensibil la infectii!

raptor 05 Apr 2006 16:48

.nu si a mea. :P

Pitbull 05 Apr 2006 17:00

.da' la a altora nu te-ai gândit?

raptor 05 Apr 2006 18:15

.niciodata. gindurile-mi zboara mai degraba spre zona aviara.

qwerty 12 Apr 2006 19:04

Am primit zilele trecute serialul Lost si am apucat sa vad aseara primele 5 episoade din sezunul 1.Nu prea urmaresc seriale dar asta imi place a reusit sa ma captiveze si e destul de interesant.

ATB4FOREVER 13 Apr 2006 12:40

seriale, hmmmm......, imi plac urmatoarele:

-Star Trek_The Next Generation
-Star Gate_sg 1
-Seinfeld
-Maried with children
-Alias
-La piovra
-The X files
-Neveste disperate
-O.C. california
-First Wave
-Highlander
-Friends
-The Visitor (era mai demult peTVR2 )
-Baywatch
-Sports Night (era mai demult peTVR1)
-Dallas
-Andromeda
-Beverly Hills 90210
-Fastlane
-Razbunare fara limite
-Nip/Tuck (e pe ProTv joi la ora 0:00, a.k.a. Prietenie pe muchie de cutit )

ATB4FOREVER 13 Apr 2006 12:48

ce gasitzi la LOST ???
mi se pare :sick: :sick: :sick:

Dooku 15 Apr 2006 19:05

Friends, will and grace, sub pamant srl,angels in america, huff, razboiul de acasa,joey,radio, ruuuuuuulz 8)

TIFFANY 16 Apr 2006 11:34

HM..

NEVESTE DISPERATE, PRIETENIE PE MUCHIE DE CUTIT (SUPER FILM), FRIENDS...SI CAM ATAT

M0n0 16 Apr 2006 14:20

Fac si eu un update la toate serialele care ma uit...
pe primul loc tot Scrubs
apoi...
South Park
The Simpsons
Family Guy
My Name is Earl
Everybody Hates Chris
Prison Break
Joey (pe Hbo)
The War at Home (tot pe Hbo...dar asta nu-mi place)
Extras (serial nou pe Hbo...amuzant)
Saturday Night Live (pe ProCinema)
si cum sa uit de Futurama

seriale la care m-am uitat:
Angels in America
Seinfeld
Six Feet Under
Rome
Friends (ma mai uit din cand in cand, cand sunt difuzati pe ProCinema)
Married with Children (cine nu a vazut serialul asta?)

si cam atat...

ATB4FOREVER 25 Apr 2006 14:13

Originally Posted by Ambra Blu:

Mai copii, dar nimeni nu mai crede in 'Dallas'? Si, va intreb pt ca eu nu mai am televizor, mai este 'Criminalistii'/ 'Homicide: Life on the Street' la PRO TV? Era super...

la vremea respectiva, cand rula la TVR1 eram prea mic sa-mi amintesc de Dallas, dar am recuperat, deshi apreciez mai mult filmele care au urmat serialului, "J.R. se intoarce" si "Ultima confruntare" mult mai interesante parca dcat serialul...... ca veni vorba, tot in acea perioada rula un alt serial delicios "La piovra",...... pe asta l-ai prins ? dar ulterior "Star Trek_The Next Generation" ?

mess4u2000 25 Apr 2006 15:00

altul buuuuun

dar despre "The shield" care a fost la Pro Cinema, nu ziceti nimik? Ce naiba, ca mie mi-a placut mult. Din pacate s-a terminat seria 2 sau trei si nu mai stiu cand vor continua. Stie cineva?

Dino 25 Apr 2006 17:13

Zic eu, cu mare placere

The Shield rules!!!

Orice amator de seriale politiste trebuie sa il aiba in lista. Neaparat. Muzica, atmosfera, actiune - totul original si de 5 stele. Serialul politist(cu politisti normali, nu agenti speciali) al noului mileniu, nu ati mai vazut asa ceva.
Daca nu ati ajuns inca la el (au fost 2 serii pe AXN anul trecut si seria 3 tocmai s-a terminat la PRO Cinema) mergeti pe imdb sa cititi opinii.

Terror_IST 05 May 2006 17:56

Incepand de duminica, ora 22:10 la TVR 2, "Decalogul" lui Kieslowski.

angel_4u 07 May 2006 15:42

Mie imi plac la nebunie Friends :P Nu Cred k am ratat vreun episod :D

XED 10 May 2006 15:56

Originally Posted by ATB4FOREVER:

apreciez mai mult filmele care au urmat serialului, "J.R. se intoarce" si "Ultima confruntare" mult mai interesante parca dcat serialul......

Blasfemie va zic, BLASFEMIE!!! :((

XED 10 May 2006 16:00

Originally Posted by M0n0:

Prison Break si cam atat...

Din curiozitate MONO, pe ce canal vezi tu acest serial? Nu de alta dar nu stiam ca ale noastre companii de cablu preiau FOX. Iti multumesc, baiete.

XED 11 May 2006 16:16

CHARMED

Dar cele 3 frumoase amazoane din Farmece nu va plac? Mie mi-a placut f mult serialul asta (recunosc si mai mult cu Prue dar nici cu Paige nu mi-a devenit antipatic) Din pacate am ascultat cu ceva timp in urma un news-flash pe Radio Romania Actualitati potrivit caruia in Statele Unite nu a mai ramas decat un sezon si trag obloanele. :o Ei, asta e, ce sa-i faci, ne gasim noi alte amazoane. :happy:

M0n0 11 May 2006 18:22

Originally Posted by XED:

Originally Posted by M0n0:

Prison Break si cam atat...

Din curiozitate MONO, pe ce canal vezi tu acest serial? Nu de alta dar nu stiam ca ale noastre companii de cablu preiau FOX. Iti multumesc, baiete.

pe nici unu...
se cheama torrent...si e folosit la greu...

Cinemania 11 May 2006 19:12

LOST

vazut primele 5 episoade...shit...m-a prins din prima...foarte interesant...de modul in care este construita actiunea, nu are rost mai vorbesc

o intrebare pt cei care l-au urmarit:

cum incepe exact? cu prabusirea avionului si "adunarea" supravietuitorilor in jurul doctorului?

de unde l-am facut rost zice ca e sezonul 2 :?

77ravens 11 May 2006 22:38

"Married with children":vulgar,la fel ca si familia americana(si nu numai) obisnuita,cu efectul unui pumn in plina figura pentru cei care se ascund pe dupa degete cand vine vorba de a arata gandurile unei familii

qwerty 13 May 2006 21:54

Originally Posted by Cinemania:

LOST

vazut primele 5 episoade...shit...m-a prins din prima...foarte interesant...de modul in care este construita actiunea, nu are rost mai vorbesc

o intrebare pt cei care l-au urmarit:

cum incepe exact? cu prabusirea avionului si "adunarea" supravietuitorilor in jurul doctorului?

de unde l-am facut rost zice ca e sezonul 2 :?

Da,serialul incepe cu prabusirea avionului pe insula.Ar trebui sa vezi si sezonul 1 pt ca e destul de interesant.Eu le-am vazut pe ambele in cateva zile,sez 1+sez2 pana la ep 21 iar acuma e cam greu ca trebuie sa astept o saptamana pt un nou ep.Nu sunt un fan al serialelor dar acesta a reusit sa ma captiveze.Sa te uiti ca merita.

Shadow_Cat^ 25 May 2006 19:08

Nu credeti ca ar fi mai bine sa vorbim de serialele de acum? Adik da, Friends si Seinfeld rules, dar gata! S-au dus. Get over it! Intorceti-va fata spre prezent si viitor. Mai sunt altele care merita.Daca ne limitam doar la serialele de la televiziunile romanesti, merita urmarite (dupa parerea mea): Lost, Desperate Housewives, Nip/Tuck (so sad ca acum s-a terminat :( ), Deadwood si Rome...adik acele seriale care chiar iti spun ceva, care nu te fac pe urma sa te gandesti ca ai pierdut timpul la televizor.

qwerty 25 May 2006 21:52

Am inceput sa vad Prison Break si e destul de bun.

jeleu 16 Jul 2006 19:00

Ma uit ca boul pe national, ca dau Cosby, Grounded for Life si That 70's Show. Futurama si La Piovra pe tvr2. si Scrubs din nou pe antena1 :w00t:

Terror_IST 17 Jul 2006 08:00

Pe TVR2, duminica de pe la 10, in special pentru cine a citit cartea, chestiunea urmatoare: http://www.imdb.com/title/tt0403783/

Prince of Persia 24 Jul 2006 10:35

Cel mai tare serial ii clar Lost (din toate timpurile). A avut numerosa premii, un super succes shi abia ashtept super jocu facut de ubisoft. Asha ca mai lasati-ma cu dallas shi celelalte seriale de pe vremea dinozaurilor. :P

horney1 25 Jul 2006 17:45

Eu cred ca cel mai bun serial TV care exista este "The Sopranos" :D inpreuna cu" The Simpsons" ."Sienfeld". "The Sopranos" intra in inima si sufletu unei famili de mafioti casi "THE GODFATHER Trilogy", si in fiecare episod arata cate ceva despre fiecare membru al familiei.
Ce sa mai zic Lost sa prostit dela sezonu II :x

sandokan 27 Jul 2006 13:29

Serialeler ce au fost extra misto, se numeau "Sub Pamant S.R.L" sau "Orasul Cavernelor" (nu este pe cinemagia).Astea au fost cool........parerea mea.Ele au fost difuzate acum 1 an jumate pe HBO. :)

qwerty 27 Jul 2006 21:19

Daca asa se numeau acuma cum se numesc?

Mie mi-au placut Lost si Prison Break.

crin3l 28 Jul 2006 07:48

Este un serial pe AXN (daca pot sa il numesc asha , dar mai degraba este o emisiune ,doar ca pe AXN este dat ca serial) care se numeshte Survivor.Consider una dintre cele mai bune emisiuni (sau serial) facute vreodata.Sa spunem ca ar fi un stil Big Brother dar mult mai greu shi mai interesant shi nu asha monoton. Este vorba despre 16 tipi care sunt dushi pe o insula sau intr-o tara (cum a fost Kenya) uitate de lume fiind impartiti in 2 triburi shi trebuie sa stea acl 39 de zile . Mi se pare o emisiune excelenta care scoate din oameni ambittia (pe care nici nu credeau ca o au ), parshivitatea , rabdarea shi multe altele. Consider ca merita urmarit ca ai ce invata shi poate daca s-ar face asha ceva shi in Romania ash incerca sa intru shi yo in cei 16 .

sandokan 28 Jul 2006 13:53

SERIALE DE ACTIUNE:--Walker, politist texan;
--C.S.I Miami;
--Disparuti fara urma;
--C.S.I (serial original)
--Colombo (nu este pe cinemagia)
--911 Police

drudu 28 Jul 2006 13:57

Originally Posted by sandokan:

--Colombo (nu este pe cinemagia)

din moment ce se numeste Columbo, nici nu ai cum sa-l gasesti... :hmm:

sandokan 28 Jul 2006 14:22

Este din 1920 avand o origine japoneza............oricum eu asa stiu ca se numea de la strabunicul meu.

Cazeemeer 28 Jul 2006 14:26

Originally Posted by sandokan:

Este din 1920 avand o origine japoneza............oricum eu asa stiu ca se numea de la strabunicul meu.

The things you get to read on forums... Nu, serios, origine japoneza? 1920? Strabunicul tau? Tot de Columbo vobim?

drudu 28 Jul 2006 14:29

traieste intr-o realitate alternativa... eu altfel nu-mi explic...

sandokan 28 Jul 2006 14:53

Nope drudu.....eu traiesc in realitatea cibernetica de maine!

jeleu 30 Jul 2006 15:58

Fiti cu ochii pe Nip/Tuck sezonul asta, Monica noastra draga apare in episodul 2

sandokan 03 Aug 2006 16:14

WoW!!!!!!!!!!!!!!!

jeleu 25 Aug 2006 15:15

"The Apprentice" se pune?

Nu e chiar ce ma asteptam, prea e "joculet" asa. De unii te intrebi ce cauta acolo. Per total enjoyable, mai mult ma uit pt cele 5 minute in care apare Trump

You're fired, mothafucka! :D

qwerty 25 Aug 2006 16:42

Originally Posted by crin3l:

Este un serial pe AXN (daca pot sa il numesc asha , dar mai degraba este o emisiune ,doar ca pe AXN este dat ca serial) care se numeshte Survivor.Consider una dintre cele mai bune emisiuni (sau serial) facute vreodata.Sa spunem ca ar fi un stil Big Brother dar mult mai greu shi mai interesant shi nu asha monoton. Este vorba despre 16 tipi care sunt dushi pe o insula sau intr-o tara (cum a fost Kenya) uitate de lume fiind impartiti in 2 triburi shi trebuie sa stea acl 39 de zile . Mi se pare o emisiune excelenta care scoate din oameni ambittia (pe care nici nu credeau ca o au ), parshivitatea , rabdarea shi multe altele. Consider ca merita urmarit ca ai ce invata shi poate daca s-ar face asha ceva shi in Romania ash incerca sa intru shi yo in cei 16 .

Am prins si eu cateva episoade si intradevar e o emisiune super.E un serial adevarat iar personajele sunt interpretate de oameni obisnuiti.Mi-a placut foarte mult felul in care licitau pentru o portie de mancare.

Gaandalf 28 Aug 2006 09:08

Originally Posted by jeleu:

"The Apprentice" se pune?

You're fired, mothafucka! :D

asta chiar mi se pare cel mai bomba serial de la ei ...

crin3l 28 Aug 2006 20:50

Am vazut shi yo Lost datorita maratonului de pe AXN shi pot sa spun ca este ceva super mishto .Are de toate :originalitate , suspans , dramatism shi chiar shi putzina comedie.Este foarte placut sa il urmareshti numai sper sa nu il lungeasca prea tare.

norina 29 Aug 2006 09:12

Law and order: Criminal intent

Magone 31 Aug 2006 13:09

ma dau in vant dupa NYPD Blue, Da si cu telenovelele ma impac. Am zis o prostie?
:P

All times are GMT +2. The time now is 23:42.