![]() |
... sa fie ceai, de orice fel, dar sa fie ceai... pentru mine cea mai buna cafea este ceaiul, ma revigoreaza imediat...:)
|
cafea mai rar... dar si cand e sa fie foooaaaarte dulce... ;))
|
Eu o servesc cu cateva grame de sange proaspat (atentie ! trebuie sa fie necoagulat alfel se duce naibii gustu), frishca si o picatura de venin de vipera (doar o picatura puneti alfel va poate durea kapu sau mai bine nu mai punetzi voi de asta k putetzi krapa draq daca nu suntetzi obishnuitzi). Beau o ceshkutza dimineatza si una dupa masa de pranz. Efectul e traznettt !!!!!!!! Sunt invincibil toata ziua iar noaptea cand fac sex rezist intre 5 si 10 ore !!!
|
Originally Posted by Chambord:
=)) ce gluma buna... :O |
E 3 noaptea si as bea o cafea mare si aromata.Foarte enervant.
|
ca o copila ce sunt, eu m-am obisnuit sa beau laptic cand ma trezesc(ditai cana,incalzit bine), iar cafeaua o beau la munca :D
|
cu lapte..
|
Spre nefericirea mea, am ajuns sa beau cafea zilnic. Si ca sa fiu on:
Calda, cu lapte si lichior. Cred ca am descoperit secretul cremei de whisky. |
Cafea,lapte si lichior toate in acelasi timp?Bleahhh.Not my cup of tea.I mean coffee.
|
:)) ai incercat macar? cu baileys merge cel mai bine. sau .. cu putin whiskey pentru o irish coffee veritabila ;)
|
Ai incercat cu Sambuca? :D
|
mnup :(
|
Ei bine, atunci iti recomand sa incerci si cu Sambuca ;).
|
Eu beau cafea nu cocktailuri.Singura chestie care o pun in cafea e o juma` lingurita de zahar.
|
I hate coffee!
|
imi place mai ales aia instant :D
si eu o beau cu mult, mult lapte si cel putin 2 pliculete de zahar brun :))))) |
Originally Posted by Rapture:
|
Nu te cred decat pe probate :D
|
vino la mn in bacau:)
|
:)
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
expreso este preferata mea.
|
:-? cand vizionati un film ,va placesa beti cafea???
|
Daca e seara nu k nu mai dorm apoi:)
|
Imi place cafeaua tare...La o cana de 200 ml pun 5 lingurite cu varf de cafea..fara lapte si fara zahar:D
|
o cana mare de cafea aburinda cu lapte, 2 lingurite de zahar, scortisoara si esenta de migdale :x sau cafea cu lamaie
|
Originally Posted by the_fairy:
|
@marllenn
sa nu pui multa esenta ca ii strica gustul, cateva picaturi. e super buna! :D |
Abia astept sa gust maine :)
|
enjoy :D imi spui maine cum ti s-a parut. daca nu sunt suficiente 2 lingurite de zahar mai pui inca una. mie cel putin, imi place sa fie mai dulce daca e cu lapte. e mai savuroasa :)
|
Imi place cafeaua AMAROY8->
|
Dulce =P~ plus frisca
|
nici prea dulce(max 2 ling. de zahar)...nici amara...si obligatoriu cu lapte sau frisca:)
|
imi place... deloc:) :P
|
expreso
|
Originally Posted by Cristina_:
Cand am timp s-o beau asa e foarte bine. Dimineata insa, cand ma grabesc, daca e neagra, putin dulce si cu lapte e de ajuns. Vara imi place s-o beau cu gheata. |
Stiti careva locuri faine prin Bucuresti unde se poate bea cafea la nisip? Am googalit oleak si nu prea am descoperit mari taine.
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
saru'mana, suna bine :D
|
sa cresti mare :D :D
|
Lavazza 8-}
|
hai sa va zic eu una buna, mie imi place la nebunie, cafeaua de la mec. de cate ori am ocazia sa beau o cafea in urbe, trag la mec.:D
|
mai e o cafea foarte buna si foarte ietina... nu stiu daca prin tara este. e cea de la Gogoasa Infuriata. Cu lapte, dulce, numa buna de baut dimineata in drum spre scoala.:D
|
M-am trezit in threaduri vechi rau de tot. Deeeci ... 4in1 cu guarana e misto, as vrea si bautura cu guarana fara cafea, are o aroma interesanta si promitatoare.
Nu ma omor deloc in schimb dupa cafeaua in tastatura, cum o seveste mai nou colega mea de birou :)) |
Parca, parca am vazut o bautura cu guarana la Mega Image. Cred ca o poti gasi in magazinele mari ale lor.
|
Cafeaua la mine cel putin dimineata este vitala. Moca sau Elita rosie (sa fie tare si in niciun caz dulce)
|
juma' cafea, juma jinars de pruna.
|
O cafea puternica, un pic amaruie si cu putin zahar.
|
All times are GMT +2. The time now is 07:48. |