![]() |
Euro Trip o comedie cu nishte momente criminal de funny ... restul fiind shifonat shi slabutz ... merge un 6,50/10
Italiencele - nu pot sa zic ca mi-a placut enorm de mult dar film romanesc de calitate. Mi-a facut placere sa stau sa-l vad chiar dk erau 10 grade in aer liber. Un 8/10 cu indulgentza. |
Final destination 2 --- superb, bloody,efecte mishto, nota 8/10 chiar mai putzin... THE RING RULZZZ
|
reservoir dogs-q. tarantino
superb filmu`. 8/10 ca pulp fuction e mai bun... |
Dawn of the Dead - 6.5/10
Mystic River - 9/10 |
Fahrenheit 9/11 - mda... 10 curat
|
vanilla sky - 8/10
shape of things - 6/10 cu indulgenta |
Elephant (a doua oara) si e exceptional filmul asta 9/10 . prima nota de 9 care o dau
I Robot (a doua oara) 6/10 |
am vazut azi noapte "legendarul" Troy,sincer sa fiu speram l mai mult dar,asta e.Nu m-a impresionat prea tare,nu a fost nici pe departe asa de bun pe cat a fost de laudat,cel putin de priteni...
7.5/10 - si asta pentru ca a fost Brad Pitt... |
Godsend - 6.5
Four Weddings and a Funeral - 9 Eternal Sunshine Of The Spotless Mind - 9.5 |
Alien vs. Predator , incantator film , la inceput te cam plictisesti dar merita sa astepti actiunea ;) 6.5/10
|
Bourne supremacy - 6.5/10 ....hmm.nu a fost chiar asa de minunat.mi-a placut mai mult identity-ul.
|
tocmai am facut efortul de a ma uita la "Life or something like it" cu inconfundabila Angelina Jolie....un film destul de modest, cu cateva faze comice...si cam atat. cred ca merita cam un 6/10
|
Wild roomies - 10/10 - don't ask why ...
Near Dark - corigent :lol: Child's Play 1 - 6/10 Child's Play 3 - 7/10 The Impostor - 5/10 Oan Bak - Mai Tai fighting style is cuuul!... film fara nici ourma de poveste shi contzinut ... just meaningless kung fu ... |
Cubul 2...unul dintre cele mai idioate filme pe care le-am vazut...mi-a placut o singura faza...cand tipul ala incepuse de-i omora pe aia, si la un moment dat zice ceva de genu':"I like this paralel universe stuff!".atat!..repet...film super cretin!
Shi Snow Dogs...destul de funny! |
Butterfly effect...a fost ok filmul...ceva intre 6 si 7
|
les mordeur de l`aube
6?10 revazut pe tvr1 pt asia argento care declara "ma complexeaza sanii mei sunt prea mari stau tot tipul cu sutienul pe mine" |
Kill Bill vol. 2 - 8.5/10 - Poveste...
Elephant - 8/10 - Nu va enervati colegii! :) Donnie Darko - 7.5/10 - "- Mi-am facut un nou prieten. / - Real sau imaginar?" :) Imi pare familiar acest motiv cu iepurele din Donnie Darko. Mai apare in vreun film? |
Originally Posted by West:
Alice In Wonderland. |
Originally Posted by KORBEN:
perfect de acord cu ce-a zis korben,numai ca eu l-am vazut pentru prima oara...francezii au o maniera grozava de a filma...iar asia argento...hmmm :love: |
Strangers on a train - 7.5/10
Adolescneti in calduri - 6/10 |
The Terminal 7.5/10
Mi-a placut mult filmul , Tom Hanks joaca incantator |
o sa intreb si aici poate raspunde cineva?
daca a vazut cineva "les morsures de l'aube", poate sa-mi pov cam despre ce era vorba? a fost acum cateva nopti pe tvr1........ mersi fain |
Daca e ala cu nu stiu ce vampiri.... m-a plictisit rau... E o vrajeala de film
|
ultimul film vazut a fost Shrek 2
|
...Crime Spree..Nice movie... :)
|
eternal sunshine of the spotless mind 8/10-nu mi-a placut finalul
ichii the killer-4/10, pentru ca ma asteptam sa vad cu adevarat unul din filmele care l-aun inspirat pe tarantino in realizarea lui kill bill. si n-am vazut ce m-am asteptat sa vad.am vazut atatea filme ale tipului astuia-takeshi miike, si toate-s la fel, mai putin audition. imresia generala e ca omul asta e obsedat sexual, iar scenele care au socat atata lume sunt puerile. acum am auzit ca va scoate filmul izo, in care va aparea si takeshi kitano. un film in care unul se bate cu cateva sute de luptatori din diferite dimensiuni. |
Drugstore cowboy, un film din 89 a lui gus van sant. Un film, atentie!, facut inainte de clasicile trainspotting, requiem for a dream , ce trateaza prblema drogurilor si a junkerilor. Desi nu e un film cult cum a devenit celelalte, se vede din avion stilul lui van sant, un stil plin de farmec desi subiectul nu te duce nici pe departe la poezie. Matt Dillon e ca de obicei un baietas descurcaret ce tine neaparat sa razbata prin viata cu zambetul pe buze, insotit de o gasca cam enervanta pe alocuri (Kelly Lynch mi s-a parut extrem de antipatica, Heather Graham in rol de blonduta proasta si James LeGros in rol de rau-facator, gagiul blondutei, total neconvingator).
Fazele cu acu-n vena si cu sangele ce o ia razna, care au fost deliciul vizual al spectatorilor lui Requiem for a dream au aparut intai in acest film. Si cireasa de pe tort e , tineti-va bine, William Burroughs, the motherf*** of all junkies, in rol de fost preot addicted. Pentru fanii Burroughs, o replica geniala din film referitoare la el : "I bet he shot a miilion bucks in his arm". |
Originally Posted by EgoN:
|
stil gus...
nu are chef de nimic: aparitii in Jay and silent bob am putin chef si i-au si bani: Finding forester mama tre sa fac eu filmul asta ca daca nu iese prost rau:Good will hunting ma simt binisor: Elephant pass me the joint: Gerry |
jay, care-i faza cu pass me the joint referitor la gerry? i don't get it. gerry e o bijuterie cinematografica, orice ai spune tu.
for mala: probabil sa ma insel, dar d.p.d.v vizual van sant mi se pare destul de unitar (ma refer aici la tehnica de filmat si la unele cadre ce apar recurent in filmele sale). |
Originally Posted by EgoN:
Pai asta zic si eu... :D Filmul e super original si numai asa putea sa-l faca :D (glumesc) Bijuterie e.... Sunt total de acord cu tine... |
Zilele astea am vizionat si eu I, robotu... care la noi a venit un pic cam tarziu... Un alt film de vizionat cu punga de popcorn si cola in fata! :P
Mi-au placut in filmul asta efectele... in special robotii care in final apar intr-un numar destul de mare.. Au avut ceva de randat pe calculatori baietii... Apoi sa zicem distrugerea lui VICKY... (desi a fost cma trasa de para la faza cu plonjonu' lu spooner, si coborarea lui... ce draq.. doar niste zgarieturi (spoilere pe aici :P) la bratul lui de robot )... Sonny.. si el merita un plus pt prestatia sa de pe parcursul filmului... Si mai sutn si alte detalii care mai mutl ca sigu mi-au scapat.. Puncte contra? Exista si ele ca in orice film, insa lenea caracteristica ma face s anu el mai enumar si pe astea.. Cocluzie : 7.5/10.. pt un film ajusn cam tarziu la noi... ;) (raman la parerea mea ca altfel ar fi dat vara! :P) |
problema filmului I, robot poate fi sumarizata in doua cuvinte: Will Smith.
Pur si sinplu nu era actorul potrivit pentru rol. |
Originally Posted by Lady_Skar:
|
Sunt de acord: Smith nu se potriveste in film...
Ultimul vazut: 1) Ceausescu: ascensiunea shi decaderea... documentar din '91, care mi-ar fi placut mai mult daca se axa pe politic, nu pe viata Ceausestilor... un fel de Fahrenheit al Romaniei :)))) 2)13 going on 30 sau ceva de genu....foarte prost jucat(parerea mea), dar funny pe alocuri... OMG: 5-6/10 |
Windtalkers, cu Nic Cage. Nimic deosebit. 5/10
|
Am revazut Visitor Q de Takashi Miike ... as usual... it's...Takashi Power :D 10/10
|
Originally Posted by christi:
ce am mai vazut intre timp: La Ciociara 1960 - 7 Girl, Interrupted 1999 - 5,5 400 Coups 1959 - 7 E pericoloso sporgersi 1993 - 7,5 (cel mai interesant film al lui caranfil, cu un scenariu in genul Pulp Fiction. dar are si puncte slabe) Zabriskie Point 1970 - 6,5 Blow-Up 1966 - 6 Coffee and Cigarettes 2003 - 6,5 (nu intre cele mai grozave filme ale lu Jarmusch, cel mai interesant a fost capitolul cu Alfred Molina, amuzant si cel cu Bill Murray. cel mai naspa: cel cu Cate Blanchett) Chelsea Girls 1967 - 6,5 (foarte inovator, totusi dificil de urmarit (dureaza aproape 4 ore)) Jules et Jim 1962 - 6,5 (genial ca regie si montaj, subiectul insa m-a plictisit) revazut Amelie - 8 |
En Passion aka The Passion of Anna aka The Dissintegration of Passion - Ingmar Bergman, 1969
Mi s-au parut foarte interesante insertiile in diferite momente ale filmului cu cei patru actori care-si comenteaza propriile personaje. De asemenea, imaginea mi s-a parut remarcabila pentru un film facut acum 35 de ani... in rest, filmul e cam incoerent, iar drama pe care o traiesc personajele nu este foarte bine scoasa in evidenta... |
Aseara pe B1 X Files si saptamana trecuta pe calculator Two Week Notice ... aaa am vazut (sau revazut) Karate Kid - bune tehnicile de antrenament! ;)
|
Ein Zombie hing Am Glokenseil - film interzis in germania (pana si varianta complet cenzurata a fost interzisa :D ), de fapt este un film de Lucio Fulci...cu zombie..d0h :) Aproape perfect.. 8/10
Buio Omega - sa zicem..acceptabil... 6/10 Kate bush Live At Hammersmith Odeon - bine..nu e film..e concert...show...e...superb :) 10/10 |
I, Robot - 5.75/10 - Nu am mai vazut de mult un film in care se imagineaza viitorul. Acest film il consider un film perfect pentru cinema, unul comercial. De asta am si mers la cinema sa-l vizionez.
Dawn of the Dead - 4/10 - Doar un film cu zombie. |
Originally Posted by West:
|
Hero - 10 din 10 shi (*) (*) (*) (*) (*). Film bun mey baietzi. Dk chiar exista shi varianta extinsa cum se tot cearta ashtia la un topic mai jos... cred ca va fi shi mai spectaculos. Minutele adaugate shiu sigur ca nu vor contzine "bataie" ci elemente impresionante.
|
farenhei 9.11... nu pot spune ca-i genial, pentru ca la sfarsit se cam pierde... 8/10
girl with a pearl earring... film foarte frumos, cu o imagine splendida, si cu actori buni de tot... 9.90/10 si... eternal sunshine of the spotelss mind.... misto, cu o ideie geniala... 8.50/10 |
Fahrenheit 9/11 - dizgratios de inutil 1/10
Repulsion - this i don't see everyday :) 9/10 |
Bambi - 10/10 (de obicei nu dau nota asta, dar fiind desenul meu animat preferat...)
|
Ce-am vazut recent...pai azi, par example, am vazut Mel Brooks' Blazing Saddles. Foarte simpatic filmul, cu twist-ul de la capat mai ales (7.5). Ieri originalul Dawn of the Dead, la care am ramas pasiv...oarecum m-a prins cu garda jos(7).
|
Patriot Games ('92): 7.5/10. Harrison Ford a fost super, ca de obicei, iar Sean Bean a demonstrat inca o data ca e unul dintre cei mai buni actori britanici si ca rolurile negative i se potrivesc perfect. Totusi, cartea mi s-a parut mai buna...
|
Originally Posted by MinRep:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:14. |