Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Hell-ador (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84108)

Freak_on_a_Leash 19 Apr 2004 11:21

retragerea:

azi ma retrage oficial de pe CineMagia.got some real life business to attend.have a nice life everybody.one day we'll meet again...maybe...

blitz43 19 Apr 2004 11:35

Originally Posted by Freak_on_a_Leash:

retragerea:

azi ma retrage oficial de pe CineMagia.got some real life business to attend.have a nice life everybody.one day we'll meet again...maybe...

bah, te duci la puscarie? 8)

Demona 19 Apr 2004 11:39

retragerea:

What real life business? You freak! I'll kick your ass! Freakin` runaway... :evil:

emanuel 19 Apr 2004 11:40

Ne pare rau ca pleci.
Iti respectam decizia, insa... si cand te simti in stare, te asteptam din nou pe site.
Esti oricand binevenit!
Numai bine, oriunde te-ai duce!

Demona 19 Apr 2004 12:12

...Putea macar s-o faca la 100 de posturi... :roll: Good luck dude! You know where to find us (Zmoggie & me)...Navaer! :cry:

Undomiel 20 Apr 2004 21:34

SE RETRAGE FREAK?!DE CE?CARE E PROBLEMA? :(( THIS IS A SAD DAY!HE WAS A CUTIE!
:love: Freak_on_a_Leash :love:

Demona 20 Apr 2004 21:36

Originally Posted by Undomiel:

SE RETRAGE FREAK?!DE CE?CARE E PROBLEMA? :(( THIS IS A SAD DAY!HE WAS A CUTIE!
:love: Freak_on_a_Leash :love:

He still actually a cutie. Undomiel...are you in love or somethin`? A avut baiatu` nishte probleme, shi nah, acum incearca sa le rezolve. Sa speram ca se intoarce.

Undomiel 20 Apr 2004 21:37

Originally Posted by Demona:

He still actually a cutie. Undomiel...are you in love or somethin`? A avut baiatu` nishte probleme, shi nah, acum incearca sa le rezolve. Sa speram ca se intoarce.

da ai dreptate.he still is a cutie.n-a murit?asa-i?mai ai poze cu el? :lol:

Demona 20 Apr 2004 21:39

da ai dreptate.he still is a cutie.n-a murit?asa-i?mai ai poze cu el? :lol:

Oh you biatch! ;) Nu mai am. Am spus cand a fost meciul cu el, ca pozele lui sunt RARE!!! :hmm:

Undomiel 20 Apr 2004 21:39

Oh you biatch! ;) Nu mai am. Am spus cand a fost meciul cu el, ca pozele lui sunt RARE!!! :hmm:

:hmm: ok.thank you!

BeNnY 20 Apr 2004 21:58

Hmmm... :hmm:

Anyway... ce e cu titlul topic-ului? Ce inseamna?

Demona 21 Apr 2004 19:39

Originally Posted by BeNnY:

Ca sa nu fie ceva de genu` Demona's Lair, crib or whatever, a fost sa fie ceva legat de "hell". Initzial trebuia sa fie "Helldorado", dar probabil se confunda cu filmul "Welcome to the Jungle" care avea titlu` initzial "Helldorado", asha ca a ieshit un "hell" amestecat cu "Ecuador"..."Hellador" :D That's the story of the title...my "crib"...

MinRep 21 Apr 2004 21:40

retragerea:

Bine... Te cred...

Demona 21 Apr 2004 21:57

Originally Posted by MinRep:

Bine... Te cred...

lol Min(i)Rep... ;)

raptor 22 Apr 2004 21:19

Ca sa nu fie ceva de genu` Demona's Lair, crib or whatever, a fost sa fie ceva legat de "hell". Initzial trebuia sa fie "Helldorado", dar probabil se confunda cu filmul "Welcome to the Jungle" care avea titlu` initzial "Helldorado", asha ca a ieshit un "hell" amestecat cu "Ecuador"..."Hellador" :D That's the story of the title...my "crib"...

...The HELLGANG... :)

Demona 22 Apr 2004 21:50

Originally Posted by raptor:

...The HELLGANG... :)

Alta varianta era Hell's Dungeouns... ;)

Undomiel 23 Apr 2004 21:08

nu a mai auzit nimeni vesti despre freak_on_a_leash? :((

Demona 23 Apr 2004 21:11

Nu draga. De ce? Simtzi ca te-ai indragostit?

Undomiel 23 Apr 2004 21:12

Nu draga. De ce? Simtzi ca te-ai indragostit?

poate... :?

Demona 23 Apr 2004 21:13

poate... :?

Bey! Ce fras va lovit? Astenia de primavara?!??!?! :shock:

Demona 23 Apr 2004 21:43

"Confesiunea unui prizonier - Pagini din jurnal:"

Dear Diary,

Bey, e ora 22:40. Mai am 20 de minute pana AM VOIE sa ies din firma asta imputzita shi sa merg acasa. Am ora sexuala - adica mai precis, ma phoote lenea!!! Stau "ilegal" pe net, ca de ma prind shefii am pus-o basicly(shi asha acum 2 zile a vrut unul din shefi sa ma dea afara, pentru ca iar incalcam regulile firmei). Dar who the fuck cares anyway?! E plictiseala prea mare ca sa itzi mai pese de ceva anume sau de cineva anume! :hmm:

Sidonix 30 Apr 2004 17:35

...ma scuzati ca deranjez si eu (polite mode)...dar daca tot mi-am adus aminte ca mai exista forum pe cinemagia ...hai sa ma bag si eu ca muscoiu...in laptele de pe unele topicuri...
....remarc lume stresata la greu...sau prea indiferenta....pai cum altfel sa fie...ce dracu suntem oameni..parca!?....
...chestii ce ma enerveaza...!?...faptul ca am trait 25 de ani de iluzii...si ce e mai naspa ...ca m-am trezit...
...altceva....de ce m-a parasit prietena!?...pt ca sunt prost!?(no way)...pt ca sunt prea deshtept!?(no way)... pt ca m-a pirit fosta ei colega!?...Cu siguranta...that bitch ...de ce am baut in seara aia...de ce a zis si ea da!?..asta e...shit happens...aren't u glad!?...next on cartoon network cred ca o sa fie O Dee Dee...blonda ...pt ca o inteligentza blonda nu-si da seama cu cine bei si unde iti bagi sticlutza cu otrava Bergen...prietenii stiu de ce...
...alte nemultumiri....faptul ca trebuie sa muncesc o viata ca sa iau pensie....decit sa iau o teapa la 50 de ani mai bine le trag yo o teapa acuma la vreo banca...si o sa traiesc fericit pina la adinci batrineti....
..ar mai fi nemultumiri.... pt ca sunt mofturos....insa in alte capitole...va urma>

Leonard Pyron 30 Apr 2004 17:41

Originally Posted by MinRep:

In cel mai rau caz, puteti intalni niste hippioti intarziati antrenati intr-o orgie gen "Zabriskie Point" (pe bune! :lol: ) :lol:

buna !...

BeNnY 30 Apr 2004 19:16

Originally Posted by Sidonix:

...chestii ce ma enerveaza...!?

Faptul ca ai folosit 126 de puncte in mesajul tau

Undomiel 02 May 2004 13:05

eu cred ca demona a facut prea multe sedinte de anger management si i-a molipsit pe toti.dar e bun topicul asta sa spui ce te doare si unde.eu vrea sa se intoarca freak_on_a_leash.si nu-mi spune demona ca nu stii nimic de el...give me hope... :love:

Demona 02 May 2004 13:24

eu cred ca demona a facut prea multe sedinte de anger management si i-a molipsit pe toti.dar e bun topicul asta sa spui ce te doare si unde.eu vrea sa se intoarca freak_on_a_leash.si nu-mi spune demona ca nu stii nimic de el...give me hope... :love:

Sincer nu mai fac anger management, dupa ce, cei doi psihiatrii shi-au dat demisia shi au incetat activitatea in domeniu. Momentan amandoi se afla in repaus. Sunt facutzi legume shi rontzaie altzii pshichos din ei. ;)

Undomiel, nu shtiu nimic de Freak. Cand o sa apara, probabil vom shtii cu totzii. Now chill. Ma indoiesc ca te arde dragostea in halul asta. :hmm:

Demona 02 May 2004 13:28

Faptul ca ai folosit 126 de puncte in mesajul tau

Tu ai stat shi ai numarat cate puncte a folosit baiatu` in mesaj? And they say, I'm a sick person! :w00t:

ogto 02 May 2004 14:03

Sincer nu mai fac anger management

Ai batut pshihiatrul? Asa merita, fascistul dracu...

Demona 02 May 2004 14:26

Originally Posted by ogto:

Ai batut pshihiatrul? Asa merita, fascistul dracu...

:lol: Thx dude! ;)

Demona 03 May 2004 20:53

Hai ca mi-am adus aminte de o chestie dupa ce am revazut aseara filmul "Nine Months". Deci injuratura asta e mai tare ca cea din Matrix Realoded...aia in franceza. Asta e injuratura ce i-o spune Gale sotzului ei in timp ce e in travaliu:"I HATE YOU! YOU DID THIS TO ME! YOU MISERABLE PIECE OF SLIME-SUCKING SON OF A WHORE BITCH!"

Bestial!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sidonix 04 May 2004 18:11

:D prea multe puncte...sorry.Chiar 126!? :o
Topicu se poate numi foarte bine si Who screwed me behind my back and I didn't like' it,insa in cinstea initiatoarei il lasam just hellish.
Anger management!? PAi cred ca cel mai bun mod e sa sa exprimi anger freely...fara sa te chinui sa o inhibi pt ca ai doua optiuni dupa aia :O iei razna ori ii dai in cap la primu care te scoate din sarite :x ..and kaput
PS:demona...faza cu slime sucker e simpatica...bine ca nu i-a zis shit eater :lol:

Demona 04 May 2004 19:35

Originally Posted by Sidonix:

:D prea multe puncte...sorry.Chiar 126!? :o
Topicu se poate numi foarte bine si Who screwed me behind my back and I didn't like' it,insa in cinstea initiatoarei il lasam just hellish.
Anger management!? PAi cred ca cel mai bun mod e sa sa exprimi anger freely...fara sa te chinui sa o inhibi pt ca ai doua optiuni dupa aia :O iei razna ori ii dai in cap la primu care te scoate din sarite :x ..and kaput
PS:demona...faza cu slime sucker e simpatica...bine ca nu i-a zis shit eater :lol:

Era prea lung titlu` ala cu "Who screw me..." . Yeah....Gale rulz! Filmul ala rulz, printre comediile la care pot sa rad de fiecare data cand o vad! Good movie! :P Shi daca ar fii sa imi exprim my anger freely...oh gee! Rasa umana ar fii pe cale de disparitzie... :hmm:

Freak_on_a_Leash 04 May 2004 21:56

I SAYD GOD DAMN IT!I'M BACK!!!Demona si-a schimbat avatarul.e mai fain asta,acum sa ma obisuiesc cu el!:)bine v-am regasit pe toti!i missed you guys! 8)

BeNnY 04 May 2004 21:57

We f*cking missed you too! Ma bucur ca-ti place avatar-ul Demonei

Freak_on_a_Leash 05 May 2004 17:25

We f*cking missed you too! Ma bucur ca-ti place avatar-ul Demonei

multam benny!:) sa stii ca e fain...

Demona 05 May 2004 20:48

Ete nah la ei... ;)

BeNnY 05 May 2004 21:18

ok then

I F*UCKING MISSED YOU TOO! Mai bine asa? :)

Freak_on_a_Leash 05 May 2004 21:31

mie imi place forumul asta.so full of :love: ;)

raptor 05 May 2004 21:38

mie imi place forumul asta.so full of :love: ;)

Auleo!Sa nu ne trezim hippioti din atita dragoste de forum! :D :) :D

TLD 05 May 2004 21:45

Cu explozie intarziata BINE AI REVENIT PE FORUM FREAK!!! SI LA SEDERE CAT MAI LUNGA! ;)

BeNnY 05 May 2004 21:48

Ce avatar ai raptor :D :oops:

What's up with that? :D

raptor 05 May 2004 21:58

It's the new flavour!!!! :D M-am upgradat!!!!!!!!cu ocazia a 1000 de posturi
...acu astept doar pe daniel sa-mi schimbe nicku'

BeNnY 05 May 2004 21:59

Nicku?! Poate ranku! Cum nicku?

raptor 05 May 2004 22:02

Da,ranku voiam sa zic...

Sm�agol-Gollum 05 May 2004 22:08

shi ce rank iti pui?

Demona 06 May 2004 11:33

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

shi ce rank iti pui?

De leprechun!!!! :)

Gaandalf 06 May 2004 12:04

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

shi ce rank iti pui?

De leprechun!!!! :)

Era un film horror cu titlul asta da' au dat-o in vrajeala knd l-au plasat in spatziu ... a nu shtiu cata parte ... ;)

Freak_on_a_Leash 06 May 2004 19:36

Originally Posted by Gaandalf:

Era un film horror cu titlul asta da' au dat-o in vrajeala knd l-au plasat in spatziu ... a nu shtiu cata parte ... ;)

film horror cu un spiridus verde?era ceva de genul chuckie? ;) uh..spiridusul ucigas strikes again!intra pe horn ca mos craciun si ce facea? ;)

Sm�agol-Gollum 06 May 2004 21:39

Originally Posted by Gaandalf:

film horror cu un spiridus verde?era ceva de genul chuckie? ;) uh..spiridusul ucigas strikes again!intra pe horn ca mos craciun si ce facea? ;)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Anne Claire 06 May 2004 21:52

eu vreau sa-l vad pe Freak imbracat in spiridus.that's a funny imagine..!!! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 04:59.