Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Best Male Cinemagia vs Best Male Hollywood (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84035)

Danica 16 Mar 2004 20:43

Originally Posted by notorious:

draga, danica - asta era si scopul mesajului meu, sa-ti dovedesc ca, la fel ca o cata de targ, nu poti sa-ti tii pliscul cand trebuie. altceva in afara de platitudini seci si searbade n-ai? ceva ironie adevarata? daca tot ce scriu eu aici tu imi intorci cu fraze puerile gen 'cine zice, ala e', chiar nu mai are nici un sens sa mai continui cearta asta - esti flescaita, consumata, lipsita de resurse. tu esti copilul, danico, iar argumentele vin de la sine.

iar la mine, ziua aia de poimaine a fost in septembrie anul trecut. te las in pace ca sa-ti vezi de viata ta, draga... si sa incerc sa-mi fac eu una. 8) 8) 8)

Whoa!mesajul tau avea shi un alt scop in afara de a arata ca nu tii la caterinca ?shi ca te iei prea in serios...Damn!shi crede-ma"ceva ironie adevarate" exista ...dar n-am cu cine !!(only whiners 'round here :roll:...) in ceea ce priveste disputa eu cel putin o las balta (Emi are dreptate)..ma bucur ca incerci sa-ti faci o viata !Good luck! :wink: (poate in curand o incepi shi sa-ti dezvolti shi simtul umorului)
.

notorious 17 Mar 2004 19:48

poate-n curand iti dezvolti si simtul realitatii si inteligenta, danico... in dauna foliculinei.

Danica 17 Mar 2004 19:50

Originally Posted by notorious:

poate-n curand iti dezvolti si simtul realitatii si inteligenta, danico... in dauna foliculinei.

ti-am zis ca s-a terminat!ce eshti tare de cap ?sau tii mortish sa ai ultimul cuvant????

Danica 17 Mar 2004 19:56

am vrut sa glumesc putin cu tine ..dar vad ca ai dramatizat totul.....forget bout it...!!

Demona 18 Mar 2004 14:58

Originally Posted by Danica:

am vrut sa glumesc putin cu tine ..dar vad ca ai dramatizat totul.....forget bout it...!!

Damn Danica! Pot sa spun ca sunt mandra de tine! Shah mat! 8)

Gaandalf 18 Mar 2004 18:21

m-am linishtit io shi akuma... vad k s-au luat altzii la hartza... :lol:

Demona 21 Mar 2004 21:22

Oricum, Danica winned. Deshi aici era "deathmach" intre males! ;)

Charlotte 23 Mar 2004 20:58

care e urmatorul meci?

Demona 23 Mar 2004 21:04

Originally Posted by Charlotte:

care e urmatorul meci?

Look who's online. Maine cred ca va fii urmatorul meci. :) Cel putzin asha sper.

Ionutz55 23 Mar 2004 21:13

de ce nu faceti un topic in care sa sa fie ales 1 din 2 useri cinemagia la cate o batalie?
ar fi destul de interesant

BeNnY 23 Mar 2004 21:17

Da' ce e aici ma?! Forum de lupte intre cocosi?! Poate ar trebui sa ne strangem toti sa te batem pe tine! What the fuck do you think about that?!

Ionutz55 23 Mar 2004 21:28

degetul mijlociu pt tine benny
nu inteleg cine naibi te crezii? oi fi mare smecher pe forumul asta.
vezi ca ai 1 luna in fata mea cu inregistrarea pe forum asa ca taci naibi din gura :x

Demona 23 Mar 2004 21:30

Nah calmo baietzi. De cand am inceput eu cu Evanescence show-ul nu va mai calmatzi. Am scos la iveala dracii din voi te pomeni. Gatah cu din astea.

Ionutz55 23 Mar 2004 21:32

pai tu nu vezi ce vorbe are pe el?, tot el incepe
iar apoi spune ca io il injur pe el.
sa-si masoare cuvintele :x

BeNnY 23 Mar 2004 21:42

Daca esti prost si propui sa facem topic in care sa se "bata" 2 cinemagisti! Ce om in deplinatatea facultatilor mintale ar propune un cacat ca asta?

Nu ma cred de nici un fel dar te cred pe tine prost! Poate nu o fi asa... dar pana la proba contrarie ramai un prost pentru mine si atat!

Ionutz55 23 Mar 2004 21:53

nu ma refeream sa se bata, ci sa se voteze unul dintre ei si sa vedem care e mai placut pe aici

BeNnY 23 Mar 2004 21:56

Nu te duce capu' baaaaa...

Tu iti dai seama ce-ar naste o chestie ca asta ma?!

Si daca mai vrei sa polemizam as aprecia daca ai aduce argumente si nu injuraturi

Ionutz55 23 Mar 2004 21:58

io injur si tu ameninti, multumit?
si nu prea am injurat scuza-ma sa-ti spun

Sm�agol-Gollum 23 Mar 2004 23:18

ce dracu ma!!!!!!! nu vad mesajele care s-au dat pe data de 23!!!!! :evil:

Leonard 24 Mar 2004 01:40

Originally Posted by BeNnY:

Nu te duce capu' baaaaa...

Tu iti dai seama ce-ar naste o chestie ca asta ma?!

Si daca mai vrei sa polemizam as aprecia daca ai aduce argumente si nu injuraturi

pai tu la ce crezi ca se va ajunge in turul 2? nu vezi pana acum s-au califica numai cinemagistii?

Demona 24 Mar 2004 13:06

Bey! Nu o sa fie nici un fel de topic cu cinemagishtii care se i-au la injuraturi pe aici. emanuel avea dreptate...asta facetzi pe mesaje private, sau in real life...asha totzi suntem viteji...

Demona 24 Mar 2004 13:17

Noul meci..

Ca sa distragem atentzia in alta parte shi pentru ca a sosit timpul...vom incepe un nou meci...

Our contestants for today are...BeNnY shi Haley Joel Osment.

Cast your votes people!!!

...Votul meu merge la Bennito! ;) Deci e 1 - 0 pentru BeNnY!!!

Let the games begin...!!!

emanuel 24 Mar 2004 13:25

Votez cu BeNnY, e mai haios... si nu vede "dead people"... ce putin nu inca!
Dar daca o va face in viitor, sa ne spuna si noua! Vrem sa comunicam cu ei!

Undomiel 24 Mar 2004 13:32

hahahaha emanuel.pai daca ii urmeaza exemplul demonei o sa vada in curand dead people.oricum votul meu merge la BeNnY.he looks cuter then haley.nu i-ar strica sa zambeasca un pic in poze.

Nightwane 24 Mar 2004 14:48

Benny..k presupun ca nu e la fel de pussy ca HJO

Freak_on_a_Leash 24 Mar 2004 15:06

fie BeNnY.ma enerveaza la culma haley ala.i see dead haley...

Danica 24 Mar 2004 19:10

the one and only ...BENNY!!!! :wink: he's a (*) (*) (*) (*) (*) boy!

raptor 24 Mar 2004 19:16

Benny,recordman-ul nostru in materie de posturi-si un cinstit 'la cat mai multe!'

Demona 24 Mar 2004 19:23

8 - 0 pentru Bennito... ;)

BeNnY 24 Mar 2004 19:24

Mother Fuckers... (in modul cel mai bun posibil, bineinteles!)

Abia acum am vazut chestia asta ... :)

TLD 24 Mar 2004 20:14

Hmmm da mai trec si eu pe forum mai vad un topic, ma mai chinui sa ma is trang cateva poaste :P PE aici benny, pe la topicul meu ma bate gandul d eun meci danica vs j lo, da nu prea mai sunt poze! Uploading... :roll:

ogto 24 Mar 2004 20:32

Vote Benny, baiatul din poza este a chicken SH**... :D Benny, ar trebui sa simti jignit ca ai fost pus intr-un meci cu gainarul ala mic... :D

Danica 24 Mar 2004 20:36

Originally Posted by TLD:

Hmmm da mai trec si eu pe forum mai vad un topic, ma mai chinui sa ma is trang cateva poaste :P PE aici benny, pe la topicul meu ma bate gandul d eun meci danica vs j lo, da nu prea mai sunt poze! Uploading... :roll:

TOAST!EXTRA CRISPY YOU ARE TLD!

Demona 24 Mar 2004 21:23

TLD tzi se pare cunoscuta replica? ;) Imi place ca fata invatza repede. My young Padawan...cum ma corecta cineva... ;)

Go Bennito! Danica. Las` ca JayLo nu e fata rea...

TLD 24 Mar 2004 21:27

Originally Posted by Demona:

TLD tzi se pare cunoscuta replica? ;) Imi place ca fata invatza repede. My young Padawan...cum ma corecta cineva... ;)

Alianta impotriva mea?! Bene :evil: :D Mai vedem noi cum o sa fi emaien cu j lo aia! :evil:

Demona 24 Mar 2004 21:32

...System waiting...

BeNnY 24 Mar 2004 21:44

Asta a spus YODA? Ca numai el vorbeste asa 8)

Demona 24 Mar 2004 21:45

Nu asta am spus-o eu!!!!!!!!! Yoda a zis: "Very good young Padawan. I see you learn to use the Force. Must concentrate..."

BeNnY 24 Mar 2004 22:00

Vezi.... se vede ca nu esti FANatica Star Wars... Yoda n-ar zice niciodata "Must concentrate..." el ar zice "Concentrate you must!"

Demona 24 Mar 2004 22:59

Vezi.... se vede ca nu esti FANatica Star Wars... Yoda n-ar zice niciodata "Must concentrate..." el ar zice "Concentrate you must!"

Ceva de genu` anyway...Shi duuuuh! Eu sunt LOTR FANatica...:roll:

Little Dique 25 Mar 2004 00:57

meci nou.chiar daca data trecuta s-a legat de mine,are votul meu.traisca sith lordul! ;)

Danica 25 Mar 2004 08:25

pai am facut o combinatie intre Demona shi Yoda shi asta a ieshit...I shall not fail you EVIL ONE!cat despre spiritul sistemului ...Watch out!!or i am going to kick your arse ..matrix style!!

TLD 25 Mar 2004 08:31

cat despre spiritul sistemului ...Watch out!!or i am going to kick your arse ..matrix style!!

:lol: :lol: :lol: :lol:
De mult nu am ras asa cu pofta!! Hai serios daniko tu te superi ca ai picat cu jenik?! Hai ca o avea ea fundu' mare da nu te darama pe rtine! ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S: Sa nu va speriati dak o sa fie cutremur pe forum cand postez meciul, s-ar putea sa fiu eu speriat de alianta demona-danik! :lol: Acuma serios some funny posts! ;)

Danica 25 Mar 2004 13:58

http://enquirer.com/editions/2001/07...ctricchair.jpg

TLD 25 Mar 2004 18:46

http://enquirer.com/editions/2001/07/30/electricchair.jpg

Il am deja in sufragerie pe post de scaun "de relaxare"... Dar va multumesc ca va ganditi si la mine! :P

Demona 25 Mar 2004 21:29

Danica, my girl! You make me so damn proud! Simt ca ma dau lacrimile...

BeNnY 25 Mar 2004 21:43

Asa... I'd better start working on my speech!!!

Deci... How`s this:

-------------------------------------------------------------------------------------
In primul rand, as vrea sa-i multumesc lui Haley Joel Osment for BEING SUCH A CHICKEN SHIT SI UGLY LOOKING MOTHER FUCKER... in felul asta am avut si eu sansa sa castig ceva! Thank you HJO!....

Danke, sa mycket!

--------------------------------------(to be continued)----------------------------

Demona 25 Mar 2004 21:53

Nu-mi place tonul ala smerit pe care il spui...Incearca inca o data... ;)

BeNnY 25 Mar 2004 22:03

I'll work on it, ok?

Danica 26 Mar 2004 10:20

Originally Posted by Demona:

Danica, my girl! You make me so damn proud! Simt ca ma dau lacrimile...

Thx 4 portia de evil ...Sith Master...mai trimite ..incepe sa dea rezultate!! :evil: :evil: :evil:

All times are GMT +2. The time now is 00:01.