Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Stelele noastre vs Stelele lor (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84021)

ogto 10 Mar 2004 20:37

MEIRTI fiecare vot... Probabil ca te-am vota din nou daca ar fi nevoie, si porbabil a treia oara, dar cam asta ar fi de ajuns... :D

Demona 10 Mar 2004 20:54

...I would like to thank to...

Da` de cand merit eu voturile voastre? Cine sunt eu? Oricum multzumesc foarte mult! Suntetzi nishte dragutzi! :)

Nightwane 10 Mar 2004 20:55

bah va omor..nu pot sa-mi scot din cap poza cu balena :evil: :evil: :evil: :evil:

Demona 10 Mar 2004 20:58

Originally Posted by Nightwane:

bah va omor..nu pot sa-mi scot din cap poza cu balena :evil: :evil: :evil: :evil:

Deci poza asta e fost aratata la toate colegele de la lucru. Finally...everybody it's happy about the way they look!!! :D Nightwane...ai orbit...think happy toughts...think happy toughts...

Nightwane 10 Mar 2004 21:00

happy thoughts can't save me now....aaaaaaarghhhh... :evil: :evil:

Freak_on_a_Leash 10 Mar 2004 21:10

happy thoughts can't save me now....aaaaaaarghhhh... :evil: :evil:

Eu o votez pe Demona noastra.Nightwane,gandeste-te la Demona.she can save you man! :lol:

Demona 10 Mar 2004 21:15

OOOOOOOOooooooio!!! Eu shi salvatu`!!! Da` ce? Am mutra de salvamar? ;)

Freak_on_a_Leash 10 Mar 2004 21:16

Originally Posted by Demona:

OOOOOOOOooooooio!!! Eu shi salvatu`!!! Da` ce? Am mutra de salvamar? ;)

You Pamela Anderson wannabe! ;) GLUMEAM!!!!!!!!!!!!

BeNnY 10 Mar 2004 21:20

Mai degreaba the other way around....

Pamela ANDERSON SUCKS!!!!

Asta e ca faza din Seinfeld cand zice George "You know... i wish there were pig-men... then i would be more appreciated by women... they would say "hey, at least he`s not a pig-man"" ... super tare faza :lol:

Demona 10 Mar 2004 21:20

Originally Posted by Freak_on_a_Leash:

You Pamela Anderson wannabe! ;) GLUMEAM!!!!!!!!!!!!

Sa vezi ce o iei tu in freza daca ma mai faci blonda!!! :evil:

Evanescence 10 Mar 2004 21:28

1-0 pentru Freak_on_a_Leash

Nightwane 10 Mar 2004 21:30

oooooh noooooo...my eeeeeyeeees!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
i don't like your attitude evanescence...oh great whale rider... :P

Evanescence 10 Mar 2004 21:31

sa aleg Balena sau sa aleg Demona? hmmm... DEMONA EVIDENT!!!

Petru asta era poza.in fine.eu nu o sa arat ever ca Demona asa ca nu stiu de ce mai faceti caz pe chestia asta.

Demona 10 Mar 2004 21:33

Originally Posted by Evanescence:

Petru asta era poza.in fine.eu nu o sa arat ever ca Demona asa ca nu stiu de ce mai faceti caz pe chestia asta.

BINGO BIATCH!!! Asta ca sa nu te mai prind o data ca ma imitzi in vre-un fel sau altul. Mai fa tampenii shi o sa itzi sapi singura groapa. Nu ma ambitziona ca o sa itzi fie frica pana la urma sa ieshi pe strada...Nu e amenintzare...e promisiune...!!!

Nightwane 10 Mar 2004 21:34

BINGO BIATCH!!! Asta ca sa nu te mai prind o data ca ma imitzi in vre-un fel sau altul. Mai fa tampenii shi o sa itzi sapi singura groapa. Nu ma ambitziona ca o sa itzi fie frica pana la urma sa ieshi pe strada...Nu e amenintzare...e promisiune...!!!

popcorn..get your popcorn... :lol: :lol: (inca ma dor ochii)

TLD 10 Mar 2004 21:35

popcorn..get your popcorn... :lol: :lol: (inca ma dor ochii)

Ma sper ca fac astia film cu voi da?! Nu de alta da tre sa am mut in arad ca sa vad Kill or be killed?! ...

Evanescence 10 Mar 2004 21:38

tu chiar crezi ca imi este frica de tine?crezi ca daca mi-ai rupt m-ai spriat?

Demona 10 Mar 2004 21:39

tu chiar crezi ca imi este frica de tine?crezi ca daca mi-ai rupt m-ai spriat?

Deci tu chiar vrei s-o iei in freza!!! Nu uita ca ai fost aruncata shi in Muresh de pe pod...shi ai facut shi cunoshtinza cu tastatura!!! Joaca-te cu mine E!!!

Evanescence 10 Mar 2004 21:40

Deci tu chiar vrei s-o iei in freza!!! Nu uita ca ai fost aruncata shi in Muresh de pe pod...shi ai facut shi cunoshtinza cu tastatura!!! Joaca-te cu mine E!!!

MAINE!ORA12:00 SA FII IN FATA LA PRIMARIE!!!

Demona 10 Mar 2004 21:41

Da` ce mah? Asta e western sa fiu in fatza la primarie? Las` ca vin in seara asta pana la tine acasa. Itzi redecorez interioru`...O sa fie un poster mare in camera ta cu tine...marime naturala...Ce zici?

BeNnY 10 Mar 2004 21:42

OMG!!!!

THIS, I HAVE TO SEE!!! Demona asteapta-ma la gara maine la 12 This is too good to be real!

TLD 10 Mar 2004 21:43

Da priviti partea buan a lucrurilor oameni buni! Poate vor sa se casatorerasca! In acest caz casa de piatra si sa anuntati si Sfanta Treime! :lol:

BeNnY 10 Mar 2004 21:44

Dar nu e corecta faza asta cu ne vedem maine in fata primariei ca probabil ca Evanescence vine cu jumatate din familia ei + prieteni + prietenii prietenilor care vin cu prietenele lor care vin cu familiile lor s.a.m.d. ... oricum Demona ii taie pe toti cu her KILLER BRACELETS :lol:

Demona 10 Mar 2004 21:44

Nah! Uite ca o disparut fata de pe net! Nasol! Gata! Ma duc shi eu acasa! Noapte buna everybody! :) She' dead!!!!

Demona 10 Mar 2004 21:45

Originally Posted by TLD:

Da priviti partea buan a lucrurilor oameni buni! Poate vor sa se casatorerasca! In acest caz casa de piatra si sa anuntati si Sfanta Treime! :lol:

So you wanna be the next one?!

TLD 10 Mar 2004 21:48

Originally Posted by TLD:

So you wanna be the next one?!

Si yo care ma gandeam ca imi acordati placerea sa va fi preot... Tot fac parte din The Holy... cum era? :roll:

BeNnY 10 Mar 2004 21:51

Din "The Holy Shit We`Re Gonna Die If We Piss Off Demona Order"

wolverine 10 Mar 2004 22:10

Si ca sa revenim la subiect, votez si eu tot cu Demona!
Fa-o praf!

ogto 10 Mar 2004 22:12

LOL, ce tare e discutia asta! Demona, daca mergi maine la primarie, sa fi atenta sa nu cada balena pe tine. Daca vine cu toata familia, si daca aia seamana cu ea, o sa faca eclipsa totala...

I love chick fights! I'l bring the camera. Bets anyone? Eu pun pariu pe Demona... Cred ca e in stare sa merga maine la primarie with a gun and bust a cap in the whale's ass... :D

BeNnY 10 Mar 2004 22:59

BREAKING NEWS

Reporting live from Bucuresti getting the information from where it all happened!

In urma celor scrise aici, Demona s-a dus acasa la Evanescence impreuna cu Freak_on_a_Leash ... Demona i-a dat 2 palme lui Evanescence, mama acesteia a iesit din casa si a inceput sa urle in consecinta au iesit vecinii pe afara si babele la geamuri... Pana la urma mama victimei a chemat politia si citez din scrisul lui Freak de pe mobilul Demonei "WE`RE GONE"

ogto 10 Mar 2004 23:03

YEAH! GO DEMONA!!! THIS IS LIVE BREAKING NEWS!!! I LOVE IT! Demona KICKS ASS, la PROPRI!!! APLAUZE PT. DEMONA!!!

BeNnY 10 Mar 2004 23:04

Astept vesti de la ei... daca mai aud ceva va spun *scriu*

TLD 10 Mar 2004 23:07

Din documentarul Cnn: sau zapand printre filmele hbo saving private Evanescence, or Gone in 60 seconds, aducem stiri caldute, la solicitare "inculpatei":

Ceva de genu "Demona a batut-o" "Asta nu-i normala" "Demona is a crazy bitch"(asta a scapat :lol: ) "Bestial" "A venit politia" Mai multe dupa publicitate... Moama ce rating o sa am la topic! :lol:

BeNnY 10 Mar 2004 23:12

KICKING ASS NEWS

Dupa ce Demona a vatamat-o corporal pe balena in stilul Moby Dick acum s-a refugiat impreuna cu Freak_on_a_Leash undeva in apropiere intr-un parc in constructiile unei biserici care urmeaza sa fie ridicata... Acum ei vad cum dubitele politiei merg pe strada cautandu-i... Mai multe detalii dupa o scurta pauza publicitara!

P.S. THIS IS NOT BULLSHIT! THIS IS REALITY!

aditza2004 10 Mar 2004 23:22

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BeNnY 10 Mar 2004 23:28

Super Smechere News

Citez:

"Freak here! Am ajuns la Demona. Asta se sparge de ras. Eu radeam inainte! Nu credeam ca o s-o faca. Te rog baga mesajul exact asa pe forum. DEMONA E NEBUNA! FREAK OVER"

...super tare! No words... ar fi trebuit sa-i faca o poza... Demona este acum VLMD pentru ca dupa cum vedeti, vaneaza Balene Albe :lol:

This is BeNnY saying Good Night, Good Fight :wink:

Demona 11 Mar 2004 10:42

Woah! "Inculpata" relateaza...I'm alive and kickin`. Dar nu aceelashi lucru il pot spune despre Evanescence. Cops didn't got me! :lol: That was a wild night! V-am facut ratin`...I'll keep it low `til the next fight! BeNnY, thx for the call!!! 8)

Demona 11 Mar 2004 10:48

Originally Posted by BeNnY:

Citez:

"Freak here! Am ajuns la Demona. Asta se sparge de ras. Eu radeam inainte! Nu credeam ca o s-o faca. Te rog baga mesajul exact asa pe forum. DEMONA E NEBUNA! FREAK OVER"

Deci eu faza asta nu o shtiu! Asta mi-a belit tot creditu`! Ce-l o i-a in freza azi. Il pun sa-mi reincarce cartela! ;) Asta era la faza cand tocmai am ajuns acasa shi eu treuia s-o duc pe Missy afara(cainele meu) shi se pare el a dat iar cu "transmisia live"...

Little Dique 11 Mar 2004 11:10

am stat vre-o 15 minute si tot am citit si rascitit pe mesajele lui benny si tld.si tot nu-mi venea sa cred ce au facut si tot nu-mi vine sa cred ca demona s-a dus la biata fara si a batut-o.desi din mesajele care fusesera intre ele inainte,tipa o cauta cu lumanarea.demona...ne bucuram ca esti bine si nu ne scrii de undeva de la "racoare". :) un adevarat demon indeed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gaandalf 11 Mar 2004 11:26

Originally Posted by BeNnY:

Nope.. Here it is:

http://www.cinemagia.mxhost.net/Evanescence.jpg

Evanescence

http://www.cinemagia.mxhost.net/demona.jpg

Demona

COMPARE THIS!!!!

NOW VOTE :lol:

Compare what ? That beautiful girl i so much love Andreea with that picture of WHAT ... exactlty is that guys ?

Take it off ... take it off! ... eeeewwwwwww! I am .... :o

Demona WINS BY 1.000.001 votes to 0 - ur votes Evanescence ...

EWWW EWWW EWWW!

Gaandalf 11 Mar 2004 11:32

NU SUNTETZI NORMALI! :lol:

Nightwane 11 Mar 2004 11:34

data viitoare poate filmatzi si voi paruiala :D

Gaandalf 11 Mar 2004 11:35

God Damn it ... get the cameras ... i wanna see EVERYTHING...

Extra Extra ... Read All About It ... :lol: Dk nu filmeaza cineva ... CEVA .. i'm a gonna open up a can of WHOOPASS

Demona 11 Mar 2004 11:42

...Speechless...:roll:

Demona 11 Mar 2004 11:46

Originally Posted by Gaandalf:

God Damn it ... get the cameras ... i wanna see EVERYTHING...

Extra Extra ... Read All About It ... :lol: Dk nu filmeaza cineva ... CEVA .. i'm a gonna open up a can of WHOOPASS

Nah! Ca s-a rezolvat aseara faza asta! A fost ora 12:00 da` noaptea... De ma duceam acuma la primarie nu ma mai vedeatzi ca eram deja la politzie in declaratzii and stuff...

raptor 11 Mar 2004 12:24

Eu cu cine votez?
Evident. (*) Fo' the devils.

Demona 11 Mar 2004 12:37

Thank you raptor. raptore...da` tu mi-ai dat bun numaru` de tel? baga un mesaj privat ca yo de cate ori itzi dau mesaj zice ERROR!!!!! :(

Undomiel 11 Mar 2004 12:39

asa ceva n-am vazut niciodata.transmisie "live" cu smsuri de la locul faptei.wow!votul merge la Demona.Evanescence,nu te supara,dar incearca sa slabesti...MUUUUUUUUULT!!!!

raptor 11 Mar 2004 12:52

Thank you raptor. raptore...da` tu mi-ai dat bun numaru` de tel? baga un mesaj privat ca yo de cate ori itzi dau mesaj zice ERROR!!!!! :(

Whoooaa!!!!Pai iti da eroare logic....Ca dak mai tii minte intalnirea cinemagistilor,puzzza mea de Ericsson s-a fufu...eh bine,inca nu l-am reparat...Itzi trimit nr. lu' sor'mea,k abia luni imi duk celula' to get it fixed...

aditza2004 11 Mar 2004 19:16

Votez cu demona .... dar nu cred ca va vota cineva cu grasa aia...

All times are GMT +2. The time now is 03:34.