![]() |
Originally Posted by Garu:
No shit! New comer...vad ca itzi plac Pucca shi Garu. ;) |
Cine e Pucca si cine e Garu?
|
Originally Posted by BeNnY:
E un mini-serial animat pe MTV Hits il baga non-stop. E pretty funny! :D |
Originally Posted by Garu:
|
Yeah...blitzy-blitz..what's wrong with ya?
|
Originally Posted by blitz43:
si care-i faza? |
Re: Filme cu vampiri
E NASPA.VREAU STAPANII NOPTII!PLS!PLS! :D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: ;) :love: :hmm: :sleep: :sick: :(( :w00t: :huh: :happy: :sad: :alien: (*)
|
Imi placeau candva, nu ma mai uit. Timpul e pretios!
No ofense, pur si simplu e vorba de gusturi! |
Pai.......................de placut mi-au placut...............
Blade tote :D Van Helsing :) si care nu mi-au placut au fost alea cu Dracula ffffffffffffffffffffffff naspa :) |
is mijto tare imi plac l nebunie crek unu din cele mai tare e dracula dead and loving it....o comedie d zile mari :D
|
confirm,is tare mijto;incercati si "near dark",distractie la maxim ;)
|
Vlad Tepes alias Dracula?
Saptamana trecuta am vazut pe "National TV" filmul american "Printul noptii" Nu mica mi-a fost mirarea sa descopar ca filmul se voia unul autobiografic despre viata voievodulul Vlad Tepes. Si m-a revoltat lipsa de profesionalism, in primul rand a scenaristilor care nu s-au documentat catusi de putin dpdv istoric cu privire la marele domnitor roman. Au scris un scenariu dupa ureche, doar de dragul senzationalului! Si Hollywoodul are scenaristii lui prosti! :x
|
Daca vreti sa vedeti un film superb cu vampiri uitati-va la Twilight . Deci eu am vz filmul asta de 2 ori intr-o noapte si l-am revazut si a doua zi :oops: Sunt inebunita dupa acest film. Este o poveste de dragoste intre un om si un vampir! :love: UITATI-VA LA EL SI NU VETI REGRETA! Va garantez! Vizionare placuta
|
Incearca si Let The Right One In. Cine stie, s-ar putea sa-ti placa mai mult decat Twilight. :)
|
de-abia astept sa vad Twilight pentru simplu motiv ca sunt aboslut convinsa ca e chiar mai prost decat cartea, care de atlfel, in tampenia ei, m-a amuzat copios.
sunt foarte curioasa pana unde pot sa mearga :P |
Pe fiecare milimetru patrat al lui Twilight scrie chick flick.
|
diferenta e ca chick flickurile nu sunt unwillingly funny.
|
Originally Posted by buticut:
|
trueblood
a aparut un nou film cu vampiri...TRUEBLOOD si are ceva original....vampirii sunt acceptati de oameni ...cu mici exceptii!dak va place va recomand si cartea...''morti pana la apus'' de charlaine harris
|
Originally Posted by Twinsen:
:shock: Am zis Twilight,nu Let the Right One In. |
Originally Posted by ArsDeViu:
|
1. Interview with a Vampire
Tom Cruies in rolul lui Lester este F cool si filmul este exceptional,l-am vazut intro seara de toamna(si asta conteaza), dar este excelent ca si poveste 2. Blade 2 3. Dracula 2000 Cool film si ala ,nu mai vad zilele astea filme precum cele de mai sus |
Originally Posted by vandemm:
|
Scuze de avatar: M-am speriat si eu cand am vazut m-am socat LOL
DEsi n-as avea nik impotriva ca steagu ala sa fie si pe taota pagina On topic Nu stiu cum de s-au postat si mai multe mesaje desi eu nu le vedeam.merge cam greu observ desi nu sunt poze marii.Probabil ca sunt enorm de mult pagini |
vandemm, ce-i cu avatarul ala imens? ma dor ochii.
|
Flags of our Hitlers :lol:
|
Let the right one in e cu siguranta cel mai bun film cu vampiri al ultimului deceniu, de fapt e cel mai bun film cu vampiri pe care l-am vazut pana in prezent. Sunt surprins ca numai Twinsen l-a mentionat, dar probabil ca la noi nici n-a aparut la cinema si cum e suedez mai putina lumea a auzit de el.
Cand am inceput filmul nici nu stiam despre ce e vorba, dar l-am vazut prin top imdb si ca e suedez si am zis sa-l incerc. Am ramas placut surprins, mai ales ca personajele principale sunt niste copii de 12 ani. Dupa ce l-am vazut ma intrebam cum de nu auzisem de el mai devreme, in timp ce de fanii Twilight nu mai scapi nici acum dupa ce a trecut ceva timp de cand a aparut. Oricum filmul e mai mult decat unul simplu despre vampiri si, desi vorbesc in necunostinta de cauza, as putea spune ca e unic in universul filmelor de acest gen. @Demona - Iti place Ergo Proxy? :D |
Las' că-s haioşi fanii lu' Tweety,am câteva prietene fane şi fac mişto de ele până nu mai pot.
|
Eu in seara asta m-am apucat sa ma uit la True Blood, m-as avanta sa zic ca e "the thinking man's Twilight" :p In orice caz, one of the better series se gen, atmosfera faina Souther Gothic, iar vampirul lor nu e uber pudrat si coafat si nici virgin.
|
Imi plac.Am vazut de multi ani:Dracula,Interviu cu un vampir,Dracula iubaret(sau Un vampir iubaret),...,si am vazut si citeva seriare.
|
serialul True Blood, va recomand o sa va placa! :D
|
Din cate stiu eu , era Lestat , nu Lester ...
Interviu cu un vampir imi place si mie Queen of the Damned |
From Dusk Till Dawn, Interview with a Vampire, Shadow of the Vampire
|
Urmeaza acum Daybreakers. Primul film cu vampiri care SPER c-o sa-mi placa http://http://www.youtube.com/watch?v=W9roxtugaUo
|
Originally Posted by marius_em:
"Interview..." mi-a placut foarte mult. Si e ceva, pentru ca mie chiar nu-mi plac filmele cu vampiri. Poate din cauza faptului ca obsesiile generale ma calca pe nervi si ca Romania e mereu asociata cu vampirii. Oricum, "Interview..." are ceva frumos, e ca un fel de tablou in miscare si imi place foarte mult asta. |
mie imi place foarte mult acest cult, poate e cam cliseistic, dar sunt atrasa de mit si ma uit la filme si serial cu si despre vampiri....
consider ca la Hollywood s-a cam scapat chestia de sub control, dar atat timp cat se mai fac eu voi fi mereu avida dupa genul asta de filme imi place latura mistica si dark a acetei cultura ca sa-i spun asa, de aceea imi plac documentarele despre Vlad Tepes si Elisabeth Bathory filme: Interview..., Perfect Creature, Underworld, Bathory, care nu e cu vampiri, ci doar prezinta omul din spatele celei mai mari ucigase in serie seriale:True Blood, Moonlight, Angel productii mai putin reusite, to say the least: Twilight, The Vampire Diaries |
Sorry, dar filmele cu vampiri sunt gay. Poate nu au fost tot timpul asa, dar Twilight a reusit sa le puna eticheta asta, si sa distruga un mit de altfel interesant, si asa va ramane o lunga perioada de acum inainte.
Zombi e noul val. |
Culmea e ca abia a aparut anul trecut Let the right one in, care nu numai ca nu a distrus mitul vampirilor, ci chiar l-a revigorat si a reusit sa fie poate cel mai bun film cu acest subiect sau macar cel mai bun dupa mult cunoscutele clasice, carora oricum li s-a alaturat imediat. Un altul a participat la Cannes anul acesta, desi inca nu am reusit sa-l vad, dar il astept cu nerabdare (motivul fiind faptul ca regizorul e unul dintre preferatii mei). Numele celui din urma e Thirst.
|
Filme foarte interesante si aparte, as zice eu, pe aceasta tema ar fi: Valerie a týden divu a.k.a. Valerie and Her Week of Wonders, The Hunger, The Addiction, Nosferatu: Phantom der Nacht (cel mai bun film cu Dracula, in my opinion), Vampyr...
|
Nosferatu ambele
Vampyr Interviu cu un vampir |
Apropo de Nosferatu...
Mi-am amintit că la TIFF-ul din 2007 am văzut filmul respectiv cu o reprezentaţie a trupei Einuiea ce asigura coloana sonoră live, cred că pe alocuri, improvizată. Mi-a plăcut enorm, aşa cum m-a enervat în egală măsură discrepanţele de la subtitrare. |
Twilight e cel mai reusit deocamdata, dupa parerea mea! E ceva total diferit si destul de original! Astept The vampire's assistent. S-ar putea sa merite un 8!
|
Un clasic al genului, dar intr-o cheie comica : Balul Vampirilor al lui Polanski, absolut delicios >:)
|
radu1711
The Twilight Saga: New Moon, Twilight aici sunt vampiri mai modernicare merg si ziua:)) =))
|
Unde esti tu Tepes, Doamne??!!!!!!
|
-Cel mai bun a fost cu siguranta Bram Stocker's Dracula,cat despre cel mai slab cred ca am defapt mai multe:Twilight,Vampire Diaries si toate celelalte filme care mutileaza mitul vampirilor...la origini erau si
ei niste fiinte inspaimantatoare care omorau oameni si luau foc la lumina soarelui.In ultima vreme devin din ce in ce mai iubareti,beau sange animal si stralucesc la soare ca un glob de discoteca.As putea adauga si Thirst la capitorul filme cu vampiri esuate chiar daca nu se incadreaza in tiparul de mai sus. -In mod sigur nu m-am saturat de ele..doar ca astept niste rigizori cu ceva imaginatie. -Cat despre Vlad Tepes ..avand in vedere ultimele productii..as zice ca da intr-o oarecare masura |
Acum chiar nu cred ca Hollywoodul si - a batut joc de Tepes deoarece nici nu am vazut vreun film despre el.Ar fi interesant sa se faca(sper ca dak o sa se faca sa aiba si Romania o contributie).
Acum filmele cu vampiri tot timpul o sa fie in voga,dar apar si prostii de gen Daybreakers(ideea a fost misto dar acei monstri care cica erau vampiri care nu au mai baut sange...tampenii care se numesc vampiri). Twilight este mai mult o poveste de dragoste(vampirii doar mai dau aroma filmului ca sa atraga si fani hardcore.Sa vedem ce va fi 3. In rest filme tari cu vampiri ar fi Blade cu Wesley Snipes,Interviu cu un vampir si mai sunt. |
Originally Posted by vlad4s:
|
Twilight:)) ...New Moon, Eclipse:)) ..acestea nu sunt horror, si vampirii nu sunt...mm...cum sa spun ''originali''..dar totusi sunt filme cu vampiri:D ;)
Wolfman..aici e cu varcolaci Bram Stoker's Dracula, e cu Anthony Hopkins |
avem o legenda care a fost ''exploatata'' de cei din afara Romaniei, in special de americani. In loc sa iesim din umbra negativa din care ne aflam si sa fim si noi recunoscuti pentru ceva bun ne afundam tot mai mult. Este dovada ca nu stim sa pretuim lucrurile de valoare pe care le avem si nu ma refer doar la legenda lui Dracula ci la tot ce este pitoresc si nu numai. Nu va faceti griji, nu toti se uita la seria Twilight, sunt filme care au originalitate. Mai mult copiii, adolescentii se uita la Twilight, si da, filmele si actorii valorosi sunt dati la o parte.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:40. |